Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A boszorkány - Hatodik fejezet

Anne a hátán feküdt, és nézte, ahogy a kandalló fénye táncol a plafonon. Élete legszebb óráin volt túl. Cliff olyan boldoggá tette, mint még senki. Mikor a fiú megkérdezte, hogy hol aludjon, és ő azt válaszolta, hogy az ágyában, Cliff a keze után nyúlt, és magához húzta. Fejét a keblére hajtotta, és boldog sóhajjal markolt bele a fenekébe, aztán az ölébe vonta, és hosszan, édesen megcsókolta.
- Nagyon tetszel ám nekem! – és megint forró csókban fonódtak össze. Aztán felkapta a lányt, és vitte.
- Hová? – kérdezte.
- Tessék? – értetlenkedett a felhevült lány.
- Hol alszol?
- Ott, szemben – mosolygott fel a kék szempárba Anne, és kis teste már előre remegett az élményektől. Cliff pedig vitte, ölelte, csókolta. Lefektette az ágyra, majd ledobálta magáról a ruhát, aztán Felhajtotta Anne szoknyáit, és örömmel látta, hogy nem hord bugyogót. Gyűlölte a hosszúszárú fehérneműket. A széttárulkozó combok közé hajolt, és belecsókolt Anne nedvesedő ölébe. A lány kéjesen felsikkantott.
- Szereted így?
- Igen – lihegte a lány és szemérméhez vonta kedvese fejét. Cliff a csípője alá nyúlt, és megemelte, aztán száját a kis barlang bejáratára tette, és nyelvét mélyen beledugta, majd fölfelé nyalintva, rászívta magát Anne duzzadt csiklójára. Úgy szopta, mint gyermek az anyja emlőjét. Anne alteste hamarosan vonaglani kezdett, és már majdnem elment, mikor a fiú felállt, nyakában a lány lábaival, és merev szerszámát betolta. Anne levegő után kapkodva, elélvezett.

A fiú mosolyogva nézett le rá, aztán lassan mozogni kezdett. Anne nedves öle kellemesen csúszott, így teljes hosszában be tudta járni, hatalmas gyönyört okozva ezzel magának is, és a lánynak is. Közben kibogozta a lány blúzának kötőjét, és szétnyitotta. Kibuggyantak a kis mellek, a bimbói úgy meredtek az égnek, mint két szarvacska. Lehajolt, és felváltva szopta őket. Anne kezei a lepedőt markolták a gyönyörtől. Nem akart sírni, mégis potyogtak a könnyei, aztán Cliff ránehezedett, és gyorsabb ütemre tért át.
- Még, még – kiáltotta a lány, és belekapaszkodott kedvese fenekébe. A fiú zihálni kezdett.
- Ne, még ne – könyörgött Anne, mire a fiú pár pillanatra leállt, aztán újra kezdte. Anne sosem tapasztalt ilyet. Tom is és Billy is kedvét töltötte rajta, csak kevésbé törődtek vele, neki milyen jó. Persze, utána megkérdezték, de az első a saját örömük volt. Elöntötte a lányt a hálával teli boldogság, így még jobban élvezte. Aztán sosem érzett kéj öntötte el a kis testtét.
- Igen, igen! Ez maga a Mennyország – sikította, aztán megérezte Cliff magját magában.

Csak feküdtek egymás mellett, és nézték a plafont. Anne teste még égett a fiú által okozott hevülettől.
- Nézd, olyan a fény vibrálása, mintha lányok hajladoznának tánc közben – szólalt meg Cliff.
- Igen, mint András napkor a búcsúban.
- Ott láttalak először egy éve. Akkor te is a többi lánnyal táncoltál.
- Akkor még az anyó is élt – szomorodott el Anne.
- Ma nagyon bátran viselkedtél ott a faluban.
- Pedig rettenetesen féltem. Ha nincs Billy, agyonvertek volna.
- A sírásó? Az a tisztátalan a szeretőd? – emelkedett a könyökére a fiú.
- Miért tisztátalan? – kérdezte Anne csodálkozva.
- Mert aki halottakkal foglalkozik, az tisztátalan. Bűnben él.
- De valakinek ezt is meg kell csinálnia – háborodott fel Anne.
- Igen, de akkor is az. Nem csoda, hogy a fiából pékinast faragott.

Anne sírni kezdett.
- Mi a bajod? – csodálkozott el Cliff, mire Anne mindent elmesélt neki.
- Akkor, lehet, hogy ma ide fog jönni.
- Nem, vasárnap nem – szipogta Anne.
- Van még fűtött szobád?
- A szemközti.
- Átviszem oda a ruhámat, ha kopognak, én átmegyek oda. Nem akarom, hogy egyenlőre tudjanak rólunk. Így jobban megtudhatom, hogy készülnek – e ellened valamire.
- De, én nem akarok együtt hálni többet Billyvel. Téged szeretlek.
- Csak pár napig tarts ki, aztán elviszlek innen az én falumba.
A lány csodálkozva nézett rá. Nem gondolta volna, hogy ilyen hamar magához akarja venni Cliff. Azon az estén már másodszor öntötte el a hihetetlen boldogság. Cliffhez bújt és belecsókolt a mellkasán lévő szőrbe. Szerette a puha, szőke szőrzetet.
- Várj egy kicsit – tolta el magától a fiú, és felkelve összenyalábolta a ruháit, és átvitte a másik szobába, aztán visszafeküdt Anne mellé. Ő pedig átvetette a lábát a férfi derekán, és a mellére feküdt. Meztelen testük melegítette egymást.
- Igaz, hogy csak felöltözve szabad szerelmeskedni? – kérdezte Anne.
- Butaság – simogatta Tom kedvese hátát.
- Előbb, én félig fel voltam öltözve.
- És, jobb volt úgy?
- Nem – rázta meg a fejét Anne. – De, veled, azt hiszem, bárhogy jó lenne.
- Miért érdekes ez?
- Mert Tom is, és Billy is azt mondta, hogy meztelenül bűn. Meg a pap is ilyesmit prédikált.
- Ha szeretsz, akkor meztelenül, meg felöltözve sem bűn. A pap meg jobb, ha hallgat. Tőle ugyan agyonverhettek volna a templom előtt.

- És, az hogy van, hogy először Tomot szerettem, aztán az apját, most meg téged?
- Ezt, látod kicsi madár, nem tudom. De, nekem az a lényeg, hogy most engem szeretsz.
- Nem félsz attól, hogyha odaadom magamat Billynek, megint őt fogom szeretni?
- De, nagyon. De, másképp nem tudom elintézni, hogy magammal vigyelek, csak ha megzsarolom. Veszett az az ember, még Tomot is agyoncsapná miattad.
- Honnan tudod?
- Tomtól. Ő mesélt rólad, meg az apjáról, hogy milyen tűz ég mind a kettőjükben miattad.
Anne ismét sírva fakadt.
- Mit tettem, mit tettem! Pedig az Anyó megmondta, hogy nem szabad.
- Most már, mindegy. A baj megtörtént. Kicsit azzal vezekelsz majd, hogy lekötöd Billyt.
Lenyúlt Anne hasa alá, és kicsit megemelte, aztán a lány legnagyobb örömére, magára húzta.
- Most, pedig mozogj. Szeress úgy, ahogy Te akarod. Anne pedig mozgott, és olyan ügyesen csinálta, hogy Cliff hamarosan zihálni kezdett. Annéban is elindultak a kis hullámok, és sikongva élvezett el újra együtt kedvesével.
Folytatások
4374
A lány ismét a Szűzanyára nézett, és ömleni kezdett belőle a szó. Mindent elmesélt, aztán csak ült ott, mint aki teljesen kiürült. A barát közben mellé ült, és most elborult arccal nézett ő is az oltárra. Aztán rekedt hangon megszólat.
- Tudtad, hogy az ördöggel cimborálsz?
- Eleinte nem, de mióta megismertem Cliffet, már igen.
- Minél előbb menjetek el innen. Szerelmeteket pedig minél előbb érvényesítsétek. A bűnös üvegcsét pedig azonnal dobd el, ha hazaértél...
Előző részek
4391
Érezte, hogy a férfi többet akar, de nem bánta. Átvágtak a Napos tisztáson, majd befordultak az erdészházhoz vezető útra. Anne érezte, hogy a férfi a fenekét, és ki, kivillanó bokáját nézi, és már alig várta, hogy széttegye a lábát neki. Nem értette, hogyan kívánhatja Tom és Billy után ezt a férfit is, de úgy érezte, hogy ez valami kárpótlás azért, mert megkergették. De, ami a legjobban izgatta az volt, hogy ez a férfi a bájital nélkül is kívánta...
4362
Visszaemlékezett, hogy ott a konyhában milyen vadul estek neki. Vajon a szer tette velük, vagy végre engedték feltörni magukból az ősi ösztönöket? Aztán elindult benne a kéj, és már csak az élvezettel foglalkozott, mindegy volt, hogy az apa vagy a fia adja. Távolról hallotta, hogy a férfi zihálni kezd, aztán robbant minden, és őt elöntötte a forró láva...
4709
- Add a fenekedet – lihegte a fiú, mert még utoljára bele akart merülni a szűk kis barlangba. Hallotta, hogy a városban kaphatók lányok, némi pénzért ilyesmire, de Anne teljes örömmel adta oda magát, más úgy sem képes erre. Anne pedig négykézlábra állt, Tom pedig kinyúlt az olajos tégelyért, és bekente vele férfiasságát, aztán nekifeszült a formás kis popsinak, és belényomult...
4532
Anne az idősebb ölébe ült és csókolózni kezdtek. A másik is eléjük állt, és Anne a nadrágjába nyúlva becézgetni kezdte a szerszámát. Az, akinek az ölében ült, kibuggyantotta a ruhából a mellecskéit, és markolászni kezdte. Anne élvezte a dupla játékot. Szemét behunyta, aztán bekapta a merevedő szerszámot. Hallotta, ahogyan a fiatal férfi felnyögött a kéjtől. Az idősebb pedig már a szoknyája alatt matatott...
5716
A férfi közben hevesen nyalta felesége szemérmét, ő pedig megfogta a férfi haját, úgy irányította. Aztán hangos sikolyok között, zokogva, lihegve, elélvezett. A férfi mellé ült az ágyra, és gyöngéden simogatta. Mikor az asszony ismét normálisan vette a levegőt, ő is lehúzta a hálóruháját. Előtűnt merev pénisze. Az asszony felsikkantott a látványtól, és Anne is a padláson. A férfi visszaült az ágy szélére, és magához vonta a feleségét, az pedig rákulcsolta ujjait a dákóra, és húzogatni...
Hasonló történetek
4723
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
4839
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sol_ ·
Jaj, de jól esett.

leticia_63 ·
Egészségetekre:) :heart_eyes:

Örülök, hogy tetszik, már készül a folytatás.

Leticia
leticia_63 ·
Bocsánat, tényleg elakadtam benne, de mostmár tényleg megy.:)))
Ria ·
Nah azééé! Mert különben enyje, ejnye
Szivacs ·
Még te is élsz :) ? Jó látni, öregcsaj :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: