Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A boszorkány csábítása

Lassan beköszöntött a tavasz. A messzi északon ez azt jelentette, hogy a vastagabb bundát leváltotta a régi. - mit ne mondjak, mindkettő jól állt Helgán - Ritkán szoktam távolabb menni a kastélytól, de úgy gondoltam ideje megnézni, hol él a zöldszemű boszorkányom. Rödinge falucskája kb. 10 mérföldre lehetett rezidenciámtól, ezért déltájban útnak indultam, hogy még az alkonyat beállta előtt odaérjek. Az út egy erdei ösvényen át vezetett, és minden akadály nélkül elértem a falu határához. Helga nem mondta meg hol él, rám bízta, hogy derítsem ki… - a kis bestia feladatok ad, na megállj!

A falu szerencsére nem volt túl nagy és elég könnyen észre lehetett venni azt a pár macskát, ami a boszorkány háza környékén szokott tanyázni. Úriember lévén kinyitottam a kiskaput és pár lépés után bekopogtam… Bent pislákolt néhány gyertya, ebből sejtettem, hogy valaki bent van, de csak nagy nehezére hallottam meg a lépteket…

Helga selymes hangja jelezte, hogy menjek be nyugodtan, így én se hezitáltam. A recsegő ajtó kinyílt és én a kis házikóba termettem. Minden pont úgy nézett ki, ahogy gondoltam: szerteszét gyertyák, könyvek, rúnakövek, különféle gyógynövények voltak. - de őt sehol se láttam - Már arra gondoltam, hogy csak hallucináltam, mikor hirtelen mögém osont a kis huncut és elkezdett simogatni. Előbb a hátamat, majd lefelé haladva keze lassan a legkedvesebb testrészem felé irányult. Simogatása nem maradt viszonzatlan, ti. tetszésem jeleként az én farkam egyre keményebb lett a masszírozástól. - sose tervezek semmit se előre, így nem sejtettem, hogy mivel lehet a kedvemre, de ahogy megfordultam, a látvány igencsak kedvemre való volt… Az úrnőm ott állt velem szembe, testét hozzám szorította, szemével elbűvölt, és egy olyan finom csipkés felsőt hordott, amitől szóhoz se jutottam. A ruha, ha nevezhető annak, nem sokkal a feneke felett végződött, és pántjai lágy vonalakban ívelték át vállait. Ez tetszett…

A nagy izgalom közepette le akartam tépni a bugyit róla, mert tudom, hogy ezt szereti, de aznap este nem volt rajta semmi, így kezem lágy mozdulatokkal kényeztette a punciját. Csók csókot követett. Mielőtt észbe kaphattam volna, Helga egyre hátrébb tessékelt a szobában, lassan ruháim eldobására késztetett és lelökött egy karfa nélküli fotelra. A fotel ahhoz elég széles volt, hogy kényelmesen elférjek rajta. A boszorkány olyan részegítő hatással volt rám, hogy most én lettem az ő szolgája. Lassan mozgott az ülőalkalmatosság körül: simogatta a testét, a melleit, a punciját, és mikor megállt velem szemben én kicsit előredőltem, hogy adjak rá egy kis forró csókot. - de csak ennyit engedett ő, ti. akkor ünnepelte a születésnapját - Megsimogatta arcomat, majd hátralökve a székben elkezdte simogatni és csókolgatni a mellkasomat. - oh azok a gyönyörű zöld szemek - Arca leljebb és leljebb haladt, majd kezével elkezdte markolni a farkamat, és szájával mind keményebben szopni, amit kibaszott mód imádtam… Lassacskán kezeit a combomra helyezve simogatta a lábamat, és fel-felfelé nézve gyönyörködtetett. Tetszésem jeleként megragadtam a haját és erősebben nyomtam magamra, de a kis huncut ezt is élvezte… - sajnos annyira élveztem ezt az orális játékot, hogy kezemet leengedtem és ő kihasználva az alkalmat, várázskötéssel a fotelhoz bilincselte - sejtettem, hogy készül valamire, de így megfosztott attól, hogy magamra rántsam.

Helga, látva „rémületemet”, mosolygós arccal kelt fel, majd szép lassan rám mászott… Előtte még gondoskodott róla, hogy húzza az idegeimet és puncijával dörzsölgetni kezdte ágaskodó farkamat, kezével keményen szorongatta és húzogatta, majd miután megunta a kínzásomat, lassacskán rám ült. - Nem tudom mi tetszett jobban, az hogy átkarolva a nyakamat egyre kellemesebb tempót diktált, vagy hogy láthattam rajta ezt az észveszejtő ruhát… Nagyon kibaszott velem azzal, hogy megkötötte a kezem, de heves mozgásával hamar elterelte a figyelmemet. Mellei fel-fel libbentek a csipkés szövet alatt, arra várva, hogy számba vehessem őket, vagy legalábbis közéjük türemkedjek. Simogatta a hajam, az arcom, csókokkal bombázott, a szemembe nézett a zöldszemű bestia… és szép lassan enyhült a csuklómon is a szorítás, míg végül feloldódott.

Hatalmas kezeimmel akkorát vertem a seggére, hogy Helga is belenyögött, majd húsába markolva elkezdtem magamon mozgatni. - mi az, hogy megköt, na majd megbánja - Bal karommal a testét szorítottam, míg jobbommal a feneke alá nyúlva húztam őt magamra… Mikor már épp elélvezett volna, újra hatalmasat csaptam a seggére és én is elélveztem. Lihegő testét magamhoz szorítva simogattam izzadtságtól csapzott haját és újra elmerültem gyönyörű zöld szemeiben… Semmilyen mágia nem adhatta vissza e varázst.
Hozzászólások
Papa1942 ·
KIcsit elnagyolt a történet!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: