Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A boldogtalanság varázslata

Újabb zord téli este köszöntött be Budapest forgó-nyüzsgő életében. Az utcán fekete-szürke ruhákba bujtatott férfiak és nők járják céltalan útjukat. Az esti lámpák fénye, és a helyi közlekedés dübörgő járatai világítják meg az utakat. A járdát sűrű hó lepi el. Néhol már takarítják, sózzák az utcákat. Az emberek nem törődnek semmivel,csak egy rakás érzelemmentes droid. Ha foglalkoznak is valamivel, az a saját önzőségük, követik a saját fejüket, majd elbuknak. Arcukra tökéletesen érzelemmentes kifejezés ül ki. A totális elhidegülés. A lépések zaját elnyeli a friss hó, érezni lehet az illatát. A levegő 0 fok alatti, éppen ezért még jobban elszigetelődik mindenki a tömegtől, elkerülve a tökéletes megfázást vagy fagyhalált. Nekem jönnek, nekik megyek, kikerülnek, elkerülöm őket, ellépek a sodró forgataguk elől.

Hiába céltalan a járásuk, ha mégis keresztezik az utamat. Én úgy teszek mintha tudnám mit akarok, pedig lehet elveszek a tömegben. Csak egy pontnak érzem magam a nagy fekete körben. Ez jó? Tovább haladva a Corvin sétányon meglátok egy testvérpárt akik vidáman játszanak a hóban. Az egyik hó angyalt alkot, míg a másik az épületek falát dobálja a friss hóval. Miből gondolom, hogy testvérek? Az édesanyjuk ott áll tőlük alig fél méterre, sál, sapka, kesztyű, tetőtől talpig bebugyolálva, akárcsak a gyerekei. Az ujjai között felparázslik a cigaretta szál. Ilyen hidegben? Vajon mennyi az esélye annak, hogy a gyerekei is rászokjanak a későbbi életük folyamán? Megfordulok és várok. Várom, hogy teljen az idő.

Lecsukom a szemem, a következő pillanatban már egy kórházban vagyok. A nővér azt mondja nem súlyos az állapotom, elém helyezi a beteglapot, miszerint ki kéne töltenem ezeket. Helyeselek, bólogatok. Elolvasom a lapot, furcsállom, ami oda van írva. Ez lenne a nevem? Ízlelgetem, kimondom magamba többször.

Ahogy a szemem végigfut a sorokon, rájövök, hogy ezek az én adataim és a nővér is említette, hogy a személyes holmim között volt a pénztárcám és abban az irataim. Én mért nem emlékszem? Hova tűnt minden? Eltévedtem. Talán rossz időben jártam rossz helyen. A hölgy azt mondta, pár napja hoztak be a kórházba, kisebb-nagyobb fej-, boka-, bordasérülésekkel. Nem értem az egészet. Megkaptam az ukázt, vegyem be az adagomat a pirulákból és pihenjek le, lecsukom a szemem és már el is bóbiskolok a kényelmetlen betegágyon.
Következő ébredésemkor körbe járattam a tekintetem a szobában és a totális káosz jeleit véltem felfedezni. A tabletták a földön hevertek szanaszét, ruha cafatok, étel foszlányok mindenhol a padlón. Vagy legalábbis a maradványán.

Tekintetem nehezen felemeltem a a kidőlt falakra, a leszaggatott tapétára. A levegőben érezni lehetett, a mit is? Tipikus kórház szag. Ez biztos, ilyet csak ott érez az ember. A meglepő káosz ellenére, az ágyon feküdtem tökéletes állapotban, sértetlenül. És akkor felkeltem.
Hasonló történetek
6599
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
5262
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: