Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A betörők

Forró éjszaka volt. Forgolódtam az ágyamba, nem tudtam aludni. Lezuhanyoztam újra, majd bevettem egy gyengébb altatót, hogy végre aludni tudjak. Elnyúltam meztelenül az ágyamon és végre elnyomott az álom. Az altatótól kába fejjel arra ébredtem, hogy elzsibbadt minden porcikám, de nem tudok moccanni sem.  Kinyitottam a szemem, de még mindig feketeség. Rájöttem be van kötve a szemem, kitömve a szám, és a végtagjaim is ki vannak kötve. Nagyon megijedtem. Sikítani akartam, de csak szánalmas nyöszörgés hallatszott. Addig vergődtem, amíg a szememen a kötés kicsit elcsúszott és derengett a hálószobám. Két izmos maszkos férfi rámolta ki az ékszeres szekrényemet, meg egyéb értéktárgyaimat.


Az egyik észrevette a nyöszörgésem.


- Héj, Jack! Megébredt a kicsike. Úgy néz ki nincs megelégedve a helyzetével. – mondta röhögve.


- Akkor tegyünk róla, hogy nagyon elégedett legyen. – vágta rá kajánul a másik.


Pillanatok alatt meztelenre vetkőztek és a kikötözött lestem nézegetve a farkukat kezdték simogatni. Még jobban vergődni kezdtem. A nagy melleim himbálóztak minden mozdulatomra. Ezzel csak azt értem el, hogy a két pasi farka pillanatok alatt hatalmasra duzzadt a markukban. Az egyik odalépett, kivette a számból a tömést és hatalmas farkát tette be helyette.


- Mutasd meg bébi mit tudsz. Szopj az életedért! – szólt rám röhögve.


Nem igazán volt választásom. Gondoltam elfogadom a helyzetet és megpróbálom kiszolgálni minden igényüket, hogy ne bántsanak.


Kiköptem a farkát majd remegő hangon megszólaltam:


- Mindent megteszek, amit akartok, csak ne bántsatok! Kértek!


- Tényleg mindent? – kérdezte Jack.


- Igen. Leszoplak, meg amit akartok, csak sértetlenül engedjetek el. – kértem síró hangon.


- Hosszú éjszakánk lesz John. – szólalt meg Jack – Ha ilyen szépen kér a kicsike, hát maradnunk kell reggelig. – mondta tettetett udvariassággal.


A szobában csend lett. Nem beszéltek tovább csak cselekedtek. Az én szám újra tele lett John farkával. Hatalmas volt. Igyekeztem mindent beleadni, úgy szopni, hogy neki jó legyen. Gondolom sikerült, mert egyre hangosabban nyögött.


Jack sem lustálkodott. Bemászott a kikötözött combjaim közé és nyalni kezdte a puncim meg a popsim felváltva. Nagyon ügyesen csinálta. Kicsit karcolta a borostája a puncim meg a popóm, de a nyelve forró volt és nagyon tudta mit csinál.


Egyre jobban felizgultam én is. Egyre hangosabb nyögésekkel kényeztettem John farkát.


- Jó munkát végezel Jack. Felizgult a kicsike. Olyan istenien szopja a dákóm, hogy az valami oltári.


Jack erre még hevesebben nyalta minden lyukamat. Ennek hatására én akaratlanul rácuppantam a számban lévő farokra és nagyot szívtam rajta. John bevadult ettől. Két kézzel megmarkolta a hajam és hevesen ráhúzott a farkára. Nagyon élvezte a látványt. Nagyokat nyögött miközben komótosan a számat dugta.


Jack abbahagyta a nyalást. Rám mászott, felnyársalta nedvekben tocsogó puncimat a kemény farkára és baszni kezdett miközben a melleimet szívta felváltva.


John irigyen nézte, ahogy a másik komótosan megdug.


- Fordulj meg Jack, a csajjal együtt. Én is megdugom. – vigyorgott.


John elvágta a köteleimet. Jack megfogott szorosan és megfordult velem együtt, úgy hogy a farka végig bennem volt. Most ő volt alul. A csípőmet fogta szorosan és tovább ostromolta a puncim a hatalmas farkával.


Eközben John alaposan benyálazta a seggem, a farka az én nyálamtól volt fényes és lassan benyomta a farkát tövig a popsimba.


Isteni érzés volt, ahogy a két hatalmas farok jár bennem ki meg be. Nem tudtam uralkodni magamon. Nyögtem, sikítottam, nyüszítettem az élvezettől, mint egy ribanc. Nagyon élveztem, ahogy a két betörő betör engem is.


Bevadultak a pasik is a hangjaimra. Vadul dugott, mind a kettő. A hajamat dobálva, nyöszörögve egymást követték az orgazmusaim. A pasiknak sem kellett sok, hörögve belém élvezett mind a kettő. Kihúzták a farkuk. Gyorsan felöltöztek és eltűntek. Az egyik még visszaszólt.


- Túl jó voltál, ezért még visszajövünk.


Én az ágyon feküdtem, kimerülve. Lyukaimból sperma szivárgott kifele, de mozdulni sem bírtam. Elaludtam, mint akit fejbe vertek. Dél fele ébredtem. Először azt hittem álom volt az egész, de az alfelem még mindig csúszós volt a két idegen spermájától.


Gyorsan lezuhanyoztam és közben reménykedni kezdtem, hátha tényleg visszajönnek még.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: