Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bátyám

Bella vagyok, van egy két évvel idősebb bátyám, Dani. Mindig nagyon jóban voltunk, csak néha veszekedtünk. Baromi jó pasi volt. Jó képű és izmos testű.  Nem volt olyan lány akit ne kaphatott volna meg. Bevallom én szívesen elcsábítanám. Egy nyári éjszakán csak ketten voltunk otthon. A szüleink elutaztak. Már jó ideje nem volt barátnője.  Gondoltam most el tudnám csábítani egy kis kalandra. Dani  a szobájában volt. Felvettem egy mély kivágású ujjatlan pólót és egy szinte csak csipkéből álló bugyit. Odamentem a szobájához és bekopogtam.
-Dani, bemehetek?
-Persze, gyere – hallottam bentről a hangját.
Benyitottam és odamentem hozzá. Valamit a gépén csinált. Már ő is pizsamában volt, ami neki csak egy alsónadrágból állt.
-Mit szeretnél? – kérdezte.
-Unatkozok. Itt maradhatok egy kicsit?
-Ha akarsz.
Még csak most nézett rám, és láttam rajta hogy tetszik neki  a látványom. Szemeivel simogatta testemet. Megfordultam hát hogy a fenekemet is megtudja nézni és az ágyára ültem.
-Te nem unatkozol? – kérdeztem.
-Csak egy kicsit. – mondta, szemeit még mindig rajtam legeltette, bár próbálta ezt elrejteni előlem.
Most az enyém lesz – gondoltam.
-Én tudok egy jó unalom űzőt. – mondtam mosolyogva. 
-Na mond, mi az? – érdeklődött.
-Ahhoz ide kell feküdnöd mellém, ez egy játék. Léci, játssz velem. – kérleltem.
-Jó, rendben. Hova feküdjek?
-Ide mellém. – mutattam neki – Ja… és hanyatt ha lehet.
-Rendben. .
Mellém feküdt. Én pedig mellé térdeltem.
-És most? – kérdezte.
-Csukd be a szemed!
-Rendben.
Becsukta a szemét. Én pedig  elkezdtem a „játékot”. Kezemet a mellkasára tettem. Elkezdtem lefelé húzni. Alsónadrágjánál megállítottam a kezem. Lassan továbbhúztam férfiasságára. Elkezdtem simogatni, izgatni. Ekkor kinyitotta a szemét.
-Bella most mit csinálsz?? – kérdezte értetlenkedve.
-Csak élvezd. – mondtam és lehúztam alsónadrágját.
-De a bátyád vagyok – ellenkezett, de nem sokáig.
Kezeimmel tovább folytattam izgatását, amire teste hamar válaszolt. Férfiassága egyre keményebb és merevebb lett.
-Csak élvezd! – mondtam és számba vettem péniszét, így izgattam tovább.
Farka már teljesen merev volt, és végre kezdett már ő is ellazulni. Éreztem ahogy kezét a fenekemre teszi és elkezd simogatni. Hirtelen leállított és hanyatt döntött. Ajkaink összetapadtak és szenvedélyes ölelkezésbe kezdtünk. Kezével mellemet kezdte masszírozni, majd lejjebb csúsztatta, be a bugyimba. Ujjaival csiklómat kezdte izgatni, amitől nagyon hamar benedvesedtem. Dani levetkőztettet. Lábaim közé ült és megízlelt. Többször végignyalta szeméremtestemet majd ismét csiklómat izgatta.  A technikája eszméletlenül jó volt. Testem elkezdett remegni, torkomat hangos nyögések hagyták el az élvezettől. Végül elélveztem. Dani fölém hajolt és megcsókolt. Nem sok időt hagyott arra hogy pihenjek. Kezével újra felizgatott, majd behatolt férfiasságával. Olyan jó érzés volt. Újra át járt egy mámoros érzés. Nem telt el sok idő és Dani belém élvezett. Isteni érzés volt. Nedveink keveredtek egymással.  Kihúzta belőlem méretes farkát és mellém feküdt. Elégedett voltam. Sikerült elcsábítanom a bátyámat. Soha életemben nem éveztem még így a szexet. Ezek után sokszor elcsábítottam őt. Amikor kettesben voltunk szinte mindig szeretkeztünk. 


Tudom, gyenge lett, de ha egy kicsit tetszik valakinek, kárem jelezze.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
A szerénység fontos erény, de szerintem messze nem lett olyan rossz.
Gondolom, első történeted, vagy legalábbis első két-három-négyből valahogy. Ez nagyon is meglátszik rajta. Azt javaslom, olvass még sokat és sokfélét és igyekezz fejlődni! Vannak olyan dolgok egy történetnél, amiket első körben evidenciának éreznél és kapásból kihagyod, de mégis, ha beleírod, hatalmasat dob a minőségen. Itt is az ilyen jellegű dolgokat hiányoltam. Emellett a bevezetés eléggé döcögős. A mondatok szinte már csak ad hoc módon következnek egymásra. Kezdőként ez se orbitális hiba, de igyekezz rajta változtatni!
Ami pedig a cselekményt illeti... Sokszor mondtam már itt, hogy nekem, személy szerint, semmi bajom a családon belüli szextörténetekkel. Felőlem a bátyádat is megkívánhatod egy történet erejéig. Abból is ki lehet hozni jót. Viszont ebben az esetben nem elég, ha csak egy jó pasiról írsz, aki történetesen a bátyád és azzal zárod le, hogy "fú, elcsábítottam a bátyámat". Az nekem inkább a polgárpukkasztás és az undorító perverzió irányába megy el. Sokkal nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetni arra, hogy mégiscsak testvérekről van szó és ez okozhatna némi belső vívódást a mesélőnek, meg a bátyó se adhatná be a derekát ilyen könnyen.
Mindemellett viszont kellemes kis történet, viszonylag megfelelő nyelvezettel, reális dialógussal. Egyetlen zavaró tényező, hogy nagyon rövid, de ez a fent említettekből is fakadhat.
Szóval kezdésnek nem rossz és, az előttem szólóhoz kapcsolódva, én is sok mindent odaadnék azért, ha valaki így akarna elcsábítani. Tehát csak biztatni tudlak, de attól még innen nagyon nagyon sokat kell fejlődnöd.
Most nem szavazok.

Lexii ·
Nincs bátyám, a történet kitalált

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: