Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A barátom öccse 2. - Zselia mesél - Ő és a bátyja

- Ha lány lennél, lehetnél a csajom - mondtam másnap reggel. A zakómat még nem viseltem, ingben, szövetnadrágban, nyakkendőben kávéztam Zseliával, akin kicsit már viseletesen állt a ruha, de éppen olyan szexin, mint előző nap. - De tudod, nem mondhatod el soha senkinek, Tominak meg pláne.
A fiú szótlanul megitta a kávéját, majd a pultra tette a fehér csészét, rám emelte a kék szemét.
- Nem mondom el, de azt neked igen, hogy Tomival már… szóval már leszoptam őt is.
- Mi? - háborodtam fel - Nem hiszem, hogy Tomi képes lenne a saját testvérével!
- Részeg volt, és mérges, nem is akartam, kényszeríttet, de élveztem, szeretem, ha megaláznak. – vallotta a fiú lángoló arccal.
- Oké, erről nem szeretnék többet hallani, nem érdekel! - Egészen feszült lettem, a hallottak megráztak, pedig kíváncsi lettem nagyon, ezt Zselia is jól látta, egészen felszökött az adrenalinom.
- Elmesélhetem, hogy történt? Valakinek el kellene mondanom, az óta viselkedik velem Tomi annyira kiállhatatlanul. Bizonygatja, fogalma sincs mi történt akkor éjjel, és azt állítja; a kitalációm az egész, hogy bosszantsam, de én tudom, hogy megtörtént és szerintem ő is tudja.
- Fél órám van, és indulnom kell, meeting lesz kilenckor. Elvileg tíztől-ötig tart a munkám, de a Hétfői nap mindig agymosással indul. Addig, ha nagyon akarod, hallgatlak. Aztán szépen hazamész, és elfelejtjük ezt az egészet, azt is, hogy itt jártál és együtt aludtunk.
- Rendben, de azt nem ígérem, hogy elfelejtelek - pirult el.  - A dolog nagyjából három hónapja történt, szóval anyuék már aludtak éjjel,  megéheztem és kimentem a konyhába. Tomi éppen akkor ért haza a diszkóból spiccesen, füstszagúan. A haja belőve, a szeme csillogott, ledobta a farmerkabátját az egyik székre, és az új pólójáról kérdezett, miközben felbontott egy üveg sört.
- Szerinted öcsi, ez a feliratos felső jól kiadja az izmaimat?
- Jól…- feleltem két korty tea közben.
- Csak ennyi? - állt elém pofátlanul.
- Jól áll, mondtam már - néztem rá dühösen. - Mi van, nem akadt ma horogra a város egyik bikájának senki?
- Erre ő? - kotyogtam bele Zselia mondandójába, talán meg is zavartam, elhatároztam, hagyom végigmondani a meséjét, maximum néha kérdezek bele, ha valami nem egészen világos.
- Gondolhatod, pipa lett… Megragadta az állam, megszorította, fájt, könnybe lábadt a szemem.
- Pedig nem ilyennek ismertem a bátyádat! – vettem közbe. Zselia nagy szemekkel nézett, az arca még jobban kipirult, a hangulat kezdett forróvá válni, mert már előre vetítettem a következő mesélt jeleneteket.
- Pedig igazat mondok, és én máshogy ismerem Tomit, jobban. Te a haverja vagy, én meg a testvére.
- A barátja - javítottam ki. – Na, mondd tovább, nem sok időm van! - sürgettem az órámra pillantva.

- Rendben, mesélem…A testvérem úgy nézett rám, mint egy svábbogárra.
- Hogy beszélsz te velem, te kis seggdugasz, szállj le a földre kis travi! – vágta a pofámba.
Tudod Laci, csak akkor vettem észre, hogy irritálom, mert anyám egyik kinőtt, virágos köntösét viseltem. Apám, ha nem látja, állandóan női cuccot húzok, és az a combig érő rózsákkal díszített, lila köpenyt ki nem állhatta rajtam Tomi.
- Azt nagyon is el tudom képzelni - mondtam halkan.
- Hm gondolhatod.
Zselia felült a pultra, közvetlenül mellém, olyan lányosan lógatta a lábait, a vádliján meg is akadt a szemem.
- Akkor most mesélem is tovább, gyors leszek, figyelj! – hadarta. - Tomi ott állt előttem. - Engedj el! - feszíttetem le az ujjait az államról és próbáltam nyugtatni. Amikor elengedett mélyeket lélegeztem, azonnal elindultam kifelé, mielőtt megint erőszakoskodni kezdene velem. - Maradj magadnak, részeg vagy! – és már szaladtam is a szobám biztonsága felé.
- Aha, de utolért, mi?
- Igen, már az ajtóhoz értem, amikor elkapott a vállamnál fogva és maga felé pördített. Ott álltunk egymással szemben, egy fejjel fölém magasodott.
- Ribanc vagy? - kérdezte gúnyosan. – Na, gyere csak a szobámba, megnézzük mennyire nagy kurva vagy!
Felrángatott és magunkra csapta az ajtót…
Zselia itt elhallgatott, elmélázva nézett a semmibe.
- Folytasd…- kértem, a szőke hajat nézve, amin megcsillant a reggeli fény. Zselia erősebben markolta ujjaival a pult szélét, majd tovább mesélt.
- Megváltozott Tomi tekintete, úgy éreztem magam, akár egy darab hús, izzott a szeme, esküszöm. – Szóval lánynak képzeled magad, öcsi? – kezdte, majd egy mozdulattal kioldotta a köpenyem övét, meztelen voltam alatta... - Zselia ennél a pontnál nyelt egy nagyot. – Ekkor Tomi elkezdett kiabálni, féltem a szüleink is meghalják. - Gyere ribanc, leszophatsz, ma úgy se kezelte le senki a farkam! Vetkőztess le! – ilyesmiket mondott. Féltem, hogy felpofoz, de ellenkeztem, nem-et kiabáltam válaszul.
- De igen! - szorította meg a csuklóm, én pedig engedelmeskedtem, de addigra már nagyon felizgultam. Levetkőztettem a testvéremet, gyönyörködtem a felsőtestében, a mellizmában, mindig is csodáltam. Amikor meztelen lett, leült az ágy szélére, szétvetette az izmos combjait, majd lenyomott maga elé a szőnyegre, térdeltem a lába között. Néztem a fekete fanszőrrel körbevett férfiasságát, teljesen lankadt volt, nem izgattam fel semennyire sem.
- Állítsd fel, mutasd, hogy szoktad a férfiak farkát kényeztetni! – erősködött vigyorogva.
Zselia itt megremegett, tudtam, hogy felizgult, és én is, merevedésem lett, fészkelődtem, elzsibbadtam addigra egy helyben ácsorogva. Zseli észrevette az állapotomat - odasandította nadrágomra, erősen dudorodtam, de nem tudtam mit tenni.
- Ekkor – folytatta - megmozdult bennem a kisördög, azt akartam, hogy Tomit úgy leszopjam, hogy sose felejtse el. Amint hozzáértem a hasához elkezdett mocorogni a micsodája, simogattam kicsit a combtövét, hogy izgassam, a golyóit, és csak azután értem a péniszéhez, addigra félkeményen állt már.  Szép nagy farka van, majdnem akkora, mint neked.  Türelmetlen lett, megragadta a fejemet, belenyomta az ágyékába, levegőt is alig kaptam. – Fogd már marokra, és szorítsd - utasított, és megtettem, közben elkezdtem nyalogatni, majd szopni a makkját.
- Elég! – kiáltottam ekkor Zseliára. - Nem kell többet mondanod. Jól esett?
- Igen…alaposan lekezeltem, úgy élvezett a végén, hogy tele lett az arcom az ondójával, rám kente, bele a hajamba is. Meg azt mondta mielőtt kizavart, hogy úgy  szopok, mint a sarki ribancok, beállhatnék repedtsarkúnak.
- Értem – feleltem - és azóta nem nyúlt hozzád?
- Hát nem, szerintem marhára szégyelli.
Ekkor Zselia kinyúlt a karjával, egyenesen az ágyékomra helyzete a tenyerét. Beleremegtem egészen, volt bennem egy kis ellenkezés, de hamar meggyőzött.
- Utoljára, mielőtt elmegyek haza, és munkába indulsz, kérlek, hadd még egyszer.
- Nem bánom - kongott a hangom, a bőröm bizsergett, a szám kiszáradt, mint egy felhúzott játék, olyan állapotban lebegtem, alig vártam, hogy pöröghessek.
Zselia leugrott a pultról, bátran mellém lépett, felbámult az arcomba. Csókot akart, de akkor ott a világosban képtelen voltam rá, enyhén elfordítottam a fejem.
- Hát jó, ha nem, akkor nem. – törődött bele. Fürge ujjakkal kihúzta a nadrágomból az ingem, a mellemre tapadt, csókolt, szívta a bimbóm, kirázott a hideg, annyira finoman és izgatóan csinálta. Égetett a nyelve, mint a forró méz, ahogy hátranyúlt a fenekemhez, hogy simogasson, gyúrjon, az is jól esett. Amikor egyre lejjebb haladt a szájával, a hasamhoz ért, megremegtem, mert a köldökömbe nyalt, már lüktetett a farkam.
- Várj - kértem, egy ötlettől vezérelve felugrottam a pultra, oda ahol ő ült nem rég, de előtte gyorsan ledobtam magamról a nadrágot és alsót.
- Imádlak - suttogta visszafojtott hangon, minden figyelmét a lábam közének szentelve. Jól esett simogatnom a haját, a nyakának bőrét, alig adtam neki valamit, mégis belereszketett minden egyes simító mozdulatomba, sóhajtozott erősen. Jól szopott, túl jól, az estit ismételt érzelmek jöttek elő belőlem. A nyelve járt, a szája szívogatott, nyomogatta a herémet, a golyóm alatt is simogatott, mit mondjak? Nagyon-nagyon élveztem, azt is, amikor a szája szélén folyt le a spermám, arra a látványra azt hiszem mindig emlékezni fogok.
Ahogy végeztünk, eszembe jutott mennyire kevés időm maradt, megtörölköztem, kezet mostam, magamra kaptam a ruhám. Zselia elkámpicsorodva állt, nem hagyhattam csak úgy magára, nem akartam szemét lenni. Mellé léptem, megszorítottam a vállát, a szeme csillogott, a szája még pirosan duzzadt az oráltól.
- Vedd elő nyugodtan - mormoltam, a tekintete hálás lett miatta.
- Nem fogod meg, ugye? – kérdezte a nyilvánvalót.
- Képtelen vagyok, ne haragudj, de szeretném látni, ahogy csinálod.
Zselia keze lassan elindult a szoknya széléhez, majd egy darabig felhúzta, aztán hirtelen odébb lépett és megrázta a fejét.
- Nem, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni. Tudom, hogy csak sajnálsz. - nyelte be a könnyeit. - köszönök mindent. Jól estél nagyon.
- Zseli, várj! - kiabáltam utána, mert mint a vihar kapta fel a táskáját, és robogott le a lépcsőn.
Szólongattam, de nem nézett vissza,  eltelt ennek már négy hete is. Biztos, hogy nem próbálom ki többet fiúval, nem az én világom, megrögzött hetero vagyok, de Zseli mindig kedves marad nekem. Azért lehet, hogy  egyszer még kérdőre vonom Tomit, és ha megtudom, hogy bántja a testvérét, azt nagyon megbánja!

-Vége -

2013.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
cmjcmjcmj1988 ·
nekem nagyon tetszett, én is szeretnék egy ilyen pasit, aki a szűz segglyukamat megbaszná...

boyandboy90 ·
Kár, hogy nincs folytatása!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: