Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A barátom nővére

!!!FIGYELEM!!!

Én, mint a történet kitalálója, és megalkotója a lent leírt történettől FÜGGETLENÜL, a nemi erőszak bármely fajtáját elítélendőnek, undorítónak tartom! Amiért mégis megírtam, az maga a "művészi" szabadság, hisz az írásban pont ez a szép, hogy bármi következmény nélkül, anélkül, hogy bárkinek bárhogyan is ártanék, beleképzelhetem magam egy adott személy szerepébe. Attól még, hogy beleképzelem magam, néhol már-már azonosulok az általam megalkotott karakterrel, az nem azt jelenti, hogy bármi vágyam, vagy ingerem lenne a történetben olvasott dolgok való életben történő végrehajtására! Éppen ezen tényezők miatt, a történet egyes részei néhány olvasó számára a nyugalom megzavarására alkalmas lehet! Kérlek, csak ennek tudatában folytasd a sztori olvasását, és csak ennek tudatában véleményezd azt!

----------------------------------------------------------------

Éppen nyári szünet volt. Időm, pontosabban időnk, mint a tenger. Egy régi (ovis korom óta ismert) barátommal jó szokásunkhoz adódóan néha-néha ott aludtunk egymásnál. Ez a néha-néha éppen ezen a napon történt, azt hiszem szerdán... Igen, szerdán.

Össze is pakoltam, vittem az öreg PS2-őt, meg a többi hülyeségemet is. Bevallom, régen jól el tudtunk szórakozni, de most, hogy 17 éves lettem, nem igazán volt mit csinálnunk, de azért mégis mindketten vártuk az ottalvós pillanatokat. Valahogy megvolt a "feelingje". Meg is érkeztem hozzájuk, be is kopogtam, majd a barátom nővére, Szandra ajtót is nyitott. Igen... Szandra. Bár már 21-22 év körül járhatott, engem egész fiatal korom óta érdekelt. Nem volt olyan sok köztünk, mikor még kiskamasz voltam 13 évem környékén, Ő meg ugye már kezdett kiöregedni ebből a korból, sokat beszéltünk, amikor éppen úgy adódott. Mindig is érdekelt, gyönyörű, mély tengerkék szeme, hosszú, vállig érő szőke haja és az az elkápráztató, vékony, ámbár igen csinos alakja. Mindig is elindított nálam valamit. Mondhatnám, hogy tipikus szőke, de Ő inkább csak rájátszott a szőkesége. Pillanatnyi elgondolkozásomból csak a köszönése verhetett ki.
- Szia. Mondta Ő, miközben rámmosolygott. Az a szemkápráztató mosoly. Ahogy egyenes hófehér fogai fölött vékonyabb ajkai feszültek. Még a hideg is kirázott. Hogy miért nem tudtam az Ő korosztályába születni.
- Oh, szia. Mondtam a másodperc töredékei alatt lejátszódó ábrándozásaim után, majd persze rámosolyogtam én is. Sosem voltam nála zavarban, és nem "feszengtem" mellette. Legalább olyan régóta ismertem Őt is, mint a barátomat.
- Gábor mondta, hogy jössz, gyere csak be.
Majd egy újabb, a józan eszemet felőrlő mosoly után, könnyedén, lazán hátat fordított nekem, és visszaindult a nappaliba. Haját felkapta a hirtelen elindulásból áradó szellő, s mint egy hatalmas szőke tenger, selymesen lebegett minden egyes hajszála. Természetesen nem bírtam ki, hogy ne nézzek lejjebb. Azok a maroknyi, kerek sportos fenekek. Istenem, annyira tökéletesek.

A rövidebb párbeszéd hallatára kijött Gábor is a szobából, s jött is kezet fogni. Szokásosan köszöntettük egymást, majd megszólalt.
- Menj, rakd össze a konzolt, mindjárt megyek.
- Okés.
Ezután bement a nappaliba, én meg megkezdtem cuccaim kipakolását. Pár perccel később, mikor már nagyjából elrendeztem a dolgokat, valóban bejött a szobába, de már kabátban.
- Figyelj, anya ottfelejtett valamit papánál, és megkérte, hogy kísérjem el! Jössz?
- Bocsi, de rohadtul fáradt vagyok és ... Folytattam volna, de rögtön jött a válasz.
- Megértem, nézz szét, csinálj amit akarsz, szinte már családtag vagy. Majd elindult az ajtó felé.
Anyukája a kijárati ajtóból megfordult (aki szintén igen csinos nő volt, lányához hasonlóan) majd sietve hozzátette.
- Két, két és fél óra múlva jövünk.
Én csak bólintottam, majd meghallottam az ajtó csukódását. Mit is csináljak most egyedül? A válasz egyértelmű volt, indultam is Szandra szobájába. Kopognom sem kellett, hisz mint Gábor mondta, már családtag voltam, csak leültem Szandra mellé, az ágy szélére. Ő csak ejtett egy aranyos mosolyt, és visszapillantott a vele szembe lévő tükörbe. Nem bírtam a csendet.
- Mizujs? Kérdeztem jobb ötlet hiányában.
- Semmi különös, a szokásos, megvagyok, veled?
- Szintúgy... Bár ami téged illet, kicsit lehangoltnak tűnsz.
- Én? Dehogy vagyok az. Majd láthattam ismét mosolyát.
- Petivel mizujs? Megvagytok? Peti... A nyomorult pasija. Viszonylag normális emberke volt, te akárhányszor ránéztem tudtam, hogy Szandra jobbat érdemel. Olyat aki én vagyok.
- Szakítottunk, két hónapja.
- Ohh.. - kicsit zavartan elnevettem magam-, Két hónapja egyedül vagy?
- Na igen, ami azt illeti két hónapja nincs szex. Ekkor elnevette magát.
Szandra mindig is szerette a szexet. Félreértés ne essék, nem egy ribanc volt, mindig is megvárta a tisztességes időt a barátaival, mielőtt bármelyikkel is lefeküdt volna, de ha már megtörtént velük a dolog, akkor minden pillanatát kiélvezte.
- Ohh. Csak nem ki vagy éhezve? Ekkor elmosolyodtam, mint aki értette a poént.
- Dehogynem. De tényleg. És a vállam is, teljesen kivan. Ekkor kicsit fájdalmasabb arcot vágott, érezhetően rájátszva, majd szintén mosolygott.
- Ezen tudok segíteni. Megmasszírozzalak?
- Kérdés volt? Elkacagta magát, majd Ő az ajtóval szembe leült (amit illedelmesen becsuktam magam után), én mögékúsztam, majd elkezdtem a vállát legjobb tudásom szerint masszírozni. Nem kellett levegyen semmit (sajnos), hisz egy sárga színű pamut ujjatlan trikót viselt. Ahogy teltek múltak a percek, és egyre jobban belejöttem vállai kényeztetésébe, halottam, hogy itt-ott mélyebb levegőket vesz, és apró hangokat hallat. Ebből tudtam, hogy élvezi. Hát még én. Ahogy a hangok egyre hosszabbak lettek, és dicsérte a képességeimet, sőt annak a tudata, hogy ezt a tündért simogatom, s Ő ezt gesztusnak veszi tőlem, akaratlanul is arra késztette a farkamat, hogy felálljon, és másodpercek alatt betonkeményre duzzadjon. Mivel már átöltöztem, és egy laza, rövid pizsamanadrág volt rajtam, éreztem, hogy szerszámom hozzásimul gerince aljának, a farokcsontja közelében található területnek, pont ott, ahol a trikó már nem fedte testét. Ezt Ő is megérezte, majd zavartan mocorogni kezdett, és megszólalt.
- Ömm. Szerintem félreértettük egymást.
De ekkor már késő volt. Jobb kezemet arcára tapasztottam, majd bal kezemet levéve válláról, egészen a köldöke aljáig vittem, ahol benyúltam a trikó alá, s puha, vékony hasán végigsimítva kezem (közben feltűrve a trikóját), elkezdtem a bal mellét masszírozni. Nem voltak nagy mellei, de nekem megfeleltek. Megpróbált megszólalni, ki is tudta nyitni a száját, de ekkor jobb mutató-ujjammal betömtem azt. Nem kezdte el szopni, de ez nem is érdekelt, csak folytattam. Még párszor fújt ki levegőt az orrán, de még mindig nem tett semmit. Szerintem nem tudta, hogy mit csináljon. Kihasználva ezt, miután kedvemre végigmarkolásztam melleit, jobb kezemet a száján, azon mutató-ujjamat szájában tartva továbbra is biztosítottam, hogy ne nagyon szólaljon meg. Bal kezemet ismét végigsimítottam pihe-puha bőrén, de most nem álltam meg. Benyúlva rövid kis nadrágjába, tangája alá vittem kezeimet, ahol a középső ujjammal simogatni kezdtem először az ajkait, majd utána a köztük lévő, nedves részt. Ekkor halk nyögések is hallatszottak, még mindig nem reagált. Majd pár másodperc simogatás után, bal középső-ujjamat belenyomtam. Csak úgy becsusszant. Elkezdtem hát ujjazni. Ekkor már mozgatta a fejét, de halk kilégzéseiből, és az időnkénti apró megrándulásaiból, amelyek alulról indultak, és a vállánál értek véget, tudtam jól, hogy élvezi. Másfél perce már, hogy ujjaztam, és valami szokatlant vettem észre. A még mindig a szájába lévő ujjamat elkezdte szopkodni, még a nyelvével is játszadozott vele. Azt gondoltam, hogy megadta magát végre, így hát ki is húztam ujjamat a vaginájából, hogy lenyalhassam azt, majd még kedvemre játszhassak a melleivel. Amit a hasa közepén jártam, kiderült, hogy csak színjáték volt, hisz rögtön hátralökött, kezét végre használva lefeszítette az arcáról az enyémet, és hirtelen felállt, hogy kimeneküljön a szobából.
Szerencsére gyorsan reagáltam, így elkapva vékony kis bal bokáját, teljes erőmből megrántottam azt, így Ő hasra esett, nem messze az ajtótól. Rögtön rávetettem magam, ekkor már a farkam kibújt a gatyából, és körülbelül a háta közepén lehet, a trikón, mert én ugye ráhasaltam. "Még nem hatolhatok be". Éreztem, és ahogy nyúlt a kilincsért -esélye sem volt elérni odáig-, kezét elkaptam, és rendőrös módszerrel a háta közepére térdeltem, kezét teljesen hátrafeszítettem. A hirtelen fájdalmában a bal kezét is felemelte, így hát azt is el tudtam kapni. Kieszeltem egy elég furcsa, de működő pózt. Rátérdeltem a lapockáira, így a két könyökére is, ezáltal a kezeit nem tudta mozgatni. Feje most nagyjából a herém alatt lehetett, így megmarkolva mindkét kezemmel az a lágy hajat, hátrafeszítettem. A hajával jött együtt a feje is, kibújt a lábaim közül, az emelés hatására nem tudta becsukni a száját, így igen megkönnyítette a dolgomat. Egyszerűen csak beigazítottam. Az a száj.  Forró lehelete minden részét éreztem a farkamon. Elkezdtem hát mozogni, és leírhatatlanul csodálatos érzés volt. Ahogy a nyelvét nem tudta arrébb rakni, így az önkénytelenül is a makkom alsó részét izgatta, és aszok a csinos, vékony ajkak fáradt egy-egy pillanatra a fitymámat masszírozzák. Meg persze a fogak is, melyek keményebb erejét csak néhol, néhol éreztem meg. Szerintem öt percet is eltöltöttem szája gyönyörében, de éreztem, ha fojtatom, akkor elmegyek. Még nem hagyhatom itt abba.

Ő megadta nekem, nyelve varázsát, most én jövök, gondoltam akkor, és az odajutáson gondolkodtam. Kiderítettem, hogy tulajdonképpen egy fordított 69-ben vagyunk most, így hát csak hátrébb kell kússzak. Így is történt, ráhasaltam a hátára, és lehúztam a nadrágját, majd a tangáját is. Nem gondoltam át rendesen, hisz így ki tudta szabadítani a kezeit. Ez valahogy nem érdekelt. Amit oda értem elkezdtem nyalogatni. Először csak az ajkakat, majd már nem "kispályáztam", köpködtem, szívtam, faltam. Természetesen Szandra próbált szabadulni, de egy-egy pillanatra megállt, és folyamatosan a harc, és az élvezet keveredő nyögésit hallatta, mély levegő beszívással, és kifújással. Jobb ötlete nem támadt, így elkezdte a válla magasságában lévő combjaimat karmolni. Iszonyúan fájt, és égetett, de az a tudat, hogy mélyen legbelül élvezi azt, hogy eljátszadozok csodás vaginájával, elfelejtette velem a fájdalmat.

További 5-10 perc után, eljött az ideje a behatolásnak. Amint hátrahajtottam fejem, hogy édes nedvének maradék zamatát is kiélvezzem, ráérzett az egyensúlyváltásra, és gördülve egyet, lelökött magáról. Amint felállt hasba rúgott, majd a kilincsre markolt. Szerencsémre felugrottam rögtön én is, és hasa alatt megfogva, a földre vetettem, távolabb az ajtótól, mint a kiinduló pont. Háttal volt a földnek, hassal nekem, gatyája és tangála a földön előtte pár centivel, már a nyaláskor elvesztette azt. Kihasználva az alkalmat rögtön rávetettem magam (az ajtó félig kinyílt, de azt berúgtam), és kezeimmel megpróbáltam az Ő kezeit lefogni. Kitért előlem. Igen ügyes lány volt. De nem volt szerencséje, mert nyégykézláb kezdett mászni, én viszont ismét elkaptam a lábait, pontosabban a derekát. Rácsüngtem. Kezeit kinyújtotta, hogy elérje az ajtót, de rosszul tette, mert hirtelen elengedve derekát, megfogtam azokat, majd kezeinél fogva, az egész felsőtestét hátrafeszítettem, miközben Ő térdelő pózban volt. Leginkább egy kutyapózra tudott hasonlítani a dolog, és én még mindig nem tudtam leállni, beléhatoltam. Amint beleérkeztem ebbe a nedves, forró lyukba, azt gondoltam, hogy bármit is kapok ez után, megérte. Tökéletes pinája volt. Meg is kellett álljak, nehogy itt érjen véget a dolog, de kis pihenő után folytattam. Kezeim már zsibbadtak, az Ő kezei hátratartása miatt, de így legalább elértem a nyakát, és letudtam nyalogatni pár izzadságcseppet. Ekkor hangosodtak az eleinte szabadulásának próbálkozásiból áradó, mégis észrevehetően az élvezet miatt kiáltott nyögései.

"Nem mehetek el anélkül, hogy meg ne csókoltam volna." - Gondoltam, így rögtön elengedtem a jobb kezét, kiszálltam belőle, majd sikeresen átfordítottam, hogy háttal legyen ismét a földnek, velem meg szemben. Kezeit a melleire szorítottam kezeimmel, majd így már misszionárius pózban kezdtem el ismét dugni. Próbáltam megcsókolni, de midig kihajolt. Így hát elengedtem a kezeit, és rászorítottam az arcára, hogy az nekem egyenesbe legyen, így tudtam csókolgatni, nyalni ajkait, és szájüregének egy részét. Megsínylettem, hogy elengedtem a kezeit, hisz a harmadik nyalogatós csókom után, bevert nekem jobb kezével egyet a bal szemem alá. Rohadtul fájt, de csak folytatta. Egyre gyorsabban püfölt, és nem tudtam mást csinálni, mint hogy hozzászorítottam testemet az övéhez, mint mikor megöleli egymást két ember. Kezeivel már csak a tarkómra tudott pár gyenge ütést mérni, és mivel érezte, hogy ennek semmi haszna, taktikát váltott. A combomból már ömlött a vér. Éreztem, hogy a seggemtől, a vállamig végigsimítja a kezeit. Az a simítás igazából csak nekem volt az, valójában gyorsan végighúzta, hogy teljes erejéből végigkarmolhassa az egész hátamat. Hosszabb körmei felszántották a bőrömet, de a maga égető fájdalmában, még talán dobott is a hangulaton. Mivel tudtam, hogy most a kezei foglaltak, felnéztem gyorsan, egyenesen a szemibe. Mély elszántság helyett fáradságot láttam rajta, de nem engedte tovább elemezni arcát, hisz igen gyorsan leköpött. Szerencsére egy darabját le tudtam nyalni, az istennőm nyálából. Amint látta, hogy ezzel is csak engem dobott fel, elkeseredést láttam az arcán, de mindez nem érdekelt, hisz elkezdtem csókolgatni a nyakát. Végig faltam olyan lágyan, ahogyan csak lehetett.

10 perc döngetés után, mikor megcsókoltam ajkait, majd az állát, és onnan az álla alatti részt végigleheltem, és ismét a nyakát csókoltam, érdekeset vettem észre. Elkezdett szűkülni. És ahogy egyre jobban szűkült a vaginája, a küzdelmes nyögések elcsendesültek, őket felváltotta az élvezet halk sóhajtása. A szűkülés végül a csúcspontra ért, elélvezett. Én még mindig toltam neki. A szűkülés után, már nem karmolta a hátamat, hanem gyengéden, mint egy árva kis madárkát simogatott. Ismét nyögni kezdett, de ez már pusztán az élvezet nyögései voltak.
- Ezazz... Add meg nekem... Fejezd be amit elkezdtél, ezazz.. Kúrj meg jól.
Ezen szavak után, elkezdte mozgatni a derekát, ütemre az én mozdulataimmal. Végre szexszeltünk, mint egy igazi pár. Még párszor elmondta a fent leírt mondatnak különféle változatait, majd lábát összekulcsolta a hátamnál, és magához szorítva követelte, hogy még egyszer vigyem el a csúcsra.
Elkezdtem hát markolgatni a melleit, utolsó energiámmal mozgattam ki-be hímvesszőmet, aztán egyszer ismét éreztem az ekkor már sokkal gyorsabb szűkülést. Ezt már nem bírtam ki. Elélveztem. Pontosan a vaginájába. Az összes spermámat belélőttem. Miután mindketten leálltunk a mozgással, mélyeket lélegezve egymásba karoltunk, és feküdtünk a szőnyegen. Már rég a lankadt farkam volt csak benne, de izzadt testemet nem kívánta lelökni magáról. Pár perc fekvés után felkeltem, felhúztam a nadrágomat. Ő is felkelt, de Őt nem érdekelte a nadrágja. Mikor megfordultam, velem szemben állt, majd mélyen a szemembe nézett.
- Undorító vagy. UNDORÍTÓ KORCS.
Majd kilökött a szobából, és rámcsapta az ajtót. Hallottam, hogy annak nekidől, és végigcsúszik rajta háttal egészen míg le nem ült. Zokogni kezdett, teljes lelke szakadtából sírt.
Ebben a pillanatban vettem csak észre magam. Egy undorító bűnözővé lettem. Egy igazi szarházivá, egy életet nem érdemlő senkivé. Összeestem a szoba előtt, és én is elsírtam magam.
Hozzászólások
Deakjanika ·
Ez a letámadás nemvoltszép tőlled!

Deazért várom a folytatást!

Andreas69 ·
Ez még fantáziának sem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: