Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Betekintés az isteni önértékelésbe.
Itt a történetem folytatása, jó szórakozást :)
Ismét érkezem egy résszel, jó szórakozást :)
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
Egy rövid közbevetés Madách Imre klasszikusához.
Friss hozzászólások
annam26: Tetszett! Annyit megjegyeznék,...
2018-06-20 15:46
balurocco: Köszi a kritikát elkészült a m...
2018-06-17 22:39
Deakjanika: Nagyonjóírás folytazsd!
2018-06-17 16:21
JuS: Bájos kis szösszenet. :)
2018-06-14 20:48
JuS: Biztos velem van a baj, de nek...
2018-06-14 20:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bankrablók (1. rész)

A bankrablók (1. rész)


-------------------------------------

Írta: bonfils©
Fordította: Pavlov ([email protected])
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :
2008. május

*************************************


Amikor Kelly felébredt, kinyitotta a könyvet.
Az éjjel pont a legjobb résznél aludt el, és már alig várta a folytatást. Ásított egyet, megdörzsölte a szemét, és megkereste, hogy hol tartott.

"A Fekete Lovagok vezére szorosan átölelte Lady Stephanie-t. A nő gömbölyded testén szorosan feszült a selyemköntös, nagy mellein kidudorodtak a bimbók a tömlöc hidegében. A Fekete Lovag kegyetlen kacajjal tűrte, hogy foglya a karjaiban rángatózzon.
- Engedj el! - tiltakozott az úrnő."

- Engedj el! - olvasta Kelly suttogva.

"Egy másik lovag benyúlt az úrnő köntöse alá, és Lady Stephanie megérezte a combján a fémkesztyű jeges szorítását.
- Ne! - nyögött fel."

- Ne! - suttogta Kelly mosolyogva. Hason feküdt, és olvasás közben finoman simogatta a csiklóját.

"A Fekete Lovagok közelebb léptek. Lady Stephanie végigmérte őket. Arcukat elrejtette a hideg fémsisak, de a szemnyílásukon át látta embertelen vágytól csillogó tekintetüket. Az egyik lovag felemelte a hölgy hálóingét, és az úrnő megérezte bőrén a lovag kemény férfiasságának perzselő tüzét. A hölgy tehetetlenül vergődött, de a lovagok erősen tartották, így a lovag be tudott állni a lábai közé."

- Igen... - mormolta Kelly, és tovább simogatta magát. - Tedd a magadévá...

"Az úrnő meglepetten érezte, hogy a teste milyen könnyen megnyílik a lovag előtt. A kemény szerszám kitöltötte nőiességét, s az úrhölgy kiáltása visszhangzott a sötét folyosón. A lovagok élvezettel sóhajtottak fel. A támadó elkezdett ki-be mozogni, merev dárdája a lágy hús mélyére tört."

Kelly lágyan nyögdécselve maszturbált, és gyorsított az iramon. Érezte, hogy nedvei kifolynak ujjai között.

"A lovag kihúzta belőle dárdáját, de egy másik lovag állt helyére, akinek fegyvere az előbbinél is hatalmasabb volt. Az őrült lovag mély, szenvedélyes lökésekkel tette magáévá, Lady Stephanie csak sikoltozni tudott. Érezte, ahogy fiatal testét kihasználják. A húsa teljesen benedvesedett, és érezte, hogy a gyönyör elönti mindenét."

- Ez az - nyögte Kelly. - Baszd meg. Kúrd szét.
Érezte saját nedvének illatát, s ez mindig felizgatta.

"Lady Stephanie vinnyogott, a lovag hátralépett, és egy másikat engedett oda. A hölgy remegve fogadta magába a harmadik szerszámot, aminek erőteljes lökésétől el is élvezett.
- Ááááhhh! - sikoltotta, és a kegyetlen élvezet elöntötte remegő testét."

Kelly izgatottan nyelt egy nagyot. Ő is az élvezéshez közeledett.

"A lovag nem mozdult, férfiassága remegett és lüktetett. Aztán kitört belőle a forró krém, egyenesen a hölgy égő húsába. A lovag dárdája újra meg újra kitört, megtöltötte Lady Stephanie-t sűrű nedvével. A lovag addig állt ott, míg teljesen az úrnőbe nem ürítette magát. Aztán újabb lovag vette át a helyét."

- Igen! - kiáltotta Kelly, lázas szenvedéllyel simogatva csiklóját, és hatalmasat élvezett. - Basszus! Igen!
A lány arccal előre rogyott a párnáira, és eltolta magától a könyvet. Az orgazmus elöntötte, egész teste bizsergett a kéjtől.

Pár perccel később Kelly hanyattfordult, és az éjjeli szekrényre tette a könyvet. Lehet, hogy nem volt valami magasszintű irodalom, de megtette a feladatát, méghozzá nagyon is jól.

A lány ujjai nedvesek és csúszósak voltak saját nedveitől. Az órára pillantott -- rengeteg ideje volt még. Letusolhatott, rendesen megreggelizhetett, és még időben be is érhetett a munkába.

Kelly felkelt az ágyból -- meztelenül aludt -- és végigmérte testét a tükörben. Nem volt olyan sovány, mint azok az anorexiás modellek a magazinokban. Nőies domborulatai voltak, kerek csípője és telt mellei. Hosszú, sötét haja a melléig ért.

Igen, szerette a testét. Mindig arra gondolt, hogy akár címlaplány is lehetett volna valamelyik újságban. Kár, hogy most épp nem volt barátja. De hát sosem tudhatjuk előre, mit hoz a mai nap.

Mosolyogva a zuhany alá lépett.


Fél nyolckor a lány a személyzeti bejáraton át a bankba lépett. Ahogy a folyosóra lépett, ismerős, magas hang köszöntötte.
- Szijjjjaaa, Kelly - kiáltotta Gina. - Nagyon jól nézel ki ma!

Kelly kétkedve mosolygott. Na persze, gondolta. Gina eléállt, hátradobta szőke műhaját, és szokásos idegesítő módján kacagott fel. És mint mindig, most is valami nagyon szűket és nagyon rózsaszínt viselt, ami kiemelte a melleit.
- Szia, Gina - mondta Kelly. Tudta, hogy csak idő kérdése, és Gina taglalni kezdi majd szerelmi életét.
- Figyu - mondta. - Annyira fáradt vagyok...
Kelly beállt a pénztár mögé, nyitáshoz készülődött.
- Tényleg? - kérdezte.
- Nem sokat aludtam az éjjel - kuncogta Gina. - Találkoztam egy nagyon ari sráccal...

Kelly nem is figyelt rá. Százszor hallotta már ezt a történetet: Gina találkozik egy "nagyon ari sráccal", a pasi felmegy hozzá, a lány húzódozik, de valamiért meggondolja magát, (ezen a ponton a történet sosem volt világos) és végül egész éjszaka szexelnek. És ettől Kelly mindig el kellett volna ámuljon.

Kelly elképzelte, mit mondhat az a srác most a barátainak: "Találkoztam egy nagyon durva ribanccal..." Kelly látott már pár ilyen "nagyon ari srácot". Úgy néztek ki, hogy az oroszlán is sírva ette volna őket -- és egyetlen értelmes mondatot sem tudtak kinyögni.

- Ezek szerint jól szórakoztál - mondta Kelly nyugodtan. A pultra tette a retiküljét, és bekapcsolta a számítógépet.
- Hát persze! - felelte Gina sugárzó örömmel. Aztán odalépett Kelly mellé, és a fülébe súgta: - És legalább húszcentis volt!

A lány megint felnevetett. Kelly elfordult. Furcsa, gondolta. Naponta többezer tisztességes, rendes, intelligens nőt erőszakolnak meg világszerte, ez a kis szőkített ribanc meg vígan éli az életét, pedig teljesen kiteszi magát a veszélynek. Persze jó neki, de azért valahogy ez igazságtalan. Kelly majdhogynem reménykedett benne, hogy egy napon a kolléganője jól megtanulja majd a leckét.

- És a te estéd milyen volt? - kérdezte Gina.
Kelly szeretett volna annyi bátorságot, hogy bevallja: "Hát otthon ültem egy üveg borral, egy pajzán könyvvel és a kis csiklócskámmal." De mi értelme lett volna? Ginának nem volt túl sok esze, akkor sem érezte volna ki a szarkazmust, ha a csinos kis orrocskájára koppantott volna.
- Nem túl érdekes - mondta. - Vacsora pár baráttal, aztán korán lefeküdtem.
- Hmmm - válaszolta Gina műmosollyal.

A bank igazgatója, Mr. Denham fürgén végigsétált az előtérben. Léptei visszhangoztak a márványpadlón. Elment a hatalmas, sötétzöld bőrfotelek mellett, amik a falnál álltak. Magas, ötvenéves férfi volt acélszürke hajjal, és katonásan hatékony viselkedése mögött egész kedves ember rejtőzött.
- Jó reggelt - mondta csak úgy általánosan. - Készen állnak?

Kelly bólintott. A bank öt percen belül nyitni fog, és ő készen állt. A háta mögül ideges nevetést és papírzizegést hallott, és tudta, hogy Gina most kapkodja össze magát.
- Nagyszerű - mondta Mr. Denham. - Rajta, Walter. Szép napot mindenkinek.

Walter, a bank biztonsági őre a vastag, fából készült bejárati ajtókhoz lépett, és kinyitotta őket.

És ekkor...

Később Kelly nem tudta felidézni, mi történt a következő harminc másodpercben. Csak az ajtó kinyílására és a nagy hangzavarra emlékezett. Látta, hogy Walter eszméletlenül hever a padlón, és három símaszkos, fekete kesztyűs, fegyveres férfi van az előtérben. Egyikük felugrott egy fotelre, a fegyverét lengette és parancsokat kiabált.

A lány túlságosan össze volt zavarodva ahhoz, hogy felfogja a szavakat, de végül megértette, hogy a pult mögé terelték az alkalmazottakat. Csatlakozott kollégáihoz, és leült a padlóra. A bankrablók közben tovább kiabáltak nekik.
Az egyikük odahajolt hozzá, és kérdezett valamit. Kelly lélegezni is alig tudott.

- Bo... bocsánat - nyögte. - Mi?
Aztán végre megértette, hogy mit mond a rabló.
- A széf! - kiáltotta a férfi. - Vigyél minket a kibaszott széfhez!

Kelly gyorsan megkereste a fiókjában a kulcsokat, és a lifthez vezette a férfit. Észrevette, hogy még egy rabló jön velük, de a harmadik a pultnál marad. Lassan kezdett megnyugodni -- rájött, hogy a harmadik férfi a túszokra fog vigyázni.

Miközben lementek a lifttel a pincébe, Kelly rápislantott a két férfire. Egyikük magas volt és vékony, a másik alacsony és izmos. A lány megpróbált nyugodt maradni, hajtogatta magában, hogy a símaszkok mögött ők is csak egyszerű férfiak. Ha megfelelően beszél velük, megúszhatja ezt az egészet.
Elvégre ezek csak pénzt akarnak.

A lift leért a pincébe, és kinyílt az ajtó. Kelly a folyosókon át a hatalmas, föld alatti széfhez vezette a két fegyveres férfit. Kinyitotta a rácsokat, és belépett a kamrába, a széf elé.
- Erre - mondta, és a rablók követték.

Kelly elfordította a biztonsági ajtó tárcsáit. Évek óta tudta fejből a kódot, de most használta először. Amikor az utolsó zár is a helyére kattant, a lány elfordította a kilincset, és kinyitotta az ajtót. A rablók bepillantottak a széfbe. Halmokban álltak odabenn az arany-, az ezüst- és a platinarudak, bankjegykötegek és kötvények. A széf tartalma milliókat érhetett -- Kelly el sem tudta képzelni, mennyit.

A bankrablók mormolni kezdtek egymás között. Nyilván nem készültek fel ekkora zsákmányra. Ahogy Kelly nézte őket, egészen megnyugodott. Sőt, még mást is érzett. Valami megmozdult benne, amiről eddig nem is tudott.

A vasrács egy nagy csattanással becsapódott mögöttük. A két símaszkos férfi a lányra nézett, és ahogy tekintetük beléfúródott, a különös érzés még erősebbé vált.

Mi ez? Kelly a terem falának dőlt, és megpróbálta kitalálni, mi történik vele. Hirtelen beugrott pár kép a pajzán regényéből. A teremből máris kastély lett, ő pedig Lady Stephanie. A bankrablók meg mintha a Fekete Lovagok jelenkori változatai lettek volna.

Kelly nem hitte el. Ez tényleg felizgatta? Kizárt dolog.
De ahogy megpróbálta mindezt kiverni a fejéből, máris újabb dologra jött rá: ösztönösen kihívó pózba állt -- keze a háta mögött, egyik lába kacéran a falnak feszült, mellei kidomborodtak. Teste gyakorlatilag felkínálta magát a két bankrablónak.

És kezdett nedvesedni is.

- Felmegyünk - mondta a magas rabló.
Kelly mosolyogva nézett rá.
- Hová ez a sietség? - mondta. És lassan feljebb húzta a szoknyáját, kivillantotta fekete bugyiját. A két férfi furcsállva bámulta. Félrehúzta a bugyiját, megmutatta nekik finom kis punciját -- a nedves, rózsazsín nyílást.

- Mennünk kell - mondta az alacsonyabbik rabló, és előrelépett. De a társa visszatartotta.

Kelly el sem hitte, hogy ezt csinálja. Úgy érezte, mintha távolról nézné mindezt, mintha egy ribanc színésznőt nézne valami hülye pornófilmben. Lassan, óvatosan simogatni kezdte a csiklóját, érezte ujján a nedvességet. Csöndesen felnyögött.

- Oké - mondta a magasabbik rabló. - Mutasd, mid van, kicsim.

Kelly kegyetlenül felizgult. Egy kicsit félt is -- mit fognak ezek csinálni vele, ha ez így megy tovább? -- de ez valahogy hozzáadódott az izgalomhoz. Simogatta magát, és a rablóra nézett.
- Tetszik, amit látsz? - kérdezte.
- Tudod, mire gondolok? - kérdezte a magas fickó a társától. - Mostmár biztos, hogy jó bankot választottunk.

A két férfi felnevetett, hangjuk visszhangzott a teremben. Kelly látta a nadrágjukon növekedő dudort. Tovább simogatta magát, bele is remegett.
A magas férfi eléállt.

- Oké, bébi - hallatszott a hangja a símaszk mögül. - Lássuk, mit tudsz.
Kelly hallotta, hogy a férfi kicipzározza a sliccét, és megpillantotta előugró, félig kemény farkát. Egész nagy volt és jó vastag.
- Szopjál! - parancsolta a férfi.

Kelly letérdelt a márványpadlóra, és kinyitotta a száját. A magas férfi lassan az ajkai közé nyomta forró, lüktető farkát. A lány rászívott, amitől a férfi felnyögött. Kelly előre-hátra kezdte mozgatni a fejét, szürcsölte és nyálazta a férfi keményedő farkát.
- Igen... - nyögte a rabló, és a társára nézett. - Te jössz, gyerünk, kapd elő a farkad.

Az alacsony rabló meglepődött, de gyorsan elővette a farkát. Kelly rögtön észrevette, hogy közepes vastagságú, de valamivel hosszabb annál, mint amit épp a szájában tartott.

A magas rabló hirtelen egy cuppanással kihúzta a lány szájából a farkát.
- Próbáld ki - mondta a társának. - Kibaszott jó a csaj!

Az alacsony rabló kesztyűs kezébe fogta a farkát, és Kelly ajkai közé vezette. Aztán egy erős mozdulattal az egészet a lány szájába lökte. Teljesen kitöltötte Kelly száját. A férfi nyögött egyet, kihúzta, aztán újra visszatolta az egészet. Ki-be húzogatta kemény szerszámát Kelly szájában.

- Mmm! - nyögte a lány.
- Igen! - hörögte a férfi. - Ez az! Élvezed, mi?
A rabló belemarkolt a lány hajába, és energikusan baszta a száját. A társa ott állt mellettük, és kesztyűs kezével verte a farkát.
- Én jövök! - szólalt meg végül, a farka keményen ágaskodott. Megragadta a társa vállát, és megpróbálta arrébb tolni, de az alacsony rabló még mindig Kelly szájába tömte a farkát. Megfordult, és állon vágta a társát.

- Baszd meg! - kiáltotta a rabló.

Aztán az alacsony férfi kihúzta a farkát a lány szájából. Kelly lihegve figyelte őket. A magas rabló behúzott egyet a társának, de ellenfele megragadta a karját, és megcsavarta. A két rabló átkozódva és nyögve akaszkodott össze, merev farkuk előttük himbálózott.
Ez hihetetlen, gondolta Kelly. Ezek tulajdonképpen összeverekedtek rajtam! El sem hiszem! És ettől még jobban benedvesedett...

Végül a két férfi feladta a harcot. Egy ideig ott álltak egymással szemben, Kemény farkuk lüktetett.
- Mire volt ez jó? - kérdezte az alacsony rabló. - Hiszen mindketten meg akarjuk dugni. És biztos vagyok benne, hogy mindkettőnkkel el tud bánni. Igaz, szivi?

Kelly az ajkába harapott, és végigmérte őket.

- Igen - mondta a magas rabló, és nem is várt válaszra. - Nézd csak meg. Nagyon akarja. Kegyetlenül. Hát szivi, ez lesz a szerencsenapod. Ájultra fogunk kefélni. Gyere ide!

Négykézlábra állították Kellyt a terem márványpadlóján. A lány érezte, hogy az alacsony rabló felemeli a szoknyáját, és lehúzza a bugyiját, hallotta a férfi lihegését, ahogy meglátja a punciját. Aztán érezte a kesztyűs ujjakat a kisajkain, majd ahogy beléhatolnak. Felsóhajtott.

A magas férfi a szája elé emelte a farkát. A lány éhesen bekapta, érezte, ahogy csöpög és lüktet a nyelvén. Közben az alacsony rabló kesztyűs ujjai megtalálták a csiklóját, és finoman, lassan simogatták. Kelly beleremegett az érintésbe. Érezte, ahogy a nedvei csorogni kezdenek a combján.

Az alacsony rabló letérdelt mögé, és a lány megérezte a puncijához csapódó makkot. Türelmetlenül mozdította meg csípőjét, nagyon kívánta, hogy a férfi beléhatoljon. Mintha már előre megnyílt volna a teste, úgy várná a kefélést.

És végül érezte is, ahogy a kemény rúd a puncijába csúszik. A férfi lassan, centinként hatolt belé. A lány minden mozdulatot érzett, ahogy a kemény szerszám kitöltötte a húsát, és ahogy izmai rászorítottak.
- Mmm! - nyögte a lány a magas rabló farkával a szájában.

Mindkét férfi mozogni kezdett. Egyszerre kefélték a lány száját és a punciját, s ettől az egész teste remegett. Eleinte finoman csinálták, de aztán begyorsítottak, egyre erősebben és erősebben pumpálták. Kelly érezte, hogy elveszíti a fejét, nedvei csorogtak, a puncijában vadul cuppogott a kőkemény fasz.

A lány élvezettel nyögött fel. A férfiak alig adtak ki bármilyen hangot. A teremben csak a lihegés és a kefélés cuppogása hallatszott, ahogy a farkak ki-be mozogtak a lány szájában és puncijában. Kelly remegett a márványpadlón, érezte a férfiak izgalmát, erejét, határozottságát. Azért jöttek ide, hogy kirabolják a bankot, de most egyetlen céljuk az volt, hogy őt ájultra keféljék.

Kelly érezte, hogy elönti az orgazmus, és azt is, hogy nagyon erős lesz. Nem volt ura saját testének, reszketett a padlón. A magas rabló a vállát fogta, az alacsony pedig a derekát, így tartották egyhelyben, és teljes erővel baszták.

- Mmm! - kiáltotta a lány, de hangját eltompította a magas rabló farka. - Mmm!

Még egy lökés, még egy, és még egy. Aztán Kelly orgazmusa mindent elsöpört, mintha elektromos töltés szántott volna végig a testén. Tehetetlenül szívta a magas rabló farkát. Belemarkolt a férfi fenekébe, érezte a farmernadrág alatt megfeszülő izmokat.
- Ezzz iggennn... - nyögte a férfi. - Jön már, bébi!

A farka összerándult a lány szájában. Aztán lövellni kezdett. Kelly érezte száját elöntő forró, sós ízt. A férfi farka ritmikusan lüktetett, nagy, forró adagokban pumpálta a lány szájába a spermát.

A magas rabló elégedett nyögéssel húzta ki a farkát Kelly szájából. Még mindig jött belőle, s a lány lihegve nézte, hogy a férfi kesztyűs kezéből a dákó az arcára és az ajkára spriccel.
- Igen... - suttogta a símaszk alatt a rabló. Lerázta a farkáról az utolsó cseppeket is. Aztán felállt, a lába remegtek. Elrakta a farkát a nadrágba, és nézte, hogy társa hogy bassza hátulról Kellyt.

Lehet, hogy a látottak izgatták fel ennyire az alacsony rablót, mert mostmár ő is nagyon beerősített, mélyen döngette a lány puha punciját. Fojtottan felnyögött.
- Igenn... - suttogta a lány. - Érezni akarom, hogy élvezel.
- Áááhhh... - kiáltotta az alacsony rabló, és már nem bírta visszatartani. Kihúzta a lány puncijából a farkát, félretolta a szoknyát, és a lány fenekére engedte fehér, forró krémjét.
- Uh, uh, uh! - nyögdécselte a rabló. A farka vadul remegett, makkjából hosszú sugarakban spriccolt a geci Kelly meztelen fenekére.
- Ah! - nyögte a férfi fáradtan a végén. - Igen! Basszus!

Kelly érezte az utolsó, sűrű cseppeket a fenekére hullani. Felsóhajtott.

Aztán a két rabló csak állt ott, és nézték. Az alacsony rabló is visszacipzározta a sliccét. Most, hogy már kielégültek, valahogy le voltak nyűgözve a történtektől. És végül Kelly is felállt. Kicsit szédült, de azért remekül érezte magát. Felkapta a padlóról a bugyiját, és letörölte vele a bőréről a gecit.


Folytatása következik
Hozzászólások
További hozzászólások »
VictoriaNadiaWorth ·
Szia kedves Pavlov!
A neved rémlik, mintha a feltételes reflex leírójától származna.:) Elolvastam a neved, és tudtam, hogy valami kreatív elmét találtam. Megörültem, hogy ennyit fordítottál, és rögtön elolvastam a negyedét a történeteidnek. Meglepődtem ugyan, de nagyon tetszenek. Remélem még fordítasz továbbra is, mert szinte élvezet olvasni.:)

Nadia
Pavlov ·
Most töltöm fel az új történetet...

Pavlov ·
A szerzővel e-mail-ben készített interjúm itt olvasható: http://pavlovurasag.blogspot.com/2011/01/interju-bonfilssel.html A bankrablókra is kitérünk benne!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: