Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

99’-ben a gruppen volt a téma!

Sziasztok, 23 éves lány vagyok, és új ezen az oldalon. Életemben nagy szerepet játszik a szexualitás, és sok élményt szívtam magamba az évek során. Ezekről szeretnék mesélni nektek.
Kezdeném életem első erotikus történésével. Ez rég volt, hét éve, 1999-ben – amikor még a Fidesz volt kormányon, és öcsémmel tavaszi éjszakákon azt néztük, hogyan húznak el az amerikai harci gépek Jugoszlávia felé. Az alábbi eset viszont már júliusban történt, és sosem fogom elfelejteni.

Egy barátnőmnél volt házibuli. Nagyon jó kérójuk van, egy faluban, az erdő szélén: nyugodtan bulizhattunk. Sok fiú is jött, akikkel sokat táncoltunk. Nagyszerű volt a hangulat, és a zene és a nyári éjszaka melegének hatására kezdett a testem feltüzesedni. Néha kimentünk cigizni a barátnőmmel, Szilvivel az erkélyre, és halkan megtárgyaltuk, hogy mindketten fel vagyunk pörögve, és hogy kéne egy pasi. A többi már jött magától.

Volt egy fiú a buliban, akit Gáspárnak hívtak. Nem volt egy nagyon jóképű fiú, de egyedül ő tűnt elég józannak ahhoz, hogy képes legyen arra, amire szerintünk képes kellett, hogy legyen. Éjfél is elmúlt, és az emberek kezdtek elszállingózni a buliból. Én és Szilvi akkor már az emeleten táncoltunk Gáspárral, aki mindkettőnket simogatott, mi pedig őt. Azt hittük, már csak mi hárman vagyunk a házban.
Lerogytunk egy kanapéra, és Szilvivel felváltva csókolni kezdtük Gáspárt. Rajtam csak egy kis nadrágocska volt és egy top, ami alatt nem hordtam melltartót. Szilvi sem volt túlöltözve.

Fél óra telhetett el nagy forró kábulatban, Gáspár keze már a nadrágocskámban matatott, a puncim már tüzelt, amikor nyílt az ajtó, és belépett Péter. Ő eléggé kész volt, azt mondta, eddig a földszinten nézett pornófilmet, most pedig egy tollat keres, merthogy ő költő, és rájött az ihlet. Szilvi kérdezte tőle, nem kell e neki még több ihlet. Így aztán ő is odafeküdt mellénk. De akkor már rájöttünk, kicsi itt a hely négyünknek. Így lementünk a földszintre Szilvi szüleinek franciaágyába. Ott aztán felrobbant a vágy luftballonja.
Gáspár levette rólam a toppot, és gyúrni kezdte a melleimet. Másik keze már a puncim simogatta, félregyűrve a nadrágocskám. Hagytam, hogy belém dugja az ujját, és nagyon finom volt. Mohón csókoltam őt. Tíz perc telhetett el, amikor a punim összerándult, és megrázta testem egy kisebb csiklóorgazmus.

Hallottam, hogy Szilvi is liheg. Odanéztem, és a félhomályban láttam, hogy maszturbál, mialatt Péter a melleit simogatja. Ez a Péter amúgy elég nehezen jött bele a témába: eleinte csak hevert, mint egy fadarab, aztán panaszkodott, hogy nem áll fel neki, mert alighanem buzi. De hát nem volt más pasi a környékén, és kettő mégiscsak több, mint egy.
Szerencsére Gáspár elsősorban velem foglalkozott. Nagyon ügyesen ujjazott és csókolt, rövidesen elélveztem hát másodszor is. Közben Szilvi is elment egyszer a tulajdon ujjaitól.
A kéj elborított, és egyszer csak arra eszméltem, hogy Gáspár és Szilvi elmentek. Csak Péter maradt az ágyban, még mindig nadrágban és pólóban. A puncim még mindig éhesen lüktetett, közelebb kúsztam hozzá.
- Hogy lehet, hogy rajtad még mindig ennyi ruha van? – súgtam a fülébe.
Péter erre felpattant, és lecibálta a nadrágját. Nem hordott alsógatyát, a farka keményen pattant elő. Felszisszentem.
- Gyere – mondtam lihegve.

Péter a mellemre vetette magát, és mohón szopni kezdte. Megpróbáltam smárolni vele, de nem nagyon akart – úgy tűnt, a mellem teljesen lenyűgözte. Szívta, nyalogatta, tulajdonképpen nagyon jól esett, de a puncimhoz hozzá sem nyúlt. Végül nekem kellett odairányítani a kezeit, de csak a nadrágocskán keresztül dörzsölte. Lihegni kezdtem, ám ez sem ösztönözte a folytatásra – megint csak a mellem kezdte szopni. Én meg attól nem fogok elélvezni, gondoltam.
Végül eltoltam magamtól.
- Várj, mindjárt jövök.
Kimentem a szobából, és megkerestem Szilvit. Kinn ült a bőrfotelben, és cigizett.
- Gáspár? – kérdeztem.
- Lelépett – mondta Szilvi. Egy törülközőbe csavarta magát, csak a melle íve látszott ki. - Jó volt Péterrel.
- Pff! – én is rágyújtottam.
Csendben dohányoztunk. Aztán hallottuk, hogy nyílik a hálószoba ajtaja, és valaki hangosan énekel. Az a hülye Péter. Láttuk, ahogyan kilép a folyósóra, tök meztelenül.
- Vegyél már fel valamit! – kiáltotta oda neki Szilvi. – Belátnak a szomszédok.

Péter erre visszament a hálószobába, majd ismét kijött. Felvett egy inget. A farka meg meredt ki alóla. Odalépett a hűtőszekrényhez, kivett egy sört, kinyitotta, belekortyolt, majd a farkához nyomta az üveget.
- Hűsítés – vigyorgott. Aztán visszament a nadrágjáért, és a sörrel együtt lelépett.
Nagy buli volt, még sokat beszéltünk róla akkor, 1999 nyarán.
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Elhiszem hogy megtörtént, ilyen komikus eseteket csak a való élet tud produkálni : D

Egy srác, aki azt hiszi, hogy költő, aztán két beindult tyúkra nem izgul fel, mer azt hiszi, hogy buzi (aztán a kemény farka villan elő). Végül elkezd izgítani egy lányt, aki azonban dugni szeretett volna, így inkább cigizni ment a barátnőjével... a poéta meg sörözött és lelépett.

:smile:

hihető, de nem irodalmi mű kategória

Sírrabló ·
És az erkölcsi győzelem Péteré, a művészé, aki nem hagyta, hogy két begerjedt nőstény mint egy eszközt kihasználja :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: