Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

8 hét

Ébredezem! Egy mozgalmas éjszaka után, hallgatom a konyhából beszűrődő zajokat. Érzem a frissen fövő kávé illatát.  Halkan készíted a gyerekeket, nem akarsz még felkölteni. Hálás vagyok érte! Serénykedsz, pedig lefogadom te is inkább itt feküdnél mellettem inkább. Az elmúlt éjszaka után az már biztos! De addig is amíg nem kell kelnem, végig játszom a tegnapot.
Fáradt vagyok! Már csak 130 km van hátra, hogy újra a karjaimban tarthassalak, Most kell nagyon vigyázni! Ilyenkor szoktak sokan elaludni, és soha nem érkeznek meg. Felbontom az utolsó energia dzsúzomat. Nem szeretem őket, de most már nem akarok megállni kávézni. Ezzel már kibírom hazáig. 8 hét távollét húz haza. Ég a lágyékom. Már ott lent is érzik, hogy nemsokára övék lesz a főszerep.
Csendesen dugom a kulcsot a zárba, nyitom az ajtót, s te ott állsz előttem! Nem tudtalak meglepni! De nem baj, repülsz a nyakamba s potyognak a könnyeid - remélem - örömöd miatt. Az ajtót alig tudom bezárni. A mellényt már heves csókolózás közben veszem le. Közben neki esünk a fürdőszoba ajtónak.
- Csendesen - mondod - felébrednek a kicsik!
A cipő lerúgása után a megyünk a szobába. Kellemes félhomály fogad,s folytatjuk az előszobai akciózást. A bikásító hálóinged vetted fel. Tiszta selyem, elmarkolom az egyik melled, s a hálóingen keresztül bekapom az ágaskodó mellbimbódat. Mély nyögés kíséretében rászorítod a fejem a melledre. Elkezdem szívni, közben a másik kezem elkezd lecsúszni az oldaladon a csípőd felé. Oda érve felhúzom a hálóinged alját és remegő ujjakkal nyúlok be alá. A ruci kis nadrágját is felvetted! Elkezdtem benyúlni, azt már érzem, hogy nedves, mikor eltolsz.
- Várj, meglepetésem van a számodra!
Ezzel leültél az ágy szélére, s remegő kézzel elkezded kikapcsolni a nadrág szíjamat. Alig boldogulsz, de hagylak érvényesülni. A kitartást siker koronázza, egy mozdulattal a bokámig tolod mindkét nadrágszárt. Az ekkor már keményen ágaskodó farkam derékba kapva, s a bőrt felhúzva a szádba vezeted. Mi történt? Eddig ezt nem csináltad, remélem, csak a 8 hét távollét az oka. De most nem érdekel, érződik a mozgásodon a tapasztalatlanság, segítek. Megfogva a fejed két oldalt, halk kedves szavakkal irányítottalak. Hamarosan kezdtél ráérezni mit is kell csinálni, hogy mindkettőnknek jó legyen. Most már csak cirógatom a füled tövét. Magadtól teszed, amit teszel. Közben rátaláltál a golyóimra. Simogatod, finoman masszírozod.
- Ha jössz, kérlek szólj. Nem akarom a számba kapni.
- Igyekszem -  válaszolok.
Azt, amikor a farkam a lágy forró ajkaid között a nyelved a makkom alját kényeztette, s mikor az ujjad az ánuszom bejáratát simogatta, nekem végem lett. Belerobbantam a szádba, nem akartam, de így sikerült! S ha így alakult, ki akartam teljesen élvezni, s a fejed a farkamon mozgatva a teljes töltetett a szádba ürítettem. Eleinte még mérges morgás volt a reakciód, de a végére elhalgattál. Mikor elkezdtem lenyugodni, s a farkam is kezdet összemenni, kivettem a szádból. Szabadkozni akartam a történtek miatt, de te a kezemnél fogva mosolyogva lehúztál magadhoz. S majd hirtelen átkarolva megcsókoltál! A számba hirtelen fanyar nyálkás valami nyomult. Olyan erősen szorítottál, nem bírtam a fejem még elfordítani sem. Aljas, de valahol jogos bosszút álltál. Néhány másodperc múlva feladtam a küzdelmet, s elfogadtam a sorsom. Felszabadult, élvezetes smárolásba kezdtünk.
Hirtelen ötlettől vezérelve a nadrágomból kihúzva a szíjat lefektettelek. A szíj végére hurkot téve, a kezedet össze kötöttem. A másik végét az ágy végéhez kötöttem.
- Meg akarsz erőszakolni? - kérdezted.
- Nem erre vágytál mindig is? - kérdeztem vissza.
- De - válaszoltál halkan -, akkor nekem végem!
Éreztem még nem állok készen a következő menetre. A 8 hét szünet felborítja az ember hormon-termelését, meg én sem vagyok már húszon éves. Lassan kezdtem a cirógatást, a nyakad kezdtem el csókolgatni, finoman, szívogatni. Nem akartam látható nyomott hagyni. Közben ismét a melleidet kezdtem gyűrkélni, gyorsuló légzésed és egyre szaporább nyögések mutatták, jó úton járok. Felhúztam a hálóinged, s bekaptam a bimbód, előbb az egyiket, majd a másikat. Közben a lábad közé férkőztem, s ekkor vettem észre, hogy ahol előbb ültél, szép nagy folt van. Tudni kell, a nejem az orgazmus közben ontja magából a kéj nedvet. Szép angol szóval úgy mondják "squirt". Ez egy nagyon jó hazugság vizsgáló, csak akkor jön belőle, ha orgazmusa van. S minél teljesebb a gyönyöre, annál nagyobb a tócsa.
- Te piszkos perszóna, csak nem elmentél az előbb?- kérdezem gerjedelemtől teljes hangon.
- De, mikor a számba jöttél. - válaszoltad szégyenlősen.
- Ha még egyszer nem szereted a szopást, megharaplak! - válaszoltam viccesen. - Erre kéjes hangon el kuncogtad magad.
A közjáték után után lehúztam róla a teljesen lucskos nadrágocskát. Majd kezdtem befúrni a számat a lába közé. Micsoda dzsungel fogadott. Hát a 8 hét itt is meg látszott. Nem voltam itthon, így nem volt aki bozót irtást végezzen. Holnap takarítás lesz! De ma nem érdekel, a sűrűben fogok garázdálkodni.
Először csak a kis ajkaidat kezdtem kényeztetni, majd a kis rejtőzködőt kezdtem előcsalogatni. Növekvő zihálás és egyre kevésbé elfojtott nyögéssel jelezted nagyon is jó, amit csinálok. Azért a változatosság kedvéért a pisilőd se maradt egyedül. Ekkor már folyamatosan folytál. Volt mikor csak szivárogtál, volt mikor kisebb kilövelléssel. Igyekeztem az orgazmus határán megtartani. Elnyújtani a gyönyöröd. Ezért nem vettem sokáig figyelembe a szinte könyörgéssé változott kérésed, hogy:
- Nyúlj már be, nem bírom ezt a hosszú gyönyör sorozatot. - Tudtam, ha benyúlok és megérintem a G-pontod robbanni fogsz.
Ezért inkább előbb az ánuszodat kényeztettem. Láttam, éreztem ő is felkészült. S aztán eljött az idő, mikor már visszafogotság nélkül élveztél, s lassan zengett a szoba tőled. Bekaptam a puncid teljes felső részét. Az ekkor már "hatalmasra" duzzadt csiklódat a felső fogaimmal nyomtam meg óvatosan, a nyelvem hegyét a pisilődbe dugtam. Majd megszívtam az egészet. S közben begyúltam egészen a központi ponthoz. Ami ekkorra már jól kitapinthatóvá vált! S elkezdtem simogatni.
Ekkor robbantál. Nem tudok jobb szó arra, amit produkáltál. A lábaid satuként közre fogták a fejemet, ott ragadtam rátapadva a pinájára. Először hátrafeszültél, mély levegőt vettél, utána össze görnyedtél. Már amennyire tudtál, fent a kezed volt kikötve, lent meg én voltam a nehezék. S fojtatlan erőteljes sikoltás hagyta el a szád, s megnyílt a gyönyör csatornád. Hatalmas erővel kezdett a számba lövellni. Egyből átláttam, vagy elkezdem lenyelni, vagy megfulladok.
Így lettem ma már másodszor megszopatva. 3 - 4 erőteljes kilövellés után csillapodni kezdet a hevületed. Gyengült a lábaidnak a szorítása, most már levegőt is kaptam! De még sokáig tartott, mire csillapodott a légzésed. Az utolsó kilövéseidet a számba gyűjtöttem, majd mikor lecsillapodtál valamennyire felmásztam a szádhoz, s ajkamat az ajkadhoz nyomtam. Az ajkaid kinyitottad, s én lassan a szádba kezdtem csorgatni a szám tartalmát. Először meglepődtél, elakartál fordulni, de nem engedtem, végül beadtad a derekad, és elfogadtad a csókom. Végül rosszalló hangon, de hálás szemekkel mondtad:
- Pfuj. Nem vagy te egy kicsit szemét?
- Nem, csak visszaadtam, amit te adtál!
- Köszönöm - simogattad meg az arcom -, de most te jössz!
Fel akartad húzni a lábad, hogy a kedvenc pozíciómban csináljuk, de én másképp gondoltam. Hasra fordítottalak, majd négykézlábra állítottalak. Ekkor már tudta mit akarok, a fejed az ágyra fektetted kicsit szétnyitottad a lábaid. Teljesen kitárulkoztál! S most a hüvelyed került előtérbe, de csak ideiglenesen. A gyönyör csatornádat szét húzva benyomtam a nyelvem, már amennyire tudtam.
- Ez nem ér, mondtam te jössz - mondtad. De nem érdekelt a megjegyzésed. Elég hamar ismét kezdtél beindulni, Tudhatnád már, nem szeretek úgy elélvezni, hogy te csak statisztálsz. Mikor az első gyönyörteljes rándulás végig futott rajtad lefektettelek hasra, majd hátulról hozzád simultam, te féloldalra fordultál, hogy jobban hozzád férjek. A popsidat felemelve teljesen felkínáltad magad nekem! Már a látványra majdnem eldurrant a farkam. Ha az előbb nem megyek el, most biztos végem lett volna.  de így bírtam még valameddig. Gyengéd de határozott mozdulattal behatoltam a hüvelyedbe.
- Te kis hamis - nyögted -, azt hittem hátra fogsz jönni!
De jól gondoltad szívem, ide csak azért jöttem, hogy megsíkosítsam a faszom. Néhány lökés múlva, ha akarok még valamit azt most kell csinálni, mert a tűrő képességem határán járok. Tudom már ismét közel jártál a csúcshoz, de ez most értem volt. A makkomat a kukidhoz igazítottam, s elkezdtem behatolni. Szinte ellenállás nélkül kezdet becsúszni a faszom. Olyan volt látni érezni, mintha magától nyílna szét. Hogy minél könnyebb legyen behatolni. Ahogy a makkom teljesen eltűnt a kukidban, és te kéjes nyögést hallattál majdnem elmentem. Emiatt nem kezdtem egyből ki-be járni. Még nem akartam elmenni. Még érezni akartam azt a selymes, semmihez sem hasonlító lágy érzést, amit csak itt lehet érezni. S ekkor te elkezdtél mozogni. Elkezdted emelgetni a segged. S egyre gyorsabban, egyre nagyobb hévvel. Én meg közben arra koncentráltam, nehogy most menjek el. Veled egyszerre akartam elélvezni. Mikor teljesen átadod magad a gyönyörnek. Viszont láttam kezdel fáradni. Átvettem az irányítás. Ezzel elvesztettem az irányítást a faszom felet, éreztem, elindultam az úton, ahol nincs megállás. De az a néhány lökés, ami még hátra volt elég volt neked is. Még láttam, hogy ívbe feszül a hátad. Majd kifordult a szoba a sarkából, megszűnt létezni a külvilág. Csak a faszom létezett, ahogy heves össze rándulásokkal pumpálom beléd a magomat. S a te segged, ahogy befogadja, szinte szívta ki belőlem az anyagot.
- Ekkora még sosem voltál! - mondtad, mikor végre levegőhöz jutottál.
- Ne gyere még ki - kérted, én meg szívesen maradtam. Mikor a valamelyest magamhoz tértem, a takarót magunkra terítve szorosan a hátadhoz simulva lefeküdtem, s elkezdtelek simogatni. Kéjes sóhajtásokkal jelezted milyen jól esik, amit csinálok. A faszommal benned éreztem, hogy kezd a tudatom kikapcsolni. Sok volt ez mára, majd 18 óra talpon lét, 6 óra meló,majd 1200 km vezetés, s életem leghatalmasabb baszása. Az értelmem utolsó szikrájával még valamennyit felfogtam abból, amit elkezdtél mondani:
- Még 1-2 napunk van, hogy megismételjük, mert utána kinyit a vágóhíd...
Nyílik az ajtó, és te lépsz be rajta, bíztam, hogy te jössz be ébreszteni. Megsimogatod az arcom, s mondod:
- Ébredj édes, lefőtt a kávé.
Közben lehajolsz hozzám, s csókot lehelsz a számra.
- Köszönöm az estét.
- A kis kopasz is kér egy hála csókot - mondom, s a takarót félrehajtva látszik, hogy a fent nevezett ágaskodik a csókért. Hamiskás mosollyal a száján lehajol, és egy tisztességes puszit ad rá.
- Mosd meg mert kaki szaga van; nem is tudom miért - mondod még kilépés előtt pajzánul.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Salambard ·
Btw, "a makkomat a kukidhoz igazítottam" Dafuq????

Lylyana ·
Szuper az Élet az élet után című írásod is!
Vorshit ·
Köszönöm a kedves szavakat Lylyana.Kíváncsian várom a 8 hét/másként c. írásomra a reakciódat. Majd valamelyik nap fog felkerülni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: