Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

8 hét / máskép

Az asszony közel a 4-dik x-hez, 16 év házasság és 8 hét távollét után várja haza a férjét. A szépsége az elmúlt évek alatt megkopott. Kozmetikushoz is mindig csak készül, de oda sosem ér. A munkahelyi üvöltözős főnök lelki terrorját otthon sem tudja kipihenni. Gondoskodni kell a két gyerekről. Az elmúlt években a munkahelyi stressz és a megszokás unalmassá és fásulttá tette még a szexuális életét is. Lassan egy éve hogy már csak havi 1 - 2 alkalommal engedte magához a férjét. A majd minden napi feszültség szülte veszekedések közben mind gyakrabban vágta a férje fejéhez, hogy váljanak el. A ritka nyugodt, békés pillanataiban maga is elcsodálkozott, hogy a férje még mindig vele van. Aztán váratlanul a férje külföldön vállal munkát. S lassan kezdett hiányozni neki az ember. Kezdett üres és hideg lenni a hitvesi ágy. Egyre inkább hiányzott a nem oly rég még idegesítő szuszogása. Hiába takarózott be vastagon mégis hidegnek érezte az ágyat. Egyre többször nehezen jött álom a szemére, hiába volt fáradt. S kezdte átértékelni a férje iránti érzéseit. Mostanra belátta, jót tett neki a távollét. Ismét felfedezte magában a szerelmet, mostanra teljesen átjárta testét és lelkét az újra felfedezett érzelem. Kivirult, amit a munkahelyén is észrevettek.“Csak nem szeretőd van?“ kérdezték. Szíve szerint azt válaszolta volna, :- „DE“. Csak nem tudta a férje is így gondolja-e.


Az egésznapi várakozás kezdett a tetőfokra hágni. Munkából hazaérve a napi rutin már kevés volt hogy lekösse a izgalmát. Néha fel kacagott a maga csendességében -„olyan vagyok, mint egy túlkoros csitri“ mondogatta magának. De az idő, ha lassan is, de csak haladt. Habár tudta, hogy az embere csak éjfél után fog hazaérni, a kicsiket már kilenckor elzavarta aludni. Fürdés után a férje állta annyira szeretett parfümöt tette magára, előbányászta a már nagyon régen használt selyem hálóingjét. Amitől a férje régebben mindig begerjedt, nem egyszer szinte letépte róla. Mikor mindennel elkészült leült, és várt. S a várakozás közben egyre komorabb gondolatok kezdtek kavarogni a fejében. „Mi van, ha nem bocsátotta meg az elmúlt hónapok bántásait, elutasításait. Az is lehet, hogy talált kint magának valakit.“ A telefon beszélgetéseik alkalmával ezeket a témákat mindketten gondosan kerülték. Éjfélre már a kétségbeesés határán volt. A gyötrődések közepette valahogy mégis csak elaludt.


A bejárati ajtó zárjától hallatszó kaparászó hangra ébredt fel. Fél 2 múlt, ez Ő, gondolta és az ágyból kiugorva szinte repült az ajtóhoz. A kinyílására ért oda, és ott állt a küszöbön a férfi, szemében kíváncsiság fénye csillant. Az asszony a nyakába ugrott, csókolta ahol érte. A válasz sem maradt el. A küszöbön állva heves csókolózásba kezdtek. Majd valahogy az ajtón belülre kerültek, repült a cipő, a kabát, a pulcsi. S miközben folyamatosan csókolták, simogatták egymást lassan elindultak a szoba felé. A szobába érve a férfi az állati ösztönnek engedve le akarta teperni a hitvesét. De az asszony megállította, majd az ágyra ülve remegő kézzel elkezdte kicsatolni a szíjat, gombolni a nadrágot. Majd egy rántással a bokához száműzte a ruhatár eme darabjait.


Majd két kézre fogta a férfi ágaskodó falloszát. S lassan a bőrt hátrahúzva, először csak a hegyét kapta be. Anno amikor még egyáltalán hajlandó volt bekapni a férje falloszát, akkor is csak rövid előjátékként cirógatta. De most feltett szándéka volt, hogy így fogja a csúcsra juttatni. Amilyen hatalmas volt a lelkesedése, annyira csapnivaló a technikája. Ezt ő is hamar észrevette, s kezdett görcsössé válni. Ekkor a férfi gyengéden megfogta a fejét s miközben irányítani kezdte a mozgását, halk tanácsokkal segítette. Lenyugodva egyre jobban élvezte a férje farkával való játszadozást. Hogy jó úton jár, azt a férfi gyorsuló légzése, s egyre szaporább kéjes nyögései igazolták vissza.
Sose gondolta volna, hogy lehet élvezni a szopást. Az ő kéjcsatornái is kezdtek megnyílni. Az új inger és élmény hatására egyre tüzesebbé vált a pinája. Nem akarta a spermát a szájába ereszteni. Még nem. Kérte az emberét, hogy szóljon, ha jönni fog, amire bizonytalan választ kapott. Nemsokára az amúgy is rég nem látott nagyságában ágaskodó hímtag tán még nagyobbra nőt, majd az addig szinte cirógató férfi kezek határozottá váltak. Ellenvetést nem tűrően kezdték a fejét mozgatni. Már akarta jelezni a nemtetszését mikor a farok megremegett a szájában, majd elemi erővel a fanyar ízű forró geci a szájába lövellt. Az első adagot ösztönszerűen lenyelte. Majd jött a következő adag. A szájában határozottan mozgó, lüktető farok meghozta számára is a beteljesülést. Igaz csak egy csendes, szolid orgazmus formájában, de arra elég volt, hogy egy egyre jobban terjedő folt legyen alatta. „Ó ez az átkozott squirt“ gondolta. Mindeközben gyűlt a szájában a gecit. Néhány csepp a ki-be járó fasz mellet a szájából kiszivárogva a melleire csöppent.
Mikor a férje orgazmusa lecsillapodott, puszit adott a farka hegyére. Majd mosolyogva a kezénél fogva le húzta magához a mit sem sejtő férfit. S átkarolva heves csókkal tapadt a szájára, miközben a szájában összegyűjtött gecit igyekezett a férfi szájába tolni a nyelvével.  Aki erre heves menekülésbe kezdet volna, de ekkor már teljes erővel szorította magához. A férj észrevéve, hogy nincs menekvés, heves nyelvcsatába kezdett. Amit a nő áttolt a szájába azt ő igyekezett visszatolni. Heves harc kezdődőt köztük, ami megmaradt az érzékek síkján.


Az enyhén perverz harc után, a férfi lefektette a nőt az ágyra. A nadrágszíján laza hurkot csinálva kikötötte a kezét a feje fölött az ágyhoz. A nyakát kezdte el csókolgatni, majd lassan lefelé haladva lenyalta a lecsöppent spermium cseppeket a melléről. Elérve a mellbimbókhoz, óvatosan a szájába vette az egyiket majd a másikat. Először csak gyengéden, majd egyre erősebben kezdte szívni, harapdálni őket. Egyre magasabbra tornázva a feleségét az orgazmus hegyén. De a nő nem is gondolta volna, milyen messze van még a csúcs.


Amikor a mellei kezdtek túl érzékennyé válni, a férfi érzéki csókok sorával közeledni kezdett a vénusz dombja felé. Majd dús szőrzetbe beletúrva szétválasztotta a nagy ajkakat, feltárva az addig elrejtett érzéki részeket. Bár nagy volt a kísértés, hogy kivegye a kezét a hurokból, s irányítsa a férjét. De betartva a játék szabályokat, inkább a szíjat rángatta a gyönyör közepette. Nem nagyon kellet a férjét irányítani, szinte kitalálta mindig, hogy mit hogyan meddig kell ingerelni. Már sokadszorra érezte azt hogy nem lehet tovább fokozni a gyönyört, de mindig volt tovább. Kezdte úgy érezni, ő ezt nem éli túl. Mikor már szinte sikítva követelte, hogy fejezze be e gyönyörteli kínzást, megkönyörült rajta a férfi és a hüvelyébe nyúlva a G-pontot átbillentette a csúcson. Kifordult a szoba és vele a világ a sarkából. Megszűnt számára a most. A szíj a csuklójába vágott, de ezt ő nem érezte. Távolról hallotta, hogy sikítva elélvez, de mind ez nem volt fontos ebben a pillanatban a számára. Most semmi nem volt fontos, a soha nem tapasztalt orgazmuson kívül!


Nem tudta hány gyönyör hullám után kezdte érzékelni a külvilágot. Ekkor vette csak észre, hogy lassan megfojtja azt a férfit aki a mennyekbe repítette. Szétnyitva a lábait levegőhöz juttatta. Mikor mindketten normalizálták a légzésüket, a férje elkezdett felmászni hozzá. Az asszony még az előbb átélt frenetikus gyönyör hatása alatt hálateli csókkal fogadta a férje csókra nyújtott száját. Ekkor ő érezte hogy valami meleg fanyar  folyadék tölti meg a száját. Szabadulni akart, de nem bírt mozdulni. Végül átadta magát a sorsának, visszakapta. Végül is megérdemelte!
A kezeit kihúzva a hurokból simogatni kezdte a PÁRJA fejét. Mert most már biztos lett benne, hogy helyre billent a kapcsolatuk. Az asszony azt hitte, hogy vége, de tévedett!


A férje hasra fordította s a nyakszirtjét kezdte el harapdálni. Itt mindig is nagyon érzékeny volt neki, de most szinte egyből csúcs közelébe repült. Érezte, hogy ismét indul a hullámvasút. Miközben a feje mellet hátranyúlva a nyakát harapdáló férje fejét simogatta, érezte az ágaskodó farkát a seggének nyomódni.  Az embere szemtől szembe szerette befejezni az aktust, nem gondolta volna, hogy az ő kedvenc pozíciójában fogja majd magáévá tenni. Ezt nem érdemli meg. Meg akart fordulni, de az ember nem engedte.
Ezután enyhén kifordította a csípőjét, hogy könnyebben hozzáférjen. Megint meglepődött. Nem az nyomult be a lába közé, mint amit várt. A kemény fallosz helyet, ujjak kezdték el kényeztetni. Nem volt ez sem rossz, de a faszt akarta érezni a lyukában. Mikor ismét tócsa lett alatta, megérezte ott lent a férje leheletét. Kéjes nyögés hagyta el az ajkait. A teste reagált helyette. A csípője megemelkedett, feltárta a teljes alvidéket. A férje nyelve a nagy ajkain kezdte a körutat, majd folytatta a hüvelyének a bemenetelén, a gáton, majd az ánuszán. Mikor a nyelve hegye megpróbált behatolni a gyűrűs izmok közé, már sok volt, a következő gyönyör hulláma söpört végig rajta. A férje megvárta, hogy csillapodjék az extázis, majd folytatta az aktust. De ekkor már a férj a farkát használta. Végre! Gondolta az asszony, de nem sokáig tartott az öröme. Egyszer csak üres lett a hüvelye. Majd érezte, hogy egy szinttel feljebb „kopogtat“.
„Oda ne“ kérte az asszony a urát, de nem volt irgalom. Ő maga csodálkozott rajta a legjobban, hogy milyen könnyen fogadta be az ánusza a férje hatalmas duzzadt farkát. Befele menet óvatosan csinált magának utat. De ott aztán életre kelt, egyre otthonosabban mozgott, járt ki-be, föl-le, jobbra-balra. Tette a dolgát mindkettőjük örömére. Az asszony sosem gondolta volna, hogy ott is ilyen gyönyör található. Dehogy  utasította volna el a férjét akár egyszer is ha ezt tudja! Eleinte a csípőjét emelgette, segítette a gyönyör fokozását. Miután elfáradt, a férje átvette az irányítást. Amivel a gyönyör sosem ismert bugyraiba űzte, hajtotta be. Szinte egyszerre érték el a csúcsot. S ő boldogan fogadta be az embere magját. A farkának minden rezdülését, lüktetését kiélvezte.


Mikor lecsillapodtak mindketten teljesen üresnek és kielégültnek érezte magát. Nem akarta, hogy kijöjjön onnan, ahova nemrég még nem is akarta, hogy bemenjen. Örült neki hogy a férje is így gondolta, óvatosan feküdt mellé. A fasza végig bent maradt a kukijában. Szorosan egymáshoz bújva pihentek. Az álom határán még mondta a férjének, hogy még kb. két napjuk van, hogy megismételjék, ha akarja. Mert utána kinyit a "vágóhíd".

Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Nem rossz, de nem is jó!
Az előzményeket jobban kifejthetted volna!

D.S. ·
Nem tetszett a történeted.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: