Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

2002-es nyaralásunk - 2. rész

Másnap, illetve aznap 11 óra körül ébredt a társaság. Peti és Gabi már rég ébren voltak. Gondoltuk, mint minden reggel ma is egy úszással kezdjük a napot, de előtte beköszönünk a lányoknál. Beugrottunk a lányoknál, majd úsztunk egyet. A nap a szokásos módon telt, a tóban ültünk, horgásztunk, zenét hallgattunk. Úgy 19 óra körül járt az idő mikor ismét átnéztünk a lányokhoz. Megkérdeztük nem jönnek-e át nálunk ma este. Természetesen igent mondtak, megkértek, hogy hozzunk nekik konyakot, ha bemegyünk a faluba. 8 óra lehetett mire visszaértünk a faluból jó sok borral, kólával és fél liter konyakot is hoztunk a csajoknak.

Nemsokára megérkeztek a lányok is, a nagy melegre való tekintettel eléggé lenge öltözetben. Ennek mi nagyon örültünk. Zsófi hiányolta Danit elmondtam, hogy családi problémák miatt haza kellet utaznia. Éjfél körül már csak négyen voltunk ébren én, Zoli, Nóri és Zsófi, a boros-kóla rendesen megcsappant, a konyak pedig már teljesen elfogyott. Nóri keményen nyomulni kezdett Zolira, odabújt mellé először felsőtestét simogatta, majd egyre lejjebb haladt a keze. Zolin látszott, ha így megy tovább nem, tudja visszafogni magát. Villámgyorsan kibontotta magát Nóri karjaiból és tudtára adta, hogy szereti barátnőjét, és hű marad hozzá. Ez az alkalom elúszott -jegyeztem meg halkan-, de aztán gondoltam egy merészet és hirtelen a lányok után indultam, elnézést kértem tőlük barátom durvasága miatt. Zsófi rögtön észrevette, hogy milyen szemekkel nézek Nórára és kettesben hagyott minket. Elindultunk sétálni elmondtam neki, hogy Zoli nagyon szereti barátnőjét, és inkább ne próbálkozzon többet. Ő is elnézést kért belátta, hogy nem kellet, volna. Leültünk egy stégre gondoltam most itt az alkalom átkaroltam derekát, ő a szemembe nézett és tudta mit szeretnék.

Megcsókolt, én visszacsókoltam majd egy gyors mozdulattal megszabadítottam pólójától, nem volt rajta melltartó. Elkezdtem csókolgatni melleit, ő pedig meredező farkamat simogatta. Lefektetett és lehúzta rólam rövidnadrágomat, ami alatt nem viseltem semmit. Lehúzta a bőrt makkomról, és nyalogatni kezdte, én is megszabadítottam őt már nedves bikinijétől és hevesen nyalni kezdtem gyönyörű borotvált punciját. Már ujjaimat is használtam, hogy kielégítsem. Éreztem, hogy nemsokára elélvezek, Nóri azonban megelőzött, izmai összerándultak, puncija és a szám is úszott a kéjnedvétől. Már én sem bírtam visszatartani és nagyadag spermát lövelltem a szájába, amelyet teljes mértékben lenyelt. Még egy darabig szopta a farkamat, hogy az újra életre keljen. Nem is kellett sokat várni az újabb merevedésre, ekkor Nóri magába igazította farkamat és előbb lassan majd egyre gyorsabban mozgott rajtam. Eközben én melleit masszíroztam, nagyon szép mellei voltak nem mondhatók nagynak, de nem is kicsik. Nemsokára újra elélveztem, már nagyon fáradt voltam, de azt akartam, hogy ő is eljusson a csúcsra. Mondtam, hogy térdeljen le, benyálaztam ujjaimat, és szép lassan kezdtem előkészíteni segglyukát farkam számára.

Majd behatoltam a szűk lyukba, mely egyre tágasabbá vált. Növeltem az iramot és közben egyik kezemmel ujjaztam, másikkal pedig melleit simogattam. Hangos nyögésekkel jelezte, hogy nagyon tetszik neki, amit csinálok. Hatalmasat sikított miközben eljutott a csúcsra izmai úgy összeszorították farkamat, hogy már nem bírtam tovább és beleengedtem spermámat a fenekébe. Mindketten teljesen kimerültünk alig tudtunk felállni. Mindketten a lányok háza felé indultunk, gondoltuk még lezuhanyozunk, mielőtt elaludnánk. Ez azonban nem jött össze alig, hogy beértünk a fáradságtó lerogytunk az ágyra és elaludtunk.

Tökéletes szeretkezés volt és azóta sem éreztem akkora gyönyört, mint akkor Nórával.
Előző részek
12972
Megláttuk, hogy három elég jó nő meztelenül fürdőzik, épp kiléptek a vízből, mikor megláttuk őket. Ők szerencsére nem vettek észre minket. Akkor lepődtünk igazán, meg amikor a két szőke csaj (mint később megtudtuk Bea és Nóri) elkezdte egymást simogatni. Gondoltuk közelebb lopódzunk. Az egyik stég pont alkalmas volt rejtekhelynek. Mire elhelyezkedtünk a lányok már javában, izgatták egymást. Az egyik Bea-aki szerintem a legjobb volt mindhárom közül- hevesen nyalta Nóri punciját, miközben...
Hasonló történetek
15292
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
30254
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
További hozzászólások »
selymi ·
Ha nem tudják értékelni a "munkád" az azért van mert magyarok. És mint olyan a magyar "nép" mindig is ilyen volt. De fel a fejjel. Nem volt ez olyan rossz mint itt irják...

Én felraktam a wapra is 1-2 töridet (ha nem baj).

A többieknek üzenem: csak az hurrogja le, aki nála jobbat tud írni!

Hi

selymi ·
Ha nem tudják értékelni a "munkád" az azért van mert magyarok. És mint olyan a magyar "nép" mindig is ilyen volt. De fel a fejjel. Nem volt ez olyan rossz mint itt irják...S?t!

Én felraktam a wapra is 1-2 töridet (ha nem baj).

A többieknek üzenem: csak az hurrogja le, aki nála jobbat tud írni!

Hi

Livica ·
A helyesírás meg hasonlók, rettenetes. A Zolira nyomult, aztán hirtelen rájött, hogy csakis veled akar baszni? Érdekes. Amúgy nem olyan rossz.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: