Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

17 évesen a kezdetek -Valentin napi előkészületek

Február első napjait tapostuk, mikor üzenetem jött Karimtól, hogy van egy kis meglepetése, vár a lakásán. Nagyon kíváncsivá tett az üzenet, ezért az az napi suli utáni edzést is kihagyva a lakására siettem. Miután felmentem hozzá, nyitott ajtó fogadott, Ő pedig asztalánál kuporodva végezte adminisztrációs dolgait.
Mögé lopózva, egy csókot nyomtam a nyakára, amitől kicsit meg is ijedt, mivel nem vette észre hogy nyílt és csukódott az ajtó. Forgószékével felém fordult én pedig szemben széttett lábakkal az ölébe ültem. Újra megcsókoltuk egymást majd pedig a lényegre tért .
-Mit szólnál, ha a Valentin napot, sőt hétvégét együtt töltenénk?
Kicsit lefagytam, mivel meglepett a kérdés, de izgalom lett úrrá rajtam   pillanatokon belül, mikor végiggondoltam, hogy vele lehetek egész hétvégén.
-Ez komoly? Nagyszerű lenne! Én el tudom intézni a dolgot,de Katával mi lesz? -kérdeztem.
Kata az Ő menyasszonya volt, de mivel a lány Angliában dolgozott,kapcsolatuk megromlott, januárban pedig szakítottak, de előfordult hogy kereste Karcsit.
Közel 5 évig voltak együtt, de mivel Karcsinak jöttem én, nem is akarta a folytatást Katával, igaz erről ő nem is ejtett semmit.
-Nyugi. Nem lesz semmi gond. Együtt töltjük a hétvégét és senki nem zavarhat meg minket. Otthon add be a szokásos dumát, hogy barátokkal leszel és miénk a hétvége. -mosolyodott el Karcsi.
Megcsókoltam , és ezután egy heves csókcsata bontakozott ki. Ahogy az ölében ültem Ő fenekem markolászta hevesen, én pedig erős szívásokkal viszonoztam a nyakán.
-Most akarlak! -hangzott el a szájából, de mivel nem úgy készültem , mivel óráról jöttem, nem akartam hogy belém hatoljon.
-Te csak dőlj hátra- súgtam a fülébe, majd felálltam az öléből, összezárt térdekkel alázatosan elé térdeltem, azután pedig megszabadítottam melegítőjétől.
Lehúztam boxerét is, mikor feltűnt, hogy ondó van a nadrágon, illetve égnek meredt farkát megnyalva éreztem ízét.
-Csak nem ? -kérdeztem nevetve.
Te nem régen segítettél magadon? -kérdeztem tőle.
-Azt hittem később jössz, úgy volt hogy edzésen leszel, nekem pedig vannak szükségleteim -mondta nevetve.
Az izgalmi állapotán nem látszott hogy bármi is lett volna, mivel nagyon kemény volt a fallosza . Lehajolt hozzám , megcsókolt, közben én pedig vertem neki.
Azután lassan hátradőlt, beletúrt hajamba, és ráhúzta fejemet a farkára. Ez az alázatos szerep számomra olyan izgató volt, hogy majd szét robbant az én farkam is. De itt most csak újra egy dolgom volt: szopni és szopni aztán finoman mély torkozni. Egyre ügyesebb voltam a mély torkozásban,hála a sok gyakorlásnak. Hevesen szoptam a farkát, majd pedig szőrös golyóit vettem nyelvemmel kezelésbe, amit néha kicsit meg is szívogattam. Azután farkát végignyalva a hegyéig,
nyelvemmel körkörös mozdulatokkal makkján az őrületbe kergettem, amit újra mély torokkal  koronáztam meg, ami miatt könnyeim patakokban folytak le az arcomon.
Észrevehető volt, hogy volt valami, mivel nehezen akart elélvezni. Egyszer csak hirtelen felállt a székből, belemarkolt újból a hajamba , farkát pedig erőteljesen verni kezdte. Ajkaim és nyelvem éppen hogy érintse makkja végét, Ő folytatta heves farokverését, én pedig mélyen néztem a szemébe, várva, hogy a számba ürítse ondóját. Pár pillanat múlva ez meg is történt, az élvezés közben én automatikusan heves szopásba kezdtem. Szinte ordított a gyönyörtől, ami ahogy halkult én úgy lassítottam a makkjának  szopásával. Természetesen lenyeltem az utolsó cseppig. Az utóbbi időben ez szokásommá vált, nem hagytam semmit sem kárba menni, amit ő díjazott is , mivel felizgatta. Felálltam a térdepelésből ,  és megcsókoltam. átölelt és újra csókolóztunk, közben farka egyre konyulóban volt.
-Fantasztikus vagy -mondta Kari
-Te is  - mosolyogva válaszoltam, közben arcomon ondó és könnyem keveréke.

Ezután kiment megfürdeni, én pedig levágódtam a laptopja elé. Hirtelen rám tört a kíváncsiság, vajon mire maszturbált , mikor nem voltam itt. Megnéztem böngészési előzményeit, és amit ott láttam meglepett. Travi és crossdresser hard videók voltak. Mivel bi nem kellet volna meglepődnöm, de ami még furcsább volt, engem is felizgatott a dolog. Sokszor dicsérgette a lábam illetve a fenekem, hogy milyen nőies, valamint nagyon tetszett neki a teljesen szőrtelenített testem . Nem esett le akkor hogy Ő erre bukik. Valószínűleg nem tudta hogy hozza fel a dolgot, hogy nyitott vagyok e erre. Ekkor fogalmazódott meg bennem a dolog, hogy ha Kari elvisz engem wellness hétvégére, én is meglepem. Elkezdtem böngészgetni a neten, és kiválasztottam egy gyönyörű fűzőt fekete színben, hozzá fonal tanga valamint fekete combfix.
Lerendeltem egy csomag automatába a biztonság kedvéért. Kitöröltem a böngészési előzményeket, hogy ne fogjon gyanút. Miután kijött Karcsi a fürdőből megvacsiztunk, és én tartva a szám a meglepiről hazamentem.
Pár nap múlva megérkezett a csomag. Megvártam míg mindenki elment otthonról és egy nyugis szombat délután kibontottam a csomagot. A fehérnemű kiterítve az ágyra és én ott ültem meztelenül mellette. A tangát vettem fel először, ami nem volt nagy élmény. Nézegettem magam a tükörben, tetszett amit látok, de még nem izgatott fel. Ami azután történt az  meglepett. Felvettem a fűzőt, mikor kezdett bennem megmozdulni valami. Amikor a combfixre került a sor, és hozzáért a bőrömhöz, valamint felhúztam finoman a combomra álló pénisszel álltam és csodáltam magam a tükörben. Meglepett a látvány, mivel mondhatni azt, tökéletes volt amit láttam. Formás szexien nagy fenekem még izgatóbban mutatott. Lábam, vádlim,combom tökéletesen formás volt a fekete combfixben. Forgolódtam és néztem magam. Mondhatni felizgatott a látvány. Egy dolog még hiányzott.
A nővérem aki már nem lakott velünk fodrász, és elég sok cuccot tárolt a padláson. Felszaladtam a padra úgy ahogy voltam, és elkezdtem a cuccai között keresgetni, mikor megtaláltam, egy fekete hát középig érő minőségi parókát. Levittem, majd utolsó simításként felvettem és úgy álltam a tükör elé. Nem ismertem magamra. Egy fekete ribancot láttam a tükörben aki arra várt hogy megbasszák. Állt a farkam és újra éreztem azt a bizsergető érzést a fenekemben. Cselekednem kellet! Kutya pózban előrehajolva kivertem a farkam, közben popomban egy záróizom tágítóval, amit még régebben rendeltem egy sexshop-ból.Hatalmasat élveztem, ezután kutyapózból hanyatt feküdtem, majd játszadoztam még a tágítóval   és a fenekemmel.
Oltári volt, de tudtam ettől sokkal jobb lesz, ha Karimat lepem meg a közös hétvégénken.
Akkor született meg egy új részem, aki azóta is meghatározza az életemet. Akkor született meg Kinga.
A következő részben elmesélem hogy fogadta Kari Kingát :)
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: