Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

17 évesen a kezdetek- út menti gyors pihenő

Közeledett az első közös Valentin napunk Karimmal. Én már mindent elintéztem. Beadtam hogy hétvégén kosármeccs lesz egy másik városban, és ottani haverokkal meccs után végigbulizzuk a hétvégét. Szerencsére gond nélkül bevették, és nem is kérdezősködtek. Kari mivel szakított jegyesével, nem kellet kivel elszámolnia hogy hol lesz.
Bécs külső területén lévő wellness szállodára esett a választás, mivel kicsi volt az esély arra, hogy ismerősökkel futunk össze, valamint liberális közeg, ahol nem meglepő annyira hogy két pasi egy szobában szál meg és együtt mennek wellnessezni.
Péntek délben hazamentem a suliból, és rögtön hozzáfogtam a készülődéshez. A tanárunk azzal a szöveggel fejezte be az utolsó órát, hogy kellemes Valentin napot mindenkinek.- ha tudnád nekem milyen extrémen kellemes lesz gondoltam magamban.
A lakásunk szerencsére üres volt, szülők nem voltak otthon. Szépen rendbe hoztam magam; teljes szőrtelenítés , valamint gondosan leápoltam a bőröm. A fürdőben pakolgatva szemet szúrt a polcon a nővérem egyik szájfénye, amit nálunk tart, ha esetleg ott kell kicsit szépítkeznie. Ekkor beugrott, hogy ez kell a meglepihez. A szexi ruhához szexi smink is dukál. Nem volt ezen a téren tapasztalatom, láttam hogy használják, de én még nem próbáltam. Fogtam hát a nővérem  smink cuccait és beraktam a bőröndömbe. Ekkor már ott sorakozott mellette a fűző, a combfix, valamint a tanga is. Időközben beszereztem még egy hozzájuk illő fekete combkötőt is. Lesz ami lesz alapon az análtágító is a bőrönd mélyen lapult, valamint a síkosító is.   3 óra után pár perccel hívtam is Karimat. Hamar fel is vette a telefon.
-Na mizújs  kedves? -kérdezte
-Elkészültem, már csak rád várok. A szokásos helyen állj meg a parknál ott beszállok.
-10 perc és ott vagyok
Becsuktam a házat, és elindultam a megbeszélt helyre. Pár percet még várnom kellet rá, de hamar ott volt.
A csomagomat bedobtam hátra, majd pedig beültem mellé az anyósülésre . Ahogy becsaptam az ajtó mind a ketten egymás felé hajoltunk és megcsókoltuk egymást. Eszméletlen volt vele minden egyes csók. Nyelve hol finoman, hol pedig mélyen, erős csapsokkal viaskodtak nyelvemmel, én pedig ajkát meg megharapdálva  fokoztam a helyzetet. Nem tartott soká ez az állapot, mivel figyelnünk kellet rá nehogy valakinek feltűnjön a mi kapcsolatunk. Végül is még hazai pályán voltunk.
Elindultunk hát a hosszú útra, amit autópályának a használatával igyekezett Karcsi rövidebbre fogni. Nem spórolt a gázzal, 160-180 -as tempóba is bele bele szaladtunk. Ha tudná mire készülök, valószínűleg még ennél is jobban sietne-futott át az agyamon.
Beszélgettünk, én kicsit elaludtam , a határ előtt ébredtem fel. Megálltunk az egyik benzinkúton, ahol szerinte isteni kávét adnak. Bementünk és ő kávézott én viszont csak ásványvizet szürcsöltem. Kicsit beszélgettünk,rajtunk kívül a kúton alig volt valaki.   Kari bement a mosdóba, nekem pedig egy őrült gondolat futott végig az agyamon és pár pillanat után követtem. Bementem utána  mosdóba, ahol ő az egyik piszoárnál állt. Megbizonyosodtam arról hogy üres legyen a mosdó majd elsétálva mögötte megsimítottam nyakát és vállát , ezt követően pedig besétáltam a zárható wc-be . Az ajtót nyitva hagytam, csak ő látott rá , ha belépett volna valaki, nem is látta volna hogy ott vagyok. Megfordultam. nadrágom pedig lehúztam a combomig, ő pedig csak a meztelen fenekem bámulta, még a farkát sem rakta el . Élveztem a dolgot, finoman csavartam a csípőmön jobbra és balra enyhe nyolcasokat leírva.
-Te őrült vagy -mondta Karcsi, de én erre csak enyhén hátrafordultam rámosolyogtam és megharaptam az alsó ajkam.
-Ne csináld velem ezt, pont itt egy wc-ben? tette fel a kérdést.
Ekkor hátranyúltam jobb kezemmel, pucsitottam tovább, ujjamat pedig le fel húzogattam a kis lyukamnál . Őrült érzés volt, izgatott , de az is tetszett hogy húzhatom az agyát. Mosolyogtam rá továbbra is pucsitva , hátrafordulva. Ekkor már ő sem bírta, a még kirakott farka merevedni kezdett, bejött utánam, és magunkra zárta az ajtót. Nekem esett és vadul csókolt, durván markolva a csupasz fenekemet. Ujjait néha a kis popsim bejáratához nyomta, finoman körzött rajta majd újra erősen markolta kerek csupasz seggem.
Izgatott a helyzet, egy benzinkút mosdójában leszek megbaszva álmaim pasija által . Kiszolgálom őt és örömet okozok neki, ez a faladatom... talán örökre...
Pillanatok alatt megfordított és előredöntött a kis box falának. Mögém térdepelt és falni kezdte a popomat. Dugta a nyelvével, dugta az ujjával, majd újra a nyelve következett, ami mélyen bennem járt. Fel felszisszentem, hátranyúlva, húztam a fejét a popomba , hogy minél mélyebben temesse bele az arcát kerek idomaimba. Miután kis lyukam szétnyílt mint a rózsa Kari felállt. Én le akartam térdelni egy kis orális izgatáshoz, de nem hagyta. Visszafordított háttal neki, farkát jól benyálazta, majd pedig jól benyálazott 2 ujját is a popomba tolta hogy táguljak még egy kicsit. Farka majd szét robbant, hátrapillantva láttam erei sűrű dagadásait nagy 19 es falloszán. Csípőm hátratolva vártam hogy magáévá tegyen. Ekkor megfogtam csípőm egyik kezével, a másikkal pedig farkát irányította a kis lyukamba. Fájt , vastag fasza van, de én így szeretem. Csak az
elején kellemetlen, de ennek is megvan a varázsa. Felnyögtem , de ő ezzel mit sem törődve hatolt befelé. Makkja ahogy áthatolt a zárógyűrűn, nagy kéjes nyögés hagyta el a szám, ezután már egyre csökkent a feszülés. Visszábhúzta majd újból betolta, de a makkja nem hagyta el a popsim, nem vette ki teljesen. Egyre hevesebben és gyorsabban kezdte mozgatni fenekemben farkát. Én csak sóhajtoztam, nyögtem, farkam pedig állt, néha előrenyúlva verte egy kicsit, közben nyakamat csókolgatva. Pár perce már szexeltünk, mikor nyílt a mosdó ajtaja. Beléptek páran, beszélgettek egymással, valamint igénybe vették a piszoárokat. Rólunk nem is sejthettek semmit, mivel zárva volt a wc ajtaja. Kari megállt pár pillanatra, de farka bennem lüktetett, mivel nem húzta ki. Még mindig a piszoárnál állhattak , mikor Karcsi finoman halkan újra baszni kezdte a popsimat. Nem bírtam ki felszisszentem, erre ő előrenyúlt és befogta a számat. Lassan dugott és jó mélyen. Ez orbitális érzés volt. Ahogy hallottam hogy csapódik a mosdó ajtaja, és kimentek az alakok nem bírtam és óriásit nyögtem. Karcsi újra egyre gyorsabban dugott, én pedig olyat éreztem amit azelőtt még soha. Állt a farkam és úgy éreztem el fogok élvezni. Nem tudtam mi történik, még nem jártam így.
-Ne hagyd abba, dugj! -hátrafordulva ráparancsoltam
Egyre erősebb lett ez az érzés, ekkor kezemmel épp hogy rántottam farkamon párat elélveztem. Az ondóm a földre csepegett, én pedig bódult állapotban élveztem ki maximálisan a helyzetet, hangos nyögésekkel tűzdelve.
Egyszer csak Kari hátulról szorosan átölelt, arcom az övé felé fordította,csókolt és közben fenekem televerte forró nedvével. Csókolta nyakam , majd a szám, és újra a nyakamat, finoman , érzékin.
Kivette a még meredt farkát popomból, én pedig elé térdelve tisztára szoptam azt, közben végig a szemét nézve. Egy kis idő kellet rendbe hoztam magamat. Ekkor hallottuk hogy csapódik a másik wc ajtaja. Valaki bent maradhatott a csapatból, és valószínűleg a lényeget hallotta. Meglepődötten néztünk Karival egymásra, majd elnevettük halkan magunkat. Ekkor még ránk volt zárva az ajtó, szóval látni nem láttak. Ahogy kiment a mosdóból én gyorsan lecsekkoltam magam a tükör előtt és egyszerre gyors léptekkel szinte senkire rá sem nézve elhagytuk a benzinkutat. Úgy éreztem mindenki engem bámul. Beültünk a kocsiba és folytattuk utunkat Bécs felé.
Ezután sokat gondoltam vissza erre az alkalomra, rá kellet jönnöm izgatnak azok a helyzetek, mikor szex közben lebukhatok.
Este volt mire a szállóhoz értünk. Fáradt voltam én is és Karcsi is. Nem akartam elrontani a dolgot, ezért a meglepetést áttettem másnapra. Mint kiderült megérte ;)
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: