Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

17 évesen a kezdetek- A várva várt Valentin nap 1.

Túl voltunk az első éjszakán a szállóban, melyet a hosszú út után csak alvásra használtunk. Félmeztelenül aludtam, szőrtelen combomon csak egy testhez simuló fehér boxer díszelgett. Drágám erős karjai pihentek rajtam, ki szorosan hozzám bújva karolt át kis kifli-nagy kifli pozícióban. 8 óra körül ébredeztem, Kari még mélyen aludt.Néha kicsit felszuszogott, jobban magához húzott fenekemnél pedig fallosza reggeli merevedését éreztem. Imádtam így aludni vele, és a rituálénk szerint én keltem fel mindig hamarabb úgy, hogy Ő azt észre sem vette, majd reggeli kávét főztem magunknak. Ez ma sem volt másképp, a helyzet csak annyiban változott, hogy a bárból rendeltem fel a szobánkba  2 hosszú kávét. Itt egyáltalán nem zavart az hogy tudták rólunk valószínűleg egy párt alkotunk. Ez Ausztria, elég liberális ország, plusz ez a wellness szálló híres volt nagy számú meleg vendégeiről. A kávét felhozták, amit az ajtótól, drágámhoz vittem aki már mint ha aktívabban forgolódott volna ágyában. Mellé ültem kezemben a kávéval, majd pedig egy csókot adtam ajkára, amire szeme résnyire kinyílt rám mosolygott majd magához húzott és újra megcsókolt.
-Jó reggelt! köszöntöttem
-Itt  a kávéd
-Köszönöm szivi, de nincs még korán?- kérdezte
-Ma még sok dolgunk van, gyönyörű a táj, amit meg szeretnék nézni, plusz egy kis pihi a medencékben. Nem akarom az egész napot a szobában tölteni- válaszoltam határozottabban.
Erre Ő magára húzott átkarolva csókolt, majd pedig hempergőzve csikizett és játszottunk kicsit az ágyon. Azt vettem észre hogy Ő van felül. Letepert, karomat lefogja, és csókol, majd vadul szívogatja a nyakam.
- Ne most ne, tudod meg szeretnélek lepni valamivel- mondtam neki enyhén lihegve, mivel rohadtul izgató volt amit csinált
-Akkor add ide most a meglepit -válaszolta, miközben harapdálta a nyakam.
- Nee, ohhh- nyögtem fel
Tudtam hogy itt az idő nem várok estig.
-Vááárrj Kérlek!- kiáltottam fel.
-Rendben megkapod, de adj 10 percet, hidd el nem bánod meg! -közben rá mosolyogtam
Kegyetlenül fel volt izgulva, de engedett a szép szónak.
Megcsókoltam
-Várj itt! -ráparancsoltam majd pedig bezárkóztam a fürdőszobába.
Magammal vittem a "felszerelést"
A táskában szépen elrejtve a fekete tanga, combfix, fűző , paróka, valamint szemceruza, szájfény. Elkezdődött a rituálé, ami újra olyan élmény volt, mint előző írásomban. Izgatott ahogy szőrtelen nőies combomhoz ér a combfix. Vékony derekamon és formás de keskeny hátamon rám simul a füzű, valamint ahogy a tanga finoman bevág csupasz szűk lyukamhoz. Farkam elrejteni nem tudtam, még kezdő voltam ekkor, plusz állt mint egy zászló. Előtte való reggel csupaszítottam le, csak egy kis fordított háromszög maradt ott kis fazonnak a kis cerka felett.
Jól néztem ki, forogtam a tükör előtt. óvatosan még esetlenül kihúztam a szemem, azután szájfénnyel díszítettem ajkaim. Ezután jött a hab a tortára, a hát középig érő fekete paróka, amit a nővérem cuccai közül szereztem.
Tökéletes volt minden... Kinga készen állt!
Kari már kopogott mivel a 10 percből már legalább 20 perc lett, mikor kinyílt az ajtó.
Ott álltam az ajtó félfának dőlve, nőiesen , mosollyal a szájfényes ajkamon.
Kari csak nézett, rezzenéstelen arccal, mint ha nem fogná fel mi lát.
Finoman végigsimítottam kezem a combomon amennyire nőiesen csak lehetett.
Úgy éreztem elértem a hatást. Nem jutott szóhoz, csak állt ott és bámult mereven
-Ez meg micsoda? -tette fel értetlenül a kérdést.
-Ez az én meglepim. Ezt szereted nem? -kérdeztem
Ekkor elmondtam neki a böngészési előzményes  sztorit, hogy láttam a travi videokat amiket nézett. Kicsit féltem hogy kiakad, miért kutakodtam utána, de szerencsére semmi.
-Igen bevallom tetszik, de ilyen csodálatos lányt még egy videoban sem láttam.     Közben közeledett hozzám lassan, én is elindultam felé, lábaim kecsesen egymás elé pakolgatva, finoman rázva a csípőm. Megálltunk egymással szemben,és tetőtől talpig végig stírölt , aztán talptól tetőig, de olyan volt mint ha nem merne hozzám érni. A kicsit meglepett fogadtatásban az én hímvesszőm is elernyedt, amit egy finom de nem feltűnő mozzanattal becsúsztattam a bugyimba.
-Kérlek fordulj meg, de lassan! -szólt rám, amit én érzékin és lassan meg is tetem,fenekem kinyomva, a még szexibb hatás kedvéért.
Ekkor egy határozott mozdulattal hozzám lépett, egymás szemébe néztünk, én pedig finoman megharaptam az ajkam.
-Tökéletes vagy. Még sosem láttam ehhez foghatót, olyan mint ha ez tökéletes álom lenne- Mondta végig a szemembe nézve, közben már keze a derekamon pihent.
-Ez nem álom, ez akit látsz Kinga és a tiéd!-Válaszoltam, majd pedig hevesen megcsókoltam.
Egymás karjaiba fonódtunk, csókolóztunk. Én finoman harapdáltam ajkait . Ajkaim után a nyakamnak esett, amit eszméletlenül élveztem, Ekkor már kezei is nem a derekamon, hanem a tangás popsimon voltak, melyeket erősen markolászott, közben farpofáimat szét-széthúzva, de még popom bejáratát békén hagyva.
Egyre vadabb lett Kari.
-Látni akarom mit tud Kinga! -szólított fel.
A csókolózást abbahagyva most én nyalogattam végig nyakát, majd pedig mellkasán és hasán keresztül már térdelve szembe találtam magam szőrös, duzzadó nagy farkával.
-Ez egyszerűen tökéletes! -szinte kiáltott fel, mikor szemkontaktust tartva elkezdtem nyalni a golyóit, majd pedig a farka tövétől lassan elindulva eljutottam a makkig, amit erős szopogatásokkal igyekeztem maximimálisan izgatni.
Kezemet használva vertem a méretest faszát, amin a testnedvek nagyon hamar jó sikamlós réteget képeztek, mely függőhídként kapcsolta össze telt szájfényes ajkaim farkával, ha kicsit is elhúztam a fejem szopás közben.
Élveztem hogy élvezi. Kis lyukam már bizsergett, farkam kikandikált a fekete bugyiból. Ritmusosan baszta a szám, ahogy szokta, én pedig újításként nyelvem kidugva számat kitátottam és vertem a faszát mintha csak azt várnám televerje forró gecivel az egészet. Ezt kombináltam erős makk szopogatásokkal, most a mélytorkot háttérben szorítva.
Tudtam hogy jól csinálom, mint ha ez lenne az egyetlen feladatom, hogy kielégítsem Őt.
Ekkor fura dolog történt. kb 5 perce szophattam mikor megfeszült, és ekkor tudtam mi következik: Kari el fog élvezni.
Készítettem a szám  pornósan, hogy a nyelvemre engedje a nedüt,de olyan erősen lövelt ki és olyan mennyiségben, hogy nagyrészt beterítette az arcom.
Ordított élvezés közben, én pedig bekaptam és szoptam, hogy kitoljam neki minél jobban a gyönyör pillanatait. Hosszú élvezés volt, a farkáról amit tudtam mindent lenyeltem. Ott térdeltem egy ribancként , gecis arccal. Zsepit adott amivel letöröltem a felesleget, majd pedig felhúzott és lefeküdtünk egymás mellé az ágyon. Amellkasán volt a fejem, Ő pedig közben a popsim simogatta. Eltelt pár perc mikor megszólaltam:
-Nos... nem gondoltam hogy ez ilyen gyors lesz.De azért örülök hogy tetszett neked.
-Ki mondta hogy ennyi volt? -nevetett Karcsi,majd pedig rámfordúlt az ágyon, és újra elkezdtünk hevesen csókolózni.
Ami azután jött, az Kingának is maradandó élmény volt!
Folyt. köv. :)

Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: