Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

17 évesen a kezdetek 2.

Esős őszi nap volt. Szobámban ülve bámulva kifelé az ablakon az íróasztalom fölé görnyedve próbáltam tanulni. Nem ment. Karin járt az eszem , és a történteken, hogy mibe is csöppentem. Nem tudtam, hogy ez a dolog ami köztünk van csak alkalmi, vagy pedig itt többről lesz szó. Elvette a szüzességem, és olyan élvezetben volt vele részem , amit eddig nem éltem át soha. Utolsó évemet tapostam a gimiben,érettségi előtt álltam, ezért lett volna mivel foglalkoznom. Nem ment, alig vártam, hogy csörögjön a telefonom és beszéljünk. Egyedül a futás az , ami ki tudott kapcsolni. Fontos volt. Nem a sport eredményeim miatt, már az sem érdekelt.Csinosnak és sportosnak kellet lennem, mert ez nagyon izgatta Őt. A lakásán történtek után nem találkoztunk egy pár napig, de telefonon beszéltünk, ott pedig elmondtam, mennyire jó volt neki velem, és szüksége van rám. Fura volt,de örültem, hogy nem csak a szex az ami miatt keres.Nagyon vonzódtunk egymáshoz. Közeledett a hétvége, és tudtam, hogy szombaton újra találkozhatunk. Azon a napon általában nem dolgozik. A hetet külföldön töltötte, Németországban volt autóbeszerzésen, ezért sem tudtunk összefutni. Péntek este felhívott és megkért másnap délelőtt menjek be hozzá a telephelyre, van egy kis adminisztrációs feladata, és nem lesz senki sem bent. Persze hogy igent mondtam . Már 6 órakor fent voltam, kipattant a szemem, nem tudtam aludni. Felkeltem és rendbe hoztam magam. 9 órára beszéltük a találkozót, de már fél 9 kor a telephely előtt álltam és csörgettem, hogy engedjen be, mivel zárva volt a kereskedés kapuja . Nevetve jött ki a kis épületből, ami az irodájuk volt.
-Ilyen korán? azt hittem 9 re beszéltük. Csak nem hiányoztam?- mosolygott
-Szerinted? -válaszoltam
Bezárta a kaput és behívott az irodába. Ahogy beléptünk az ajtón hátulról átkarol, és megcsókolta a nyakam, majd megharapta finoman a fülcimpám.
A testem szinte beleremegett. Ekkor megfordultam és megcsókoltam . Hosszas csatát vívott a nyelvem az övével, néha néha ajkát harapdálva. Ő közben a fenekem markolászta. Erősen húzott maga felé, éreztem ahogy a farka lüktetett, mivel nagyon szorosan húzott magához. Ekkor megemelt, én pedig átkulcsoltam a lábammal, ölében hirtelen az asztalához vitt és folyamatos csókok közepette, rárakott az asztalára. Nem eresztettem, csak csókoltam, nagyon durván és szenvedélyesen.
Egyszer csak abbahagyta a csókot, mélyen a szemembe nézett, és annyit mondott:
-Nagyon hiányoztál. Nem csak testileg, szeretek veled lenni. Igaz folyamatosan a lakásomon történtek is mozgatták a fantáziám- nevette el a végét
Én újra megcsókoltam, majd az asztalon ülve elkezdtem gombolni kifelé a nadrágját.
-Gondolom nem vársz senkit?
kérdeztem és közben csókolgattam a nyakát ajkát, állát...
-Nem- válaszolta
-A kollégán Iván várható, de csak dél körül.
-Nagyszerű, akkor hagy segítsek újra rajtad.
-És hogyan gondoltad? -mosolygott
Magamhoz húztam és a fülébe súgtam:
-Le foglak szopni, de nem akarom hogy szólj ha már élvezel, minden csepped érezni akarom. Erre vágytam egész héten.
-Ilyen nincs- válaszolta
Szenvedélyesen nekem esett, csókolt, szívogatta a nyakamat, de közben már engedte az övét.
Ekkor hátralépett az asztaltól, számomra elegendő helyet biztosítva, hogy legyen hol térdelnem. Nem is haboztam lehuppantam z asztalról, megcsókoltam Karit és a nyakát végignyalva, lassan leereszkedtem. Ekkorra Ő már elő is vette a dagadó 19 est, és ott meredt újra előttem.
Finoman elkezdtem húzogatni rajta a bőrt, és addig folyamatosan  Karcsi szemét néztem. Végigfutott az agyamon, hogy hogy voltam képes a popsimba befogadni ezt a méretes darabot, miközben gyönyörködtem benne. Ekkor megnyaltam a hegyét , majd megemelve a farka tövétől végignyaltam a makkig. Ezt megismételtem többször, majd a szőrös golyóit vettem  finom kezelésbe. Óvatosan szippantottam be, nyelvemmel körbe körbe körözve rajta. Finom nyögések dicsérték tehetségemet.
Ezután a farkát újra végignyaltam, de már nem mentem vissza a tövéhez, hanem mikor a hegyéhez értem eltüntettem számban a méretes makkot, finom szívogatások közepette. Játszadoztam a makkal, szopkodtam, hol finoman, hol hevesen, néha hozzácsapkodva a nyelvemhez. Ezután úgy éreztem ideje, egy kicsit mélyebbre vinni a dolgokat. Filmekből látott technikákkal elkezdtem gyakorolni a mélytorkozást. Fullasztó volt azt meg kell hogy mondjam, nagyon irritálta a torkom és néha köhögésben törtem ki, könnyes lett a szemem, de hamarosan ráleltem a jó technikára, ami kevésbé volt kellemetlen. Ez tetszett neki, finoman dugni kezdte a számat, figyelve, hogy ne nyomja túlságosan mélyre a torkomban a falloszát.
-Imádom ahogy játszol vele- mondta és ekkor belemarkolt a hajamba, majd hevesebben kezdte kúrni a szám.
Izgatott nagyon, újra hatalmába kerített az érzés, hogy az Ő tulajdona vagyok, feladatom pedig a maximális kiszolgálása.
Néha kicsit abbahagyva a szopást vertem a farkát, közben kéjes gyönyörtől úszó szemei mélyére tekintettem .
A testnedvek, és a bő nyálú szopástól keveredett elegy beterítette a szám környékét, rácsorogva felsőmre, amit ekkor inkább levettem. Már mondjuk mindegy volt, mivel kapott rendesen. Szoptam tovább, baszattam a szám, csapkodtam az arcomhoz, Ő pedig önkívületi állapotban volt.
-Látni akarom a segged!! - kiáltott fel.
Erre felhúzott maga elől, megfordított , én már gomboltam a nacim, Ő pedig le is rántotta a nadrágom boxeremmel együtt. Engem előredöntött az asztalon támaszkodtam, állva, de popom kinyomva felé. Ő erre mögém térdelt, és oltárian nagy vadsággal falni kezdte a fenekem. Harapdálta, nyelve körbe-körbe járt a kis lukamnál.
Felső testem az asztalra rogyott a gyönyör miatt, Ő pedig szinte baszta a nyelvével a popom bejáratát. Farkam állt, ami neki neki verődött az asztal oldalához amin támaszkodtam, Kari előrenyúlva verte egy kicsit miközben továbbra is a fenekem izgatta.
Nem tudom pontosan meddig izgatott hátul, de sokáig térdelt mögöttem 2 ujjával ki be járva popomban, nyelvével felváltva azt néha. Ezután felállt mögöttem. Ekkor tudtam mi következik. Éreztem, hogy makkját hozzáérinti a gyönyör bejáratához. Ekkor csak hagytam magam, továbbra is az asztalt támasztva előrehajolva.Nem volt síkosítónk ezért baszta a fenekem olyan sokáig a nyelvével és az ujjaival. Jól benyálazta farkát is és finoman tolta befelé, én pedig csak átadtam magam a gyönyörnek. Néha kicsit visszahúzza majd újra tör előre, míg be nem tolta tövig. Kezét hol a derekamon, hol pedig a popomon tartva dugott finoman, fel felnyögve velem együtt. Néha néha nyálával síkosította a fenekem és a farkát is.
Lehajtva fejemet mellkasom alatt hátratekintettem, ekkor láttam hogy farkam is a gyöngyözik testnedveimtől. Nem mertem hozzáérni, mert olyan izgalmi állapotban voltam hogy rögtön elélveznék.
Egyre hevesebben dugta seggem, mikor hirtelen zajt hallottunk kintről. Lassan nyílt
a telephely kapuja.
-Bassza meg ez Iván! -hangzott el Karcsi szájából.
Hirtelen kihúzta a popsimból a farkát, ami nem volt kellemes.
-Öltözz gyorsan!
Azt sem tudtam hol áll a fejem, gyorsan megkerestem ruhadarabjaim, és nagyon gyorsan felöltöztünk.
-Az arcod tiszta mocskos! -rám parancsolt hogy gyorsan takarítsam meg, zsepivel villámgyorsan letöröltem.
Leültünk ez asztal mellet, Kari a vezetői fotelbe vágódott, az asztal takarta legalább álló falloszát, ami a nadrágon keresztül is erősen látszott.
Ekkor belépett Iván.
-Sziasztok-köszönt, majd pedig Kari bemutatott minket egymásnak.
Nagyon levágós lehetett a dolog, elég megtépázott fejünk volt.
Ivánon látszott is egy kis meglepődöttség, majd pedig kis gonoszkodó mosollyal nézett Karira, úgy ment be az iroda raktárába.
Ekkor nem tudtam miről van szó. Ezután Kari úgy tett mint ha csinálna is bent valamit, majd pedig Ivántól elköszönve elindultunk a kocsija felé.
Az autóban megkérdeztem, mi volt az a furcsa vigyor Iván arcán. Ekkor elmesélte, hogy Iván tud a fiús kicsapongásairól, illetve a régiekről. Rólam még nem tud semmit. Nagyon jó barátok gyerek koruk óta, és valójában Ivánnak is voltak ilyen jellegű kísérletezgetései fiatalabb srácokkal. Ez nagyon meglepett. Ekkor még nem gondoltam, hogy  nálam is be fog próbálkozni a későbbiekben.
Megzavart aktusunkat sajnos nem tudtuk folytatni, kissé csalódottan, kielégítetlenül
vitt a parkba ahol talizni szoktunk. Ott egy érzéki és finom csók után elbúcsúztunk. Én gyorsan hazamentem, a fürdőt magamra csuktam, és popom izgatva, farkam verve segítettem magamon. Nem kellet sok idő óriásit élveztem a padlón négykézláb térdelve, popóm az ég felé meresztve. Meg sem közelítette a karival való extázist, amit átéltem, de nagyon jó volt. Este felhívtam Karcsit, és Ő is elmesélte, hogy ezt be kell fejeznünk, még nem volt ideje magával törődni.
Hogy mi volt erre a kérdésem?
-Átmehetek?  :)
Folyt.köv.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: