Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

10 év nem múlik el nyomtalan / 2.rész

15-20 perc múlva kijöttem hozzád, aludtál.. Kivettem a bőröndömből a vibrátoromat, visszabújtam melléd az ágyba és elkezdtelek nyalogatni. Lenyaltam rólad mindkettőnk nedvét, beszívtam a farkad a számba, körbejártam a nyelvemmel, kiszívtam a kis nyílásból, amit csak még lehetett, szoptam a heréket és akartam, hogy újra megkapjalak. Ez volt az a délután és éjszaka, amikor hétszer mentél el. Soha előtte és utána, velem, vagy mással ez nem ismétlődött meg.

Szuszogtál.. félig álom és ébrenlét között, de tudtam, mivel ránthatlak vissza teljesen. Feküdtem melletted fordítva az ágyon, feldugtam magamba a vibrátoromat, bekapcsoltam és szégyen nélkül felé tárva lábaimat dugtam magam.
Istenem, nagyon jó volt, furcsa is egyben, férfi mellett még soha nem használtam. Ütemesen mozgattam magamban ki és be és rettentően akartam, hogy lásd.

Izgatott a gondolat, hogy a pilláid alatt látod, hogy élvezem, mintha édeshármasban lennénk és nézed, ahogy más kielégít. Rákulcsoltam a farkadra, éreztem, hogy egyre keményebb, közben szünet nélkül jártattam magamban a vibrit. Mire teljesen magadhoz tértél, a tested már tudta mit kell tennie, korábban ébredt, mit Te.  Odafordultál hozzám, hozzásimultál a hátamhoz, belecsókoltál a nyakamba és a kezed követte az enyémet. Lassan átvette az ütemét és már Te dugtál a vibrátorral engem. Soha ilyen élményed nem volt, láttam, hogy szívesebben lennél Te a helyében, ezért felkínáltam neked valami mást…

Nem vettem ki magamból a vibrátort, akartam, hogy te is érezd. Az odakészített síkosítót a kezedbe adtam és te megértettél mindent. Farkad a gondolatra talán még jobban megduzzadt, ami jelen esetben nem volt olyan jó, így kicsit higgadnod kellett, én sem mozgattam magamban semmit. Bőven kentél mindenhová, mellém feküdtél újra és elkezdtél tágítani. Nagyon vártalak magamban, de nem volt könnyű befogadjalak. Aztán egyszer csak minden a helyére került, bennem voltál mélyen hátulról, előlről pedig újra elkezdtem mozgatni a kis zizegő műfarkat. Tudtam, hogy csodálatos élményben lesz részed, akartam, hogy ezt én adjam meg neked. Akartam, hogy érezz egy „másik farkat” bennem, amit csak egy vékony hártya válasz el tőled. Felvettük a ritmust, bennem találkoztatok, a feje rezegve találkozott a te makkoddal és azt hiszem soha életemben nem hallottalak ennyire elégedettnek. Egyre csak dugtál, dugtál, én is magam, és mind közelebb kerültél ahhoz, hogy ezt már nem lehet ép ésszel bírni. Mozdulataid egy hevesebbek lettek és izgatóbbak. Szükséged volt rám, kellett, hogy belémélvezhess végre, de az első mindig én voltam számodra. Csak a nevemet ismételgetted, hogy tudjam, nem bírod már soká, de akarod, hogy mindkettőnknek jó legyen. Nem láttam az arcod, de éreztem minden mozdulatodon a kéjt, és hogy egyre tehetetlenebbül úszol az árral. A feltörő orgazmusod felülmúlt mindent és elmosta a valóságot…

Nem tudtam, hogy mennyi idő telt el, percek, vagy órák, csak mindketten biztosak voltunk abban, hogy elszundítottunk. Szempilláink mázsás súlyként csukódtak le újra és újra, képtelenek voltunk nyitva tartani. Egyvalamiben azonban biztosak voltunk mindketten, varázslatos dolgot éltünk át együtt..
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: