Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

1. Betört ablak

1. Betört ablak


Koromsötét volt, az égen éles kontrasztként ragyogtak a csillagok. Az utca kihalt volt, az út szélén álló fák meghajoltak a hangosan süvöltő szélben. Egyetlen más hang sem hallatszott, a házakat homály fedte, lakóik már leoltották az összes lámpát és most ágyukban álmatlanul forgolódva várták az ítéletidő végét, a reggelt, amikor majd újra kisüt a nap...

A sarkon álló ház legszélső ablaka felrobbant. Egy lámpa felgyulladt az egyik szobában.
Az erdő felől, ahol szabad szemmel még a fák halvány körvonalait sem lehetett kivenni, fekete ruhás alakok közeledtek. Mindannyian csuklyát viseltek, tartásuk egyenes és büszke volt. Hosszú, határozott léptekkel haladtak a szétrobbant ablakú ház felé, köpenyük meg sem rezdült az orkán erősségű széllökésektől. Egyikük sem szólt, amint odaértek, a legelöl haladó alak elővett egy hosszúkás pálcát a ruhája alól és az ajtó felé intett vele, mire az egy hang nélkül, résnyire kinyílt. Az alak hátranézett társaira, majd habozva belépett. Követték.
A nappaliban álltak. Halálos csend vette körül őket, míg egyszer csak egy vékony, törékeny alak tűnt fel a lépcsőn, annak a szobának az irányából, amelyben a robbanást követően felkapcsolták a villanyt. Magas, tizenhét év körüli, éjfekete hajú lány nézett velük szembe, eleinte álmos, majd egy csapásra riadttá váló tekintettel. A lány, amint felmérte, kikkel áll szemben, sarkon fordult és megpróbált visszarohanni a szobájába.

A leghátul álló, görnyedt hátú, undorító, vadállatokéra emlékeztető szagot árasztó csuklyás egy szempillantás alatt előreszökkent, félrelökte az első alakot és a lányra vetette magát. Ugrás közben félrecsúszott az arcát takaró köpeny és elsőként két hegyes fog, már-már agyar tűnt fel, majd, miután a férfi földet ért, gubancos, szürke haja, amely az arcát és a vállát is eltakarta, végül pedig halottsápadt bőre és vérszomjas vigyora - ez volt a legelső, amit a lány megpillantott. Amikor a férfi az ugrás végén nekiütközött és lesodorta őt a lépcsőről, alaposan beverte a fejét a korlátba - ekkor újra feltűntek előtte a sárga agyarak, amint elővillannak a száj keskennyé préselődött vonalából. Felsikoltott.
A lépcső melleti ajtó úgy tűnt, korábban az ablakhoz hasonlóan most szintén felrobbant: két ember rontott ki rajta és amint megpillantották őket, a csuklyásokra vetették magukat.
Ketten küzdöttek négy ellen: az ötödik a lánnyal volt elfoglalva, aki most térdével arcon rúgva támadóját, újra megpróbált felmászni a lépcsőn.

A nő a legelöl álló férfit támadta meg elsőként. Varázspálcája megvillant a szemközti ablakon át beszűrődő halovány holdfényben, miközben felemelte. Az alak szabad szemmel szinte követhetetlen sebességgel kitért a vörös fénysugár útjából, elegánsan megpördült és fejét felszegve a nő felé fordult.
- Everti static! - kiáltotta a nő mellett álló férfi, mire az egyik csuklyás alak felemelkedett és a bejárati ajtónak csapódott. A mögötte álló azonban máris támadásba lendült és átvette kiesett társa helyét.
- Rictusempra! - A férfi hárította az átkot, majd újra a halálfalónak szegezte pálcáját.
- Petrificus totalus! - ordította, mire az alak sóbálvánnyá meredt és a földre esett.
- Ez most valami vicc? - kiáltotta a férfi vidáman. - Ti lennétek a híres halálfalók? Hát ennyire ellustultatok a Nagyuratok távolléte alatt?
A következő pillanatban a lépcsőn felfelé mászó lány felé pillantott és azonnal elkomorodott. A csuklyás, ugatva nevető alak már csaknem utolérte őt.
- Crucio! - mondta halkan, szinte lágyan a nővel küzdő férfi. Vékony, vörös fénysugár tört elő a pálcájából és a nőnek ütközött. Az felsikoltott, meggörnyedt, majd eltorzult arccal a földre rogyott és vonaglani kezdett. A csuklyás alak kifejezéstelen arccal, szinte szenvtelenül figyelte őt, a férfi azonban felordított és a varázslóra vetette magát. Az egyetlen pálcalegyintéssel a szemben lévő falon függő tükörnek lökte őt, ehhez azonban meg kellett szakítania a kínzást. A nő feltérdelt és még mindig félig vakon a fájdalomtól a pálcája után tapogatózott.

A lépcső irányából valaki felsikoltott. Mindhárman (és a negyedik halálfaló is) abba az irányba fordultak. A lány bokáját elkapta a mögötte mászó férfi és most megpróbálta visszarántani őt a szőnyegre. A lány hiába kapaszkodott a korlátba, ha másból nem, a kétségbeesett sikoltásból kitűnt, hogy nem sokáig bírja már megtartani magát. Az őt követő férfi karjáról félig lecsúszott a köpeny: elővillant szürke bőre és hatalmas, sárga karmai.
- Ez Fenrir Greyback! - sikoltotta a földön ülő nő. - James! Segíts neki! Florence...
- Capitulatus! - kiáltotta a halálfaló, mire a nő pálcája a kezébe repült.
- Everti static! - ordította ismét James. A halálfaló a falnak csapódott, de szinte azon nyomban fel is ugrott. Köpenye félrecsúszott, minek következtében arca végre előtűnt a sötétségből: a sápadt, világos bőr, a lefelé görbülő orr és a vállig érő, szőke haj.
- Lucius Malfoy... - suttogta a férfi egy pillanatra megtorpanva.
- Avada Kedavra! - A negyedik halálfaló most szólalt meg első ízben. A nő egy hang nélkül a földre esett és többé nem mozdult.

Egy pillanatra mindannyian megtorpantak. James elsápadt, arca hitetlenséget és riadalmat tükrözött. A halálos csendet néhány másodperccel később Florence újabb sikoltása törte meg a lépcső felől. Fenrir már csaknem teljesen lerántotta őt magához és miközben dulakodtak, hosszú karmaival végigszántott a lány hálóingből kilógó karján. A sebből vér patakzott.
Odakintről kiáltozás hallatszott, a következő pillanatban pedig kivágódott az ajtó. Két férfi rontott be rajta. Egyikük beesett arcú, kopott, össze-vissza foltozott talárt viselő, talán negyven éves varázsló lehetett, a másik nála jóval öregebb, arca tele sebhellyel és forradással, egyik szeme helyén sebesen pörgő üveggolyóval.
- Mordon! - kiáltotta James.

A következő néhány másodperc leforgása alatt több minden történt is gyors egymásutánban: a két újonnan érkezett varázsló a még eszméletüknél levő halálfalókra rontott, Malfoy - társával ellentétben - könnyűszerrel kitért előlük, Fenrir pedig elgáncsolta a menekülni készülő Florence-t, fölé hajolt, elővillantotta rémisztően hegyes fogait és éles, ugató hangon felnevetett. Sem Remus Lupinnak, sem Alastor "Rémszem" Mordonnak, sem pedig az édesapjának, James-nek nem volt még csak reménye sem arra, hogy időben odaérjen és megakadályozza, hogy megharapja a lányt.
- Globus Igneo! - kiáltotta Malfoy. Pálcájából hatalmas tűgolyó lövellt ki és telibe találta Fenrirt. A vérfarkas eleresztette a lányt és eszméletlenül lebucskázott a lépcsőn.
Malfoy sarkon fordult és elviharzott a ház túlsó vége felé. Mordon utána rohant, a negyedik halálfalót Lupinra hagyva.
Kisvártatva visszatért. Dühösnek tűnt.

- Meglépett - közölte mély, recsegő hangon. - Valószínűleg kiért és azonnal dehoppanált.
- Be kell szállítanunk a Szent Mungóba - mondta Lupin az eszméletlen Florence-t vizsgálva. - Sürgősen.
Rémszem sötéten bólintott.
- Megmentette - mondta Lupin felemelve a fejét.
Mordon ismét bólintott, ha lehet, még sötétebb tekintettel, mint az imént.
Hasonló történetek
26044
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
29460
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: