Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

1/3 szex, egy csepp szenvedély, két csepp szerelem..

1/3 szex, egy csepp szenvedély, két csepp szerelem..

Bent álltam a zuhany alatt, élveztem a forró vizet ahogy végigcsorog a testemen és lemossa a tusfürdő habjait. Miután tisztának ítéltem magam kiszálltam megtöröltem a hajam és elkezdtem nézegetni magam a tükörben.
Kb 162 cm magas vagyok, vállig érő egyenes barna hajam van kék szemem, pisze orrom és húsos vastag szám, talán a számat szeretem a legjobban magamon. Mindig tudtam h szép arcom van, viszont önbizalomban sosem bővelkedtem  (bár az életben elég rámanős vagány csajnak mutatom magam  valószínűleg hogy ezt kompenzáljam)
Fehér bőröm van tele anyajeggyel , nagy melleim, amiket gyűlölök magamon, mivel a súlyuk miatt nagyon picit de lógnak, szóval nem állnak úgy mint egy playboy girlnek , a hasam nem kockás sőt a csípőm környékén némi felesleg is megtalálható a fenekem aprócska pont belefér egy férfi kézbe, hosszú combjaim vannak és izmos vádlim. Egyszóval nem én vagyok az a nő akire rögtön feláll a zászlórúd.
Valahogy a fiúkkal mindig jobban kijöttem, nincs is sok lány barátom, nem bírom az állandó áskálódást, felesleges hisztiket nyafogásokat a romantikus csöpögős filmeket, ez nem azt jelenti h fiús vagyok, vagy esetleg leszbikus (bár voltam  már nővel is), szeretek csinosan öltözködni, divatosan, stílusosan, nőiesen, mindig tökéletesen akarok kinézni, kihozni magamból a legjobbat, hogy jól érezzem magam a bőrömben és így egy kis igazi önbizalmat csalogassak elő magamból, főleg azóta h összejöttem a pasimmal akit imádok. Fiatalabb nálam egy évvel most lett 21 éves, mérnöknek tanulunk, egy éve ismertem meg az egyetemen, már akkor nagyon tetszett amikor először megláttam. Fekete haja helyes arca, isteni humora, és kerek formás feneke van amit imádok markolászni.
Megszárítottam a hajam, törölközőt csavartam magam köré és kiléptem a fürdőből, életem párja épp valami tervrajzon ügyködött az íróasztalnál. Én direkt tettem vettem hátha észre vesz és megkíván ( mindig vágytam rá h megragadjon és neki vágjon a falnak heves csókokkal fűszerezve. ) Mivel úgy tűnt ez most sem fog bekövetkezni Nekem kellett támadásba lendülnöm. Nagyon szeretem a szexet a nap 24 órájában tudnám csinálni minden pozícióban bárhol, pedig 22 év alatt egyetlen orgazmusom sem volt , már attól be tudok gerjedni ha csak meglátom Bencét. Oda mentem hozzá lágyan megcsókoltam a nyakát, rám mosolygott magam felé fordítottam és megcsókoltam, imádom hogy Neki is vastag érzéki szája van. Finoman rádőltem a testére közben elkezdtem cirógatni a nyakát.
- Kezeket fel! – mondtam viccesen, mire lehúztam a pólóját és már a cipzárral küzdöttem, pillanatok alatt letoltam a nadrágját és letérdeltem elé.
Nagyon izgató volt még nézni is meredező péniszét.  Keményen megragadtam  és egy könnyed csókot nyomtam rá, megnyaltam a számat és finoman elkezdtem az ajkaimmal körözni a makkján, nem kaptam be, direkt hogy ezzel is hergeljem, őt is és magamat is, imádom szájjal csinálni, annyira felizgat órákig vagy napokig tudnám kényeztetni.
Megszorította a vállam, jelezve h most már értékelné ha nem húznám tovább az agyát. Finoman elkezdtem szopni, közben a nyelvemmel igyekeztem csiklandozni a farkát, megfogtam a kezét és rátettem a fejemre h ő irányítson közben kéjesen felnyögtem. Egyik pillanatról a másikra megragadott felállított és rádobott az ágyra, kérdőn néztem rá .
- Had csináljam még, annyira élvezem!
Ezen jót nevetett lefeküdt az ágyra én fölé másztam egy apró csókokkal a nyakától a farkáig haladtam lefelé. Ránéztem gyönyörű volt ahogy ott meredezett, nem bírtam tovább muszáj volt megcsókolnom, azt akartam h lüktessen a farka a számban és beleélvezzen.
Jobb kézzel megragadtam férfiasságát bal kézzel elkezdtem dörzsölgetni simogatni a szeméremdombját, közben az egész farkát a számba tettem és fel le mozogtam, ez alatt próbáltam úgy helyezkedni h jó kilátás nyíljon a fenekemre.
Néha nyögdécseltem, (nem túl gyakran ne hogy úgy tűnjön valami béna pornó színésznőt utánozok) miközben kényeztettem, éreztem h már én is nagyon nedves vagyok és úgy lüktet a puncim mintha muszáj lenne, egyszerűen nem bírtam eldönteni h mit kívánok jobban. Szájjal kényeztetni, vagy beleülni a farkába. Szerencsére ő döntött helyettem.  Megfogta a karom és felhúzott.
- Istenien csinálod, de ha így folytatod a szexre már nem marad energiám.
Ezen jót nevettem. Rádőltem és a csípőmmel odairányítottam a farkát a forró nedves lükető puncimhoz. Már épp beleültem volna amikor megragadta a csípőm és a farkát a csiklómhoz tolta, elkezdte még jobban ingerelni a makkjával miközben engem mozgatott rajta, de figyelt hogy ne üljek bele.  Fergeteges érzés volt, ez annyira felizgatott, elvette a farkát és elkezdte az ujjával kényeztetni a csiklóm miközben én beleültem a férfiasságába, egyszerre sóhajtottunk és nyögtünk fel. Rámosolyogtam és megcsókoltam.
Elkezdtem fel le mozogni, nagyon lassan,közben arra gondoltam hogy, de örülnék neki ha kinyalna. Sosem mertem megkérni rá, mivel elég szégyenlős vagyok ezen a téren, mi van ha nem tetszik neki? Nem akartam soha hogy rossz vagy kellemetlen élmény legyen az együtt lét velem.
Finoman mozogtam a farkán, igazából nem is értettem magam, a vad keféléseket mindig jobban preferáltam mint a lágy szeretkezéseket, nagyon be tudok indulni arra ha valaki jó keményen megdug. Valamiért mégis lágyan, finoman, lassan mozogtam rajta úgy, hogy minden mozdulatnál ingereltem a csiklómat, annyira élveztem a dolgot mint még soha semmit, éreztem a farka minden egyes négyzetcentiméterét. Teljesen ki voltam tőle, hangosan nyögdécseltem, annyira megkívántam h jó keményen magára húzzon.   
- Húzz magadra !- nyögtem halkan
Megragadta a fenekem és egy jó erős mozdulattal a farkába húzott egyre gyorsabban lovagoltam, nem értettem semmit, a lábujjamtól kezdve a fejem búbjáig megfeszültek az izmaim lüketett az egész puncim, akkorát sikítottam h szerintem három kerülettel odébb is lehetett hallani , igen…..méééég, tejóég. Eztnemhiszemel!!!  Nem tudtam figyelni semmire csak lüktetett az egész testem az agyam megtelt vérrel soha semmi ehhez foghatót nem éreztem még, utólag visszagondolva elég nevetségesen sikítozhattam a vadonatúj élménytől. Rádőltem és elkezdtem nevetni
- Na mi a helyzet?
- Azt hiszem elélveztem…
Megcsókoltam
- Tényleg? Nem versz át? Nem akarok olyan lúzer lenni mint a többi exed akikkel megjátszottad az orgazmust.
Jót nevettem,
- Tudod mit? Pont letojom h mit gondolsz - és tovább sóhajtoztam, mosolyogtam azt sem tudtam h melyik bolygón vagyok, persze biztos most fogok magyarázkodni… teljesen megbolondult?
Felültem megcsókoltam
- Csináljuk kutyusban - kértem és közben kacéran mosolyogtam
Feltérdeltem, ő mögém,  végre a sok duma helyett belém tette a farkát. Ez az.. de hiányzott már, annyira kívántam h jó erősen vadul megdugjon, hogy érezzem ő a férfi a házban én pedig a gyenge nő. Megragadta a csípőm és iszonyatosan elkezdett kefélni, én közben hatalmasakat nyögdécseltem. Imádom hogy közben az egyik kezével a fenekem markolássza, a másikkal a csiklóm ingerli.
- Még… erősebben, annyira jó…
Éreztem hogy mindjárt belém fog élvezni, viszont én még nem tettem le arról a tervemről hogy a számba mennyen el. Megállítottam egy pillanat alatt a hátára döntöttem és vadul elkezdtem szopni, közben a melleim a golyóit ingerelték, bal kezem pedig a mellkasát karmolgatta, simogatta én nyöszörögtem, miközben lüktetett a számban gyönyörű kemény férfiassága. Az egészet annyira dögösnek képzeltem el magamban, hogy a pirosra festett körmeimmel kapaszkodok a mellkasába, miközben keményen dolgozok rajta.
Valószínűleg neki is nagyon tetszett mert most már ő is felnyögött. Nem akartam hogy ilyen hamar elélvezzen ezért percenként megálltam „pihenni” . Annyira finom volt a farka hogy még órákig elviseltem volna ezt a pozitúrát.
-Kérlek.. ne hagyd abba… -suttogta
-Azt nem te döntöd el – nevettem, és csak azért sem hagytam elmenni.
Ismét elkezdtem dörzsölgetni a szeméremdombját, éreztem h elkezd iszonyatos erővel lüktetni a számban a farka. Bence akkorát nyögött hogy komolyan megijedtem. Olyan volt mint egy vulkán ami épp kitörni készül. Hagytam hogy beleélvezzen a számba, édes finom íze volt. Lenyalogattam az utolsó cseppig. Lágy puszit nyomtam ernyedező farkára. Felálltam ittam egy korty vizet. Huncuton rámosolyogtam.
- Na megtartasz? – kérdeztem.
- El is veszlek!   - mondta mosolyogva
- Akkora orgazmusom volt, hogy hozzád is mennék!
Odafeküdtem mellé, rágyújtottam egy cigire, csendben elszívtuk.
Végig azon gondolkoztam hogy milyen szexi és dögös pasim van, nem bírtam felfogni h járhat velem.
Hozzászólások
laci1952 ·
Élete első orgazmusa.Hát még ki is nyalnák.

Pavlov ·
Szépen meg van fogalmazva, de van benne néhány ijesztő helyesírási hiba, pl. "mennyen", vagy "h". Rendesen át kell olvasni beküldés előtt!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: