vakon adatai
Nick: vakon
E-mail címe: Nem publikus
Blogom címe:
Bemutatkozás
Írásai
Éjfél után egy óra lehetett körülbelül, midőn Polaniecki Krzemienbe ért. Gyermekkorában már több ízben volt e
faluban és mindannyiszor hónapokig időzött ott az anyjával. Igyekezett tehát emlékeit összeszedni, de éjjel, a
holdvilág csalóka világításánál idegenszerű formát öltött minden előtte.
Polanieckit ez a csendes éjjel és ez a környezet egészen elbájolta. Fiatalságát fárasztó komoly tanulmányoknak
szentelve, nagyobbrészt külföldön töltötte; Varsóban pedig egészen a kereskedelem és ipar vette őt igénybe. Ennek
a békés falunak a láttára aztán egyszerre felébredtek régi emlékei, lelke előtt felvonult egész fiatalsága, és
felmerült előtte öt éve elhunyt anyjának képe is.
A faluban mindenki aludt már e késői órában.
A kocsi csak nehezen haladt előre a homokos úton, aztán befordult egy sötét akácfasorba, melynek végében egy
nagy ház sötét tömege állott; néhány ablaka volt csak megvilágítva.
Polaniecki kisvártatva a ház verandáján állott. Két házőrző eb kíséretében egy szolga jött eléje. A kutyák fehér,
selyemszőrűek voltak és nem morogták meg az éjjeli jövevényt, csak körülszaglálták, barátságosan csóválva
farkukat. A szolga elvette Polaniecki útitáskáját és bevezette őt az ebédlőbe, ahol a vacsora már fel volt tálalva.
Mielőtt asztalhoz ült volna Polaniecki, hogy elzsibbadt lábain könnyítsen, fel s alá járkált a teremben, de cipőinek
nyikorgása a fényezett parketten bántotta őt. Leült hát, szétbontotta asztalkendőjét és vacsorálni készült, midőn az
ajtó felnyílt. Kecses alak jelent meg az ajtó keretében; nem lehetett más, mint Krzemien birtokosának leánya:
Plawicka Mária, kiről Polaniecki már gyakran hallott beszélni.
Fölállt, köszönt és megnevezte magát
Méri felsikított, a másik hogy egy villámgyors zempo
nagare1-val kitértem a golyó elől.
- Ez képtelenség,- kiáltott fel a férfi döbbenten, amint rám meredt- ilyen gyors reflexek nincsenek.
A férfi újra tüzelt, egyszer, kétszer. háromszor. De minden alkalommal sikerült elvetődnöm a golyó útjából és egyszer-kétszer megpördülve magam körül ismét
talpra ugrani. Majd, mikor kiürült a tár, a pisztolyt hajította felém, amit az arcomtól 10 centire elkaptam. Majd a bűnöző elé lépve, egy-egy ütést mértem
a karjaira megbénítva azokat, majd befejezésképen a fejét vettem célba a lábammal, ügyelve arra, hogy ne oltsam ki az életét.
Abban a pillanatban hatolt be a rendőrség a bank épületébe, amint a rúgásom a bűnöző fejét érte, aminek erejétől az elsőnek érkező rendőr mellkasához vágódott.
Az utána érkezők nem láttak mást csak, hogy kollégájuk földre kerül, ez után rám célozva felszólítottak, hogy térdeljek le és tegyem a kezemet a tarkómra.
Mivel nem akartam a rendőrséggel összeakasztani a bajusszomat, ezért engedelmeskedtem. Az egyikük mögém lépett és hátra bilincselte a kezeimet, kivezettek egy
járőr autóba és bevittek a 14 dik kerületi kapitányságra.
Már majdnem betöltötte a 50 évét, ez mégsem látszott rajta. Sötét haján egyetlen ősz hajszál sem volt, mozgása fitt, és energikus volt, ragyogóan kék szemei mindig vidáman csillogtak. Csak ketten éltünk együtt, így ő sokszor hozott fel nőket egy-egy éjszakára. Mivel a szobánk egymással szembe van, mindig hallottam, hogy mi történik, és bevallom, elképzeltem, ahogy engem kefél, mint egy örömlányt, és ilyenkor ezekre a gondolatokra és hangokra szoktam maszturbálni. Ma tudtam, hogy egész nap a munkahelyén lesz, csak késő este fog hazajönni, így délután bementem a szobájába, leültem a gépe elé, és elindítottam egy szexvideót.
Lassan több éve annak, hogy megnősültem, és boldog házasságban élünk a feleségemmel. Természetesen ehhez, az is kell, hogy tökéletesen megértsük egymást a minden napokban, és a szexben. És kell hozzá az anyósom is. Hogy miért pont ő, az majd alább kiderül.
Lassan több éve annak, hogy megnősültem, és boldog házasságban élünk a feleségemmel. Természetesen ehhez, az is kell, hogy tökéletesen megértsük egymást a minden napokban, és a szexben. És kell hozzá az anyósom is. Hogy miért pont ő, az majd alább kiderül. Karácsonykor meglátogatott minket drága anyósom. Eleinte morgolódtam a feleségemnek, hogy miért is jön fel, de ő letorkolt, hogy csak nem képzelem, hogy a mama egyedül karácsonyozik. Ez náluk amolyan családi hagyománnyá nőtte ki magát. Próbáltam jó képet vágni a dologhoz, és amikor szilveszter után búcsút vettünk anyósomtól, már én is lehiggadtam. Aztán elérkezett a második karácsony, és anyósom automatikusan bejelentkezett.
. Már Chicholína elsétált a kocsijától a strandra. Sok ember feküdt a parton és lubickolt a vízben. Letekerte magáról a nagy fűrdőlepedőt és egy szabadabb részre leterítette. Egy parányi, égszínkék színű bikini volt rajta ami pont annyit takart, hogy mindent lehessen sejteni. Popsija gömbjei, mellei dombjai tökéletesen kirajzolódtak, de látni nem lehetett semmit. A férfiak, fiúk kedvtelve nézegették a szépséges nőt. De még pár nőnek is illetlen gondolatok cikáztak át az agyán. Kecses mozdulattal lefeküdt a fűrdőlepedőre és egy könyvet vett elő a táskájábólteljesen belemerült a történetbe amikor egy színes strandlabda ütközött a hátának. Megfordult és nézte kié a labda. Egy göndör sötét hajú, fiatal lány futott oda.-Bocsánat-szólt mosolyogva-a bátyám kicsit nagyobbat ütött és nem tudtam elkapni.-Semmi baj-nevetett fel Chicholína is, és visszadobta a labdát.
Egy fiatalember tért be a Rákóczi Téren álló ház kapuján. Úgy tűnt, egyáltalán nem sietett, átsétált az előtéren, kicsit várakozott, mintha azt kémlelné, jó helyen jár e, végül elindult felfelé a liftel. A második emeleti fordulónál, megnézte az óráját. A férfi felsóhajtott. Még csak 16 óra, korán érkezett. Utált várakozni, de mást nem tehetett, így elindult a folyosón, határozott léptekkel haladt, majd megált a 13 as számú lakás ajtaja előtt. Gondolt rá, hogy esetleg becsönget, de aztán mégsem tette, mert kapott időpontot. A férfi nekitámaszkodott a szemközti falnak és így várakozott.
Hétközepén mindhárman Jula Opeljével mentünk. Jula jól nézett ki a szűk kis bőrszoknyájában. Volt rajta egy feszes blúz, de melltartó már nem. Az is nyilvánvaló volt, hogy nem visel fehérneműt. Csupasz lábán lapossarkú cipő díszelgett, és az egész nő sugározta magából az erotikát. Mivel Jula vezetett, Csuzli és én a hátsó ülésen ültünk. Csuzli még Julánál is szexisebb ruhát viselt. A melleit csak egy bőrből készült melltartó fedte, mellénye mellette hevert az ülésen. Könnyű, áttetsző vászonnadrág volt rajta, ki lehetett venni alatta a bugyiját. Ő is ugyanúgy be volt zsongva, mint Jula. Mielőtt Matykó lakására értünk volna, megtapasztalhattam, hogy Csuzli mennyire be van indulva. Tapizni és csókolni is kezdtük egymást a hátsó ülésen. Kikapcsoltam a melltartója elejét, hogy hozzáférhessek meredező bimbóihoz, a nő pedig rögtön kigombolta a sliccemet, és a kezével verni kezdte a férfiasságomat. Segítettem lejjebb tolni a nadrágját és elhúzni a bugyiját az útból, aztán két ujjamat betoltam a forró öleméjére. Most még nem élvezhettek el mondta Jula az első ülésről.
Már sokszor elképzeltem, hogy milyen lehet két nővel. A kedvenc pornóújságaimban mindig két három gyönyörű nő nyalta falta egymás öle méjét. De sosem hittem volna, hogy egyszer az én ágyamon is két nő fogja egymás meztelen testét simogatni. Csuzli meglepetésében felnyögött, de aztán hamar megnyugodott. A szája kissé kinyílt, és jól láttam, hogy a két nő nyelve összeért. Jula lassan az ágyra tolta Csuzlit, a lábuk összeakadt az enyéimmel. Aztán Jula ráengedte a melleit Csuzli melleire. Elkerekedett szemekkel néztem, ahogy a spermám rákenődött az egyik nő melléről a másikéra.
Amikor másnap reggel felébredtem, a nap az arcomba sütött a félig elhúzott függöny résein át. Láttam a faliórán, hogy már 10 óra. Ekkor láttam meg Csuzlit. Már felkelt, és épp teát főzött. De nem ez ragadta meg igazán a figyelmemet, hanem a könnyű kis othonkája, ami az egyik nőtől, Ritától maradt itt, aki időnként feljött hozzám. Ezt a othonkát az egyik kellemes kis éjszaka után hagyta itt nálam, és látszott, hogy előző tulajdonosa alacsony és széles volt, mert az othonka alig ért Csuzli derekáig. Így jól láthattam a fenekét.
Arra ébredtem, hogy az ágy megmozdult alattam. Felnéztem, és láttam, hogy Csuzli ül mellettem. Csak egy bugyi volt rajta, amin át ki tudtam venni az öleméje vonalát. Még nem tértem teljesen magamhoz, de így is megindult a nyálműködésem. A mellei hívogatóan ágaskodtak, mintha csak azt akarná, hogy megszívogassam. Csak most, hogy ott ült előttem meztelenül, láttam igazán, hogy milyen kívánatosak ezek a mellek. kívánatosak voltak, ugyanakkor lágyak és formásak. Az ekkora mellek általában már lógni szoktak, de az övéi peckesen meredtek előre. Egyszerűen tökéletesek voltak! Egyre csak a melleit bámultam, alig fogtam fel, hogy mi történik. Igaz, hogy egy jó kis kefélés volt kilátásban, de a férfiasságom még mindig égett Jula kezelésétől, úgyhogy csak lassan éledezett. Csuzli az ágyra mászott, letérdelt, és végigmért. Szia, suttogta, aztán bemászott a takaró alá, és hozzámsimult. Kívánatos melleit a mellemnek nyomta, és éreztem, hogy a bimbói már jó kemények. Végigsimított a hasamon, és megcsókolt. Hogy érzed magad?
A lakásban Jula még jobban tetszett, mint eddig. Annyira jól nézett ki, hogy teljesen megfeledkeztem Csuzliról és Bunbiról. Valahol biztos megálltak útközben. Mivel a lakásban a nappalin kívül csak egy hálószoba volt, az én területem a nappali volt. Itt aludtam egy kihajtható ágyon, ami általában nem volt megvetve. Jula nem habozott, leült, hátradőlt, és hívogatóan tárta szét a lábait. Csak a nyári nadrág és a felső volt rajta. Ahogy odamentem hozzá, a férfiasságom kezdett ágaskodni ismét. Jula hanyattfeküdt, és rámnézett. Megcsókoltam és vörös ajkai közé nyomtam a nyelvem.
Jula gyorsan felkapta a nadrágját, de a bugyiját a füvön hagyta. Elmosolyodott, aztán felemelte, és ideadta nekem. Tartsd meg mondta. Emlékbe. Aztán felvette a felsőjét. Kívánatos mellein ott csillogott az izzadtság, a spermám és a síkosító. Nem gombolta be a felsőjét, így a mellei majdnem teljesen kilátszottak. A melltartóját a zsebébe dugta, és közben én is felöltöztem.
Nagyon jól nézett ki az a két nő. Bunbi és én csak ültünk az autóban, és figyeltük őket. Az egyiknek, szőke haja volt. A másiknak olyan vörös haja volt, mint a tűz. Ajkait ellenállhatatlanná varázsolta a vörös rúzs. Bunbi meg én gyakorlatilag elakadt lélegzettel néztük, ahogy a két nő kiszáll az autóból, a csomagtetőre ül, és élénk sörözésbe kezd. A rendőrök sosem járnak a pápai halastó környékén, úgyhogy viszonylag elégnagy itt a csend. És ráadásul még ilyen nőkkel is össze lehet találkozni
Ajánlott oldalak