RichardRoe adatai
Nick: RichardRoe
E-mail címe: Nem publikus
Blogom címe:
Bemutatkozás
Egy magányos, független, szabad fiatalember, aki szeretné íróként is kipróbálni magát. Sok ötletem van: történetek, idézetek és fordítások is. Minden építő jellegű kritikát örömmel fogadok. Szeretek tanulni a nálam tapasztaltabbaktól, s szeretem képezni magam is. A történeteim 100%-ban kitalált történetek. Bármilyen hasonlóság, akár a személyekkel, akár a valósággal PUSZTÁN és KIZÁRÓLAG a véletlen műve! Köszönöm szépen, hogy időt szánsz a történeteimre. Remélem, hogy nem okoztam csalódást. S hogy tetszenek a történeteim. Nyugodtan írd meg, ha tetszett, ha nem. Bírom a kritikát, s igyekszem minél jobb minőségű történeteket írni. További kellemes napot és kellemes olvasást.

Utóirat: NE LOPD A TÖRTÉNETEIMET, KÜLÖNBEN ELVITETLEK AZ ÖRDÖGGEL!
Írásai
A sorozat harmadik része. Remélem, hogy ez is tetszik majd annyira, mint az eddigiek.
Ez a történet a második rész, a négy részes sorozatból.
Ez a történet egy négy részes sorozat első része. A történet fikció, s a személyeket, valamint a helyszíneket is megváltoztattam. Örömmel fogadok bármilyen kritikát. Köszönöm!
Gyimóthy Gábor verse, amely rövid idő alatt bekerült a kedvenceim közé, s ez annak tudható be, hogy milyen gyönyörűen játszik a szinonimákkal. Milyen költőien tudja leírni az adott szót, a szinonimáin keresztül.
Ez egy fantáziatörténet rólam, és az egyik kedvenc színészem testvéréről. Bármilyen nemű hasonlóság a valósággal pusztán a VÉLETLEN műve.
Történetem teljes mértékben kitalált. Bármilyen nemű hasonlóság a valósággal pusztán a VÉLETLEN műve.

Szereplői:

Kyle Johnson: 19 éves, 175 centi magas, 66 kiló, vékony testalkatú. Barna haj, kék szem, műanyagkeretes szemüveg. Gyámoltalan kocka, akit bántalmaznak, s Lane menti meg. Testvére nincs. Szeret olvasni, mert akkor el tud menekülni a való világ borzalmai elől. Eddig magániskolában tanult. Szüleivel él. Nem nagyon jár el sehova sem.

Lane Timberlake: 20 éves, 192 centi magas, 87,5 kiló (színtiszta izom, de nem az az izomagyú állat), szőke haj, kék szemek. Aki hazafelé tartva látja, hogy Kyle-t bántják. Megmenti és a szárnyai alá veszi (minden téren). Szintén szüleivel él, de elég nagy a közösségi élete. Szeret bulizni és sportolni. A sportcsapat vezéregyénisége.
Ajánlott oldalak