Moviespam adatai
Nick: Moviespam
E-mail címe: Nem publikus
Blogom címe: http://www.wattpad.com/user/Ink9339
Bemutatkozás
Egy író, aki szívesen ír.
Álmokról, vágyakról és néha maga az életről. Kedvelt témáim az írásnál: a romantika, a horror, a fantasy és az élet-drámák.
Ezeken kívül mint elsődleges itteni írásaim között számos erotikus darab is megjelent.
Legtöbbször pályázatokra készítek műveket, de mostanában elkezdtem kidolgozni a saját ötleteimet is.

Írásai
"A távirányítóért felmászva az ágyba feltúrtam a lepedőt, erről is eszembe jutva, hogy a takaró hová tűnhetett, amikor a párnák között kihúztam. Már nyomtam volna meg a kikapcsoló gombot, amikor észrevettem, hogy a DVD lejátszó be van kapcsolva. ’ Csak nem valami meglepetéssel készültél Chad?’"
"Vagy mégis? Hisz rókának nem kéne itt lennie, illetve még emlékeznie sem rá, de mégis itt van. Ez hogy lehet? Az eksztázis villámként söpört végig a tündéren minden kételyét elűzve fogadta magába a két férfi nyújtotta orgazmust."
"Talán jobb is volt így, mint együtt maradni örökre egy megromlott viszonyban. Eddy és Anna örömmel fogadtak és kérték, hogy maradjak addig ameddig csak szükséges a házukban. Tamara és Derek pedig majd nem minden este átjöttek és mosolyt csaltak az arcomra a legrégebbi barátaimmal együtt."
"Amit szándékomban állt használni is. A nyelvemet felváltotta két ujjam ami úgy hasított benne, akár csak a farka Garison ajkai között. A sóhajait követve pedig még többet akart adni neki."
Troy M. Grant - Seduced by My Soccer Buddies művének alternatív folytatása
"Nagy volt a kísértés, hogy hátra dőljek abban a pillanatban és az estém többi részét egy ismeretlen szerző olvasmányával töltsem el, de a kötelesség tudatom előbbre való volt. Nem mintha a főnökömért tenném meg mindezt, inkább az emberekért, akik vették a bátorságot és eljöttek ide, hogy megmutassák mire is képesek egy szerepért."
"Petet elhanyagolja az asszony és a rögtönzött odanyúlók a lábam közé érintés sok mindent megmagyaráz. Randy a szinglik életét éli, egykoron nagy nőcsábász lehetett, de most többször pillantott a kocsmáros fiú felé mint a nem messze tőlünk ülő hölgyek felé."
"Ahogy aztán a démonok újra összesúgtak, elképzeltem, hogy milyennek lehetnek. Magas, izmos, álló dákóval, az egyikük szőke, a másik vörös, harmadik fekete… vagyis nem, nem ezek a hercegeim, akik most nincsenek itt. Csak három szellem, akik valami elképesztőt készültek tenni most éppen."
Troy M. Grant - Seduced by My Soccer Buddies művének alternatív folytatása
"Az apró ütésektől hajtva Fuck a csípőjét előre mozdítva az alakváltó testéhez nyomta magát, amitől a farkuk egymáshoz simult, de ez nem zavarva, ha nem csak még jobban kérlelte minden porcikájával, hogy egészen közel kerüljön szeretőjéhez. Vagy igazából a megmentőjéhez, ha úgy vesszük."
Troy M. Grant - Seduced by My Soccer Buddies művének alternatív folytatása
"Mert ő mellettem van, én pedig nem vágyok senki másra sem. Egy hang, viszont a távolból emlékeztetett, ’ És mi van a férfival, aki melletted ült?’, az üres székre pislantottam. A szemem elidőzve rajta próbáltam felidézni az elmúlt egy percben érzett hihetetlen vonzalmat, de nem volt semmi, mintha meg sem történt volna."
"A fájdalom csak már percig tartott, aztán békésen átadtam volna magam az öntudatlan sötétségnek. De még onnan is kiragadva röhögött a képembe."
"Szerencsés férfi ez az Alex, remélem tudja, hogy miből fog kimaradni. Legalábbis ha nem segítek neki. Benéztem és a férfi már a határát súrolta a tűrés határának, amikor Marie felkiáltott elérve a gyönyörét, miközben is összeakadt a tekintettünk."
"De mit is teszek éppen? Leszopok egy bizonyára körözött banditát a társaival együtt, ellenben ez volt az utolsó dolog, ami megfordult volna a fejemben miközben életem első dákóját kóstolgatom. A csuklya mögül érkező hang pedig további buzdításra adott okot. Így hát megragadva keményen húzni kezdtem az ajkaim közé."
"Barna kopott csizmája még ott lógott a lábán, viszont ha egyszer is egy ágyba kerülnénk, akkor szívesen megmutatnám neki, mit tudna a lábujjaival is tenni. Illetve mennyire venném a számba őket, ahogy most ő teszi ezt a farkammal."
Troy M. Grant - Seduced by My Soccer Buddies művének alternatív folytatása
"Én pedig ezt akartam. Talán egész végig tudták, hogy látom őket és sejtetették-e vajon, hogy közben magamhoz is fogom nyúlni. Nem lehettem biztos benne, de az érzés, hogy itt voltak mellettem furcsa perverz boldogsággal ajándékozta meg. Azt meg biztosan átakartam érezni. Így hát még közelebb csúszva hozzájuk kissé hátra is dőlve jeleztem számukra, hogy élvezzenek rám."
Troy M. Grant - Seduced by My Soccer Buddies művének alternatív folytatása
"Lorenre gondoltam, de a testemet szétfeszítő erők magukkal rántottak és újra csak ők kettőjüket láttam magam előtt. Éreztem az izzadt testük pulzálását, a forrósodó levegőt, melyet felém köhintettek eközben. Szólni akartam nekik, hogy mi tegyenek, de elragadott az élvezet és csak sodródtam tovább benne."
2017.04.26 | Moviespam | Kategória: Történetek - Horror
Egy olyan estén, mint ez, jobb ha kétszer is meggondolod mielőtt kimész.
Inkább azt tanácsolom, hogy térj vissza a biztonságos falak közé, ahol semmi baj nem történhet.
Kivéve ha éppenséggel már túl késő... és már közeledik feléd.
De a hold ma éjjel nagyon szép.
"A postaládák mellett elmenve egy folyosó nyílt a földszinti lakások, a liftakna és a lépcsőház felé. Az ajtókon lévő sorrendet figyelve úgy éreztem gyorsabb lesz, ha a lépcsőn megyek fel, egyébként is tudva, hogy csak a harmadikra kellett mennem. Miközben egyre több lépcsőfokot hagytam a hátam mögött, egy utolsó menekülési esély fordult meg a fejemben, míg nem figyelmen kívül hagyva, megérkeztem a megfelelő emeletre."
"A székét közelebb húzva, már a lábai között voltam, miközben a másik kezét a nyakamon futtatta végig. Egy érintése után pedig még többet kívántam és, hogy minden részemet alaposan megismerhesse.
Ahol az ujjai voltak akaratlanul is feléjük mozdítottam a fejem, belesimulva a meleg tenyerébe. Eközben már becsukva a szememet, már csak a hangjára koncentráltam és teljes szívemből vártam."
- "Nem, még csak az kéne. Mert hát tudod… - és innentől kezdve nem volt megállás.
Minden, amit éreztem, tudtam a szerelemről azt kiadtam magamból. Könnyebb volt, mint az gondoltam és eközben Brayen egyszer sem fordult el, vagy nézett ki magának egy lányt, otthagyva engem. Most csak én léteztem neki, ott voltam a középpontjában, de akkor szerintem ezt észre sem vettem."
"Meg akartam nézni, mire Brayen hangja visszakozást indított el bennem.
- Még nem végeztünk. – a rövid nadrágom anyagán kitapintva a még csak ébredező férfiasságomat finoman dörzsölgette. – Szeretném, ha még egy ideig csukva tartanád. Ha ez lehetséges? – bólintottam és egyre erősebben kívántam már, hogy ne legyen az ujjai és köztem semmilyen anyag."
- Ne hagyd abba. – az ujjai a derekamnál megállva finoman kitapintottak, az érintése folytán pedig kellemes bizsergés futott végig rajtam. – Úgy érzem, hogy csak most válik érdekessé a mondanivalód. – egy fél fejjel, ha magasabb volt nálam, mégis a szavait a fülemtől nem messze súgta oda hozzám.
Egy pillanatig lemerevedtem és magamban azt kérdeztem, hogy mi folyik most itt. A hátamon lévő öt érintési pontot, még ha csukott szemmel és megkötözött kézzel kéne megsaccolnom, hogy hol vannak, akkor is pontosan tudnám.
"Steve közben visszahelyezkedett a lomposra, és ha lehet még gyorsabban lovagolta meg a fiút, akinek megörülve halkan nyögdécselt. A kezét feje mögé téve figyelte a férfi mozgását, izmainak minden rezdülését, ahogy át adja magát a szenvedélynek."
"Aztán a szorítás abbamaradt és magunkat kiszolgálva egymásnak átadva szoptuk ki belőle a maradékot. Begerjedve az előbbi eseményektől lassacskán már csak egymást csókolgattuk és nyaltuk le a másikról az ondót. De az ujjaink azért még mozogtak Brayen farkán, aki teljesen izzadtan és kielégülve figyelte az előtte kibontakozó eseményeket."
"A kocsiban, már mikor beléptem éreztem a légkondit benn, mégis a homlokom verejtékezni kezdett. Az ujjai váratlanul leálltak az előre töréssel, visszaültem rendesen, ő pedig visszavéve a szájával az irányítást újult erővel szopni kezdett. A borostája, ahogy az arcomon, úgy ott lent is olyan forró érzéseket keltett bennem, melyet nem is gondoltam, hogy képes vagyok rá."
"Ahogy újra bekapom, az ujjaimmal pedig benyúlva a nadrágjában finoman masszírozgatni kezdtem a heréit. Ettől felnyögve még jobban belesüppedt a székébe, ekkor jöttem rá, hogy mennyire élvezem is azt, amikor ennyire ki van nekem szolgáltatva.
A másikkal megragadva húztam be a számba erőteljesebben, hogy hamar véget érjen, mire neki más terve volt még velem."
2016.04.05 | Moviespam | Kategória: Versek - Szerelmes
Nem rég írtam meg ezt a verset, közben csak is rá gondoltam. De hogy ki ő valójában? Azt minden olvasó döntse el maga. Mert én tudom, hogy róla írtam.

Emlékeznem kell,
mert emlékeimben akarlak,
mintha egyszer is,
bármikor is,
együtt lettünk.
A férfi már tovább akart menni, mikor én a kezét megfogva bevezettem, melyre a fiatalember felkapva a fejét idegesen nézett ránk. Én pedig nem is foglalkozva vele, letérdeltettem volt rokonomat és mondtam, hogy szopja le. Szeme nagyra tágult, mire én melléje ülve kikaptam a fiú kezéből szerszámát és az ajkamhoz emelve szopni kezdtem.
Kibújtattuk Ryant a ruháiból, megszabadítottuk mindenétől és már pucéran dőlt rá az asztalnak, miközben én nyaltam, ujjaztam a lyukát felváltva, Jake pedig alá mászva szopta farkát. A vőlegény megkapaszkodva és aprókat hümmögve az orra alatt élvezte az egyház nyújtotta lelki támaszt.
Lyukán finoman cuppogtam, ahogy a nyelvem befelé kalandozott. Szememet le nem véve az atyja emelkedő dákójáról, melyen finoman végighúztam a kezem.
Egy nap álruhát öltöttem, csuklyát húztam a fejemre és elindultam a városba. Figyeltem az embereket, ahogy végzik napi tennivalóikat, míg én valami izgalmat kerestem. Egy sarkon túl meg is találtam. Egy nemesi öltözetben lévő férfi éppen egy sötét sarokban hágott meg hátulról egy...
"Aztán egy kezet éreztem meg a fenekemen, meg akartam fordulni, mire a bent ülők figyelmeztettek, hogy ha megteszem azonnal vége a meghallgatásnak. Így hát tűrtem, megmarkolta az egyik gömbömet, míg a másikkal a lyukamba nyúlt bele. Visszaszorítva a tiltakozásomat lenyeltem és csak folytattam tovább, az ujj egyre mélyebbre hatolt. Az érzés kellemetlen és frusztráló volt, csak arra tudtam gondolni, hogy mit merek még meg tenni a családomért. Keményen megtornáztatott hátulról, a lábam remegett és a kezdetleges fájdalom helyét valami ismeretlen vágy vette át a helyét."
"- Szabad? – már elindult a kezével, amikor visszahúzta. – Persze, ha csak nem félsz a sötétben? – kicsit meglepődtem a kérdésén, de már tudtam, hogy mivel vágjak vissza neki.
- Ha az önálló életet élő ujjaidra gondolsz esténkén, akkor nem. Egy cseppet sem. – elmosolyodott és a hátam mögém lépve bekötötte vele a szememet, majd a fülemhez hajolva suttogott.
- Eljátszottál már azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha hagytad volna őket lejjebb engedni? – nem kellett kimondanom, hogy tudja az arcomra volt írva a szavai hatása és a kezemet megfogva vezetni kezdett."
Gay fantasy

"Amitől a maradék egyensúlyomat is megpróbálva megtartani belekapaszkodtam az idegenbe. Egyik kezemmel fekete bőrkabátját ragadtam meg a csípőjénél, míg a másikkal erős karját tapintottam ki. Fejet felemelve találkozott a tekintettünk. Kék szemei, mint a tenger, áramlatai azonnal magukkal vittek. Jobb arcán egy hosszú vágás ment végig, melyet követve megláttam az ajkát.
Legszívesebben azon nyomban megcsókoltam volna, de még résszegen sem tudtam kikapcsolni az agyamat. mely azon nyomban ellenezni is kezdte. Még mindig őt néztem, közben pedig az ujjaim már készek lettek volna teljesen feltérképezni a testét."
"Gyorsan visszahúztam, de közben megfordult és egy pillanatra megláttam a félig álló péniszét. Kicsit kínosan éreztem magam, bár nem tudom, miért, és hátra sem nézve elkezdtem kifelé menni. ’ Dylanét, bármikor láttam elfogott a vágy, melyet már elég régóta nem éreztem. Ha vele voltam állandóan, de most semmi, még magamhoz nyúlni sem volt kedvem. Az idegen férfiassága láttán pedig… hát nem voltam közönnyel a látottakra egy csöppet sem és ez megrémített.’ "
"- Azt hiszem, meg tudom oldani. – keze a derekamra csúszott és a falhoz döntött. – De mindenképpen rám férne egy kis gyakorlás. – felém hajolt és már magam előtt tudtam ajkának minden apró érintését, izzását a számon, amikor az ajtó kinyílt.
- Maguk még mindig itt állnak! – végignézett rajtunk, és mint sem törődve a kibontakozó eseményekkel szigorúan ránk förmedt. – Irány dolgozni vagy a következő alkalommal, már mehetnek is haza! – becsukta, mi pedig csendben távoztunk, kis mosollyal az arcunkon."
A Másnap, Másnap után novellák folytatása.

"Levegőt venni is elfelejtettem közben, annyira átadtam magam követelőző érintésének az ajkamon. Kezei az arcomra kúsztak fel, a csók végén hallottam meg, hogy mennyire liheg, melyen jót mosolyogtam. Homlokát az enyémhez nyomta, pillantásában megláttam és még mielőtt szóltam volna bármit is, ő mondta ki.
- Köszönöm. – mire most én kezdeményezve egyesültek az ajkaink."
+18 2015.08.10 | Moviespam | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
„Vajon a kettőnk életének van közös útja, vagy csak a szex lenne az, ami összehozott minket?”. Rá akartam kérdezni mindenre, hogy a fejemben felgyülemlő kérdésekre választ kapjak, hogy mi még barátok vagyunk, vagy annál többek-e. Elhúztam a kezem, melyre kérdőn nézett rám és már a nyelvem hegyén volt, amikor bekopogtak az ajtón.
+18 2015.06.24 | Moviespam | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
De az utolsó képek között volt egy ajtó, majd a folytatásra egyre jobban megszédültem. Letoltam a gatyámat, majd a kilincsre kötöztem a bokszeremet, a következőn már pucéran térdelek a telefonomat fogó illető előtt. Egy mosolygó képből kiderült, hogy Dylan volt az. ’ Hála az égnek, legalább nem mással voltam. Bár nem biztos, hogy ez egy jó dolog.’
A kanapéból áradó bőr szag betöltötte az orromat, izzadtság és sperma illat keveredett a szobában vele. Meleg volt, igazán forró volt a hangulat köztünk. Míg nem újra a felettesem lyukában mélyedtem el és éreztem, hogy itt is fogok elmenni nem sokára, ha így folytatom.
Aztán elválva egymástól, a két férfi helyet cserélt és Brayen állt meg előttem. Míg a fiú elkezdte nyalogatni az ánuszomat. Annyira piszkosul vágytam már mindkettőjükre, hogy már gondolkodni is alig tudtam.
Közben főnököm lehúzta a sliccét, melyből egyből előbukkant hosszú és kemény farka. Melyet meglátva azonnal a kezembe is akartam venni, de ő megállított benne.
Éreztem, ahogy a lábamra esik a jelmezem, majd a kezei közé véve lassan húzogatni kezdte a fitymát rajta, szembe nézve a kibuggyanó makommal, melyet ezen az estén jól karban is tartottak.
Richard látva, hogy társa milyen finomságra talált rá, nem akarta, hogy bármiben hiányt szenvedjen. Így Jack alá nyúlva kitapintotta előre meredező farkát, melyet újból kezelésbe vett.
A férfi megremegve az érintésünktől figyelte, hogyan ízleljük meg a péniszének minden egyes centjét. Ahogyan nagy figyelmet kapva a csúcsa is, melybe örömtől telve nyaltunk bele többször is. Annyira jó érzés volt ezt tenni, majd két oldalról indítottuk el a szánkat, úgy, hogy közte van a farka. Thomas csodálattal nézte a mutatványunkat, ahogy a mind a ketten egyszerre szopjuk a farkát és remélte lesz ennél még jobb is.
Ahogy én szívom, cuppogok Josh segglyukában, vagy én élvezem ki Denny nyelvének minden kanyargós útját. Majd felé tolva, hogy még mélyebben legyen, melyet barátom meg is tett. Tanúm pucsítva tolta munkatársam orra alá a kis seggét, aki ennek köszönhetően már majdnem az egész arca a hátsójában volt. Önfeledten ízlelgette tovább a sötét mélységet.
Most örültem csak igazán, hogy lényegében nem volt rajtam semmi, így nem volt mi akadályozza barátaim teljesítését, viszont velük nehezebb volt, de cseppet sem unalmas. Felhúztam magamhoz August, akinek eddig a szájában volt a farkam, most a nyelvem volt benne, beleadva mindent, ahogy ő is.
Ahogy haladtam beljebb úgy láttam, hogy mindenki nagyon jól szórakozik. Volt, akin csak egy álarc volt, meg a szokásos irodai nyakkendős öltözet. Mások, pedig mint én is teljes testhez álló jelmezt viselt, így megnyugodva mentem tovább Ádám kosztümös Tarzan jelmezemben. Otthagyva az irodámban a kabátomat és a köpenyeget. Aztán egy kéz kulcsolódott a nyakamra és egy pillanatra a szája a fülemen volt. Megérezve a parfümének férfias illatát, már is tudtam, ki az.
"Gyönyörűséges volt, s nem, csak amit teszünk, hanem, ahogyan tesszük is. A fiú bárhogy is akarta eltitkolni, hogy élvezi, amit csinálunk vele, nem sikerült neki, pláne mikor én a heréjét kezdtem nyalogatni, szopogatni, barátom pedig épp azt tette a szerszámán."
"Cody a háta mögé állva be, a seggénél szétszakította a nadrágot és keményen belenyalt, melytől a férfi egy nagyot nyögött fel, de nem akkorát mikor a sliccét lehúzva Scott kezdte kényeztetni a farkát a szájával."
"Cody a háta mögé állva be, a seggénél szétszakította a nadrágot és keményen belenyalt, melytől a férfi egy nagyot nyögött fel, de nem akkorát mikor a sliccét lehúzva Scott kezdte kényeztetni a farkát a szájával."
"Lorenz nem tudta leírni volna leírni azokat az érzéseket, melyeket velünk tapasztalt meg ebben pár órában, mégis ezekről a percekről soha nem fog megfeledkezni. Mikor elég nedvesnek találtam barátom ízletes lyukát, a farkamat kezdtem beilleszteni, melytől Troy meg is állt, majd én indítva el a lökésemmel folytatta tovább a beteg kezelését."
"Csípőmmel mindig egy plusz lendületet adva hallgattam meg Patrick édes nyögéseit, aki pedig eközben is tartva az ütemet szeretgette meg a farkát a markában. Az eddigi játékok következményeként már mind a kettőnk csurom vizes volt az izzadtságtól és, egyre nehezebben véve a levegőt éreztük, hogy lassan elérjük a csúcsot."
"Majd leszállva az új barátomról, lefeküdtem a földre és Dannyt invitáltam egy kis lovaglásra a még mindig kemény falloszomra, melytől mind a ketten elhűltek, hogy milyen jól bírom az edzést. Barátja segítségével pedig nekem háttal lassan leereszkedett az álló rudamra, majd mikor földet ért a kéjtől eltelve egy kis nyögés áradt ki belőle."
"Finom cuppogós hang hallatszott, ahogy Troy elnyelt magába, majd egyik kezével megfogva segítette a nyelve mellé behelyezni a finomságot. Míg én kezemmel a póló anyagán keresztül elkezdtem végigtapintani a testét, felfedezve minden részét, majd a gatyáján lévő türemkedést kezdtem érezni, növekedni."
"Közben is megszabadítottam a lábán lévő cipőtől és zoknitól, majd én is kibújva az enyémből, most már mind a ketten meztelenek voltunk teljesen. Látva rajta, hogy most nem igazán tudja mi fog történni, gyorsan föléje hajoltam és még egyszer megcsókoltam, hogy tudja, jó kezekben van."
Ajánlott oldalak