atipikus adatai
Nick: atipikus
E-mail címe: [email protected]
Blogom címe:
Bemutatkozás
Írásai
Fürdés közben is hasonlókon gondolkodtam. Természetesen álló cerkával szálltam ki a zuhany alól. Gyorsan megtörölköztem, majd magam köré csavartam a törölközőt és elindultam a szobám felé. Az ajtó előtt vettem egy nagy levegőt és bementem. Láttam, hogy az öcsém épp masztizik, az ágyamon és a telefonomon néz pornót. Az állam leesett. Mikor megpillantott egyből elmosolyodott. Odaszólt nekem:
A történet szigorúan fikció.A képzelet szüleménye.
Miután megfürödtem és visszamentem a szobába, öcsém az én ágyamban feküdt pucéran. Nálunk ez megszokott volt, mármint a másik előtti meztelenkedés. Én is ledobtam a törölközőt majd mellé feküdtem.
Elkezdtem izgatni az akkor már fél merev farkam. Öcsém utánozott. Akkor húzta hátra a bőrt, mikor én. Akkor nyálazta be a makkját, amikor én. Majd vertük egyszerre, először lassan, majd egy kicsit gyorsabban.
+18 2016.12.09 | atipikus | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
Nem szóltam semmit. Megtettem, amit kért. Bebújtam a takaró alá, kezemmel megkerestem a bátyám fütykösét. Ami elég nagy volt az enyémhez képest. Bekaptam, először csak a tetejét.
+18 2016.09.22 | atipikus | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
Ez egy „feldolgozás” féleség. A lényeg, hogy a szereplők és az alapsztori ugyan az, de új cselekmény történik.
Azok kedvéért, akik nem ismerik az Alkonyat (Twilight) c. sorozatot: A lényeg, hogy van három főszereplő. 1. Bella (először halandó majd vámpír, igaz szerelme Edwardnak) 2. Edward (vámpír, aki egy emberbe szeret bele, aki nem más, mint Bella) 3. Jackob (ő is szerelmes Bellába, de Bella Edwardot választja). Az ő szerelmi háromszögel illetve más történések, csavarok alkotják a sorozatot.
+18 2016.08.29 | atipikus | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
A történet fikció!
"csak megfogtam, az akkor már félmerev állapotban lévő férfiasságot, és elkezdem verni. Majd úgy egy-két perc elteltével a számba vettem. Szopogattam, nyalogattam, mint egy nyalókát. Egyszer csak lerántotta a fejemről a takarót. Én feltérdeltem a lábai közé és úgy folytattam. A szobában lévő félhomályt egy kis éjjeli lámpa fénye törte meg, amit Gábor felkapcsolt. Mielőtt megkérdezhettem volna, hogy mégis miért kapcsolta fel, azelőtt válaszolt a fel nem tett kérdésemre. „Látni akarom.” Értettem mindent."
+18 2016.07.05 | atipikus | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
A történet fikció!
Nagyon fájt, aminek hangot is adtam, de ezzel csak neki szereztem örömöt, mert hallottam, ahogy szenvedélyesebben veszi a levegőt. Ezek után vízszintesbe helyezett a szerkezet segítségével. Majd az ostorral kétszer arcon ütött, hogy nyissam ki a számat. Mikor észrevette, hogy nem értem, hogy mit akar azzal, hogy csapkodja az arcom, akkor parancsolt rám, hogy nyissam ki a számat. Ekkor ő elővette az elég méretes és már kőkemény falloszát.
Egész éjjel alig aludtam valamit csak Dávidra tudtam gondolni és olyan erős vágy fogott el akárhányszor rágondoltam, hogy még a legyet is röptibe…
Ajánlott oldalak