Súgó


Válassz az alábbi témakörök közül:

Beküldés

Keresés

Fórum

Ajánló

Általános tudnivalók

- Mi is az a Történetek?

Oldalunk tulajdonképpen nem más, mint egy virtuális könyvtár. Találhatsz nálunk novellákat, erotikus történeteket stb. Az írásokat mindenki saját emlékei vagy fantáziája alapján írja le és küldi be nekünk.

- Hogyan olvashatom el az írásokat?

A főoldalon mindig megjelenítjük a 3 főkategória (történetek, versek, idézetek) legfrissebb írásait, így csak a elolvasom linkre kell kattintanod. Ha a többi írást is szeretnéd megnézni, akkor válaszd ki felül a 3 kategória valamelyikét. Tovább szűkítheted a megjelenítendő írásokat a különböző alkategóriák segítségével, amiket a rovatoldal tetején találsz.

- Hogyan jelenhet meg írásom az oldalon?

Nem kell mást tenned, mint a Beküldés menüpontot választanod és kitölteni a szükséges adatokat és amennyiben adminjaink úgy ítélik meg írásod hamarosan meg is jelenik az oldalon! A beküldésről részletesen itt olvashatsz.

- Regisztrálnom kell magam ahhoz, hogy küldhessek be írást?

Nem, a beküldés nincs regisztrációhoz kötve, csak a fórum használatához kell érvényes regisztráció.

- Milyen előnyökkel jár ha regisztrálom magam?

Ha leregisztrálod a neved, akkor olyan néven más nem tud beküldeni írást.

Kapsz egy saját adminisztrációs oldalt, ahol folyamatosan szerkesztheted az írásaidat, írásokat vehetsz fel a kedvenceid listájára, készíthetsz egy kis bemutatkozást magadról, összefüggő írásaidat csoportokba rendezheted. Erről bővebben itt olvashatsz.

Az oldal látogatói megnézhetik személyes oldaladat, ahol megtalálják írásaidat, az írásokhoz tartozó esetleges fórumokat és bemutatkozásodat.

Szavazhatsz az írásokra. Minden írásra csak regisztrált felhasználók szavazhatnak és csak egyetlen szavazatot adhatnak le.

Ajánlott oldalak