Vihar a Balatonon

+18 2008.03.29 | hanakeviki | Kategória: Maszti
Kicsit hogy fokozzam a hatást, az ujjamat rátettem a csiklómra. Picit mozgattam csak az ujjam, bár inkább nyomogattam a csiklóm. Pár pillanat alatt engem is bepörgetett a szitu, magam sem gondoltam volna. Néhány nyomkodás, aztán egy kicsit komolyabban kezdtem én is csinálni. Sóhajtoztam hozzá, pedig nem szoktam, de láttam a srácon, hogy majd elájul a látványtól, meg a hangoktól...
A nyugalom szigete az osztrák hegyekben, a nyár első hűsítő napjaiban.

Pánik

2015.03.30 | Silverfoxgirl | Kategória: Horror
A Rettegés című történetem folytatása. Sajnos nem sok időm van írni, de igyekszem folytatni a történetet, és köszönöm annak, aki elolvasta, remélem tetszik. =)

Szexeltem a haverommal ll

+18 2015.03.29 | feketemen3 | Kategória: Gay
Elérkezett a nyári szünet. Ezzel párhuzamosan sokkal több szabadidőnk lett.Gyakran összejártunk Gerivel a faházban,és sokat szeretkeztünk.

Az Igazi Gyönyör

+18 2015.03.28 | Ravetrain | Kategória: Leszbi
Gondoltam, megörökítem azt a csodálatos tavaly december eleji péntek estét, amikor először szeretkeztem nővel. A csütörtök éjjellel kezdem, mert aznap lobbant fel bennem igazán a vágy Anna iránt, és röviden azt is bemutatom, hogyan ismerkedtünk meg, és hogy mikor jöttem rá, hogy biszexuális vagyok.

Csak pár lépésnyire IV.

+18 2015.03.28 | NevemSam | Kategória: Gay
Történetem negyedik folytatása.

Megváltás - 19. fejezet

2015.03.27 | LordSevalis | Kategória: Sci-fi
A Hellász rendszer fellázad a Szabad Nemzetek Szövetsége ellen, véres háború kezdődik az emberi faj egysége nevében. A konfliktus egy másik civilizáció figyelmét is magára vonja, az évmilliók óta fennálló Eternium ugyan a béke, a szabadság és az egyenlőség híve, azonban fenyegetést lát az emberek agressziójában. Az eternák döntés elé kényszerülnek: kivárják, amíg az emberiség teljes egészében elpusztítja önmagát, vagy még azelőtt kipusztítják őket, hogy bárkire is veszélyessé válnának. A döntést az emberi kultúrában legjártasabb egyének hivatottak meghozni, a három bíra a háború legnagyobb csatájában összeül, hogy egyszer és mindenkorra eldöntse, mi lesz az emberi faj sorsa.
2015.03.23 | anNPoCkEt
Üzenet a verssorok kezdőbetűjében. [...]
Egy csúnya történet röviden, tömören egy hatalmas csalódásról. [...]
2015.03.19 | Mystic09
Szerelmes lettem... [...]
2015.03.29
A szeretet nem jelent egyet a vággyal. Vágyni egy kurvára is tudsz, de szeretni csak egy embert fogsz igazán...
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
Ajánlott oldalak