Nagyvárosi ragadozó

+18 2004.10.28 | fisera | Kategória: Orál
Erika döntött. Nem volt türelme lépésről lépésre becsalogatni a zsákmányt, és talán nem is volt rá szükség. Egyik kezével óvatosan felhúzta a szoknyát ameddig csak észrevétlenül tudta, másik kezével megfogta a fiú kezét, és lucskos ágyékához szorította. Odahajolt, és nagyon halkan a fülébe súgta: – Kívánlak...

Meleg történet az öcsémmel

+18 2015.04.01 | guyCsMiki95 | Kategória: Gay
Két meleg fiútestvér rövid, de érdekes szerelmi kalandja. Ami nem is annyira kaland mind valóság a közelmúltból.

Április 2015 – Válogatás

2015.04.01 | Admin | Kategória: Egyéb
Mellesleg ismételten eljött április elseje! Ezt a napot a kedves bolondozások, egymás megtréfálása jellemzi, amin nem illik megsértődni. Ma olyan beküldött történeteket olvashattok, melyek e tréfás napra valók.
A történet az elsőéves egyetemista Barbie mindennapjairól szól. Az órák nem tartogatnak neki meglepetéseket, de az elit kollégium annál inkább. Itt gyűlnek össze a középszerű iskola legzüllötteb diákjai, akik a professzorok szemében mégis kisangyanak tűnnek.
Barbie - aki nem az ártatlanság jelképe - pedig élvezi a "megpróbáltatásokat".

Az epizódok nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz,de azért beszámozom őket. Lesznek benne erotikus részek (a cím árulkodó), de a háttértörténetet se hanyagolom el.

Jó olvasást!!

Élőkép

+18 2015.03.31 | PEN | Kategória: Erotika
Hogy tetszik a történetem?
A nevem Morf.
A nyugalom szigete az osztrák hegyekben, a nyár első hűsítő napjaiban.

Pánik

2015.03.30 | Silverfoxgirl | Kategória: Horror
A Rettegés című történetem folytatása. Sajnos nem sok időm van írni, de igyekszem folytatni a történetet, és köszönöm annak, aki elolvasta, remélem tetszik. =)
2015.03.23 | anNPoCkEt
Üzenet a verssorok kezdőbetűjében. [...]
Egy csúnya történet röviden, tömören egy hatalmas csalódásról. [...]
2015.03.19 | Mystic09
Szerelmes lettem... [...]
2015.03.29
A szeretet nem jelent egyet a vággyal. Vágyni egy kurvára is tudsz, de szeretni csak egy embert fogsz igazán...
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
Ajánlott oldalak