Szaxkalandok I (2. rész)

+18 2007.05.19 | Laila | Kategória: Gruppen
Csókjai, erre tisztán emlékszem, borzongatóak voltak, mígnem abba nem maradtak. Adam kissé megemelte a csípőjét, én pedig elértve szándékát, lehúztam róla a nadrágot alsóstul - egyikünk már meztelen volt. Elhúzódtam Adamtől, és Herceg felé fordultam, miközben lehúztam magamról a toppot. Herceg még ruhában volt, én pedig már régen átnedvesedett bugyiban, és immáron félmeztelenül. Rutinosak voltak...

Sulis konditerem

+18 2015.04.19 | tiger18 | Kategória: Gay
A nevem mondjuk, legyen Gergő. Egy rendvédelmi gimnáziumba jártam, ebből adódóan heti 4-5 tesi és önvédelem óránk volt egy héten. Én nem gondolom magamról, hogy meleg vagyok, de mindig is érdeklődtem a saját nemem iránt. A 2 év vége fele rájöttem, hogy ha nem kezdem magam formában tartani, akkor nagy bajban leszek a későbbiekben. Így megfogadtam, hogy a harmadik év elejétől lejárok a suli konditermében.

Apával

+18 2015.04.18 | girly01 | Kategória: Erotika
Ez az első történetem, remélem tetszik. Gondolkodom a folytatáson, ha érdekelne titeket. :)
B utazása a fellegek közt. (Repülő nélkül.)

Petőfi-bableves

2015.04.18 | Rozványi Dávid | Kategória: Novella
- Igen. Bablevest, ahogy én szeretem – bólintott Jókai. – Talán egy nap rólam nevezik el, talán egy nap a Jókai-bablevest többen fogják kóstolni, mint ahányan majad olvassák könyveim. De, drága Bella, el tudja képzelni, hogy egy nap valaki Sándorról nevezzen el ételt? Eljön a nap, amikor a fogadósok Petőfi-bablevest kínálnak a vendégeiknek?
- Nem – rázta meg fejét a fiatalasszony. – Ezt nem tudom elképzelni.
- Látja, ezeken gondolkozom ezen az őszi estén. Hogy mit rontottam el, hogy belőlem egy nap mégiscsak bableves lesz. Nem tunyultam-e el öregségemre, hogy csak ezt adom az emberiségnek. Vajon fiatalon erre vágytam, ezzel indultam neki az utamnak? Nem lettem-e egy saját korát túlélő próféta?
Ez az utolsó része az álom sorozatnak.

A valóság 1 rész. az első pasim

+18 2015.04.17 | dav99 | Kategória: Gay
A történetem 100%- ban igaz :) 20 éves fiú vagyok dávidnak hívnak legyen ennyi elég is
2015.04.14 | Essran Rothmor
Gazdag színben pompáztam egykoron,
Szép cérna, s tű, tartott egy ponton,
Gyakran mostak, vasaltak engemet,
De a szín nem fakult, engedett.
[...]
2015.04.09 | sosemhinned
Szeretnék én is [...]
Szomjazom arra,hogy szívembe marj,
Minden parcikáddal engem akarj
Ne engedj el,ne hagyj szaladni!
Szerelmünk gyümölcsét le kell aratni

Keserű a csókod is,akár az ősz,
Idős hölgy a bánatból lekvárt főz,
Mi meg a földre hullunk,mint a levél
Fontosabb voltál,mint egy falat kenyér
[...]
2015.03.29
A szeretet nem jelent egyet a vággyal. Vágyni egy kurvára is tudsz, de szeretni csak egy embert fogsz igazán...
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
Ajánlott oldalak