Egy lány emlékei 2. rész

+18 2004.09.27 | libido | Kategória: Hetero
Lenéztem magamra, feszes kebleimre, lapos hasamra, hosszú combjaimra, és valóban szépnek éreztem magam. Játékosan kidomborítottam a mellemet, aztán kacagva piruettezni kezdtem. Kedvesem ezt már nem tűrte tovább – odaszaladt hozzám, felkapott, és rohanni kezdett velem a víz felé. Sikkantottam egyet, kértem tegyen le, de valójában nagyon élveztem: elolvadtam a karjában, igen, ez jó kifejezés...

Tavaszi tópart

+18 2016.04.30 | BURGONYA | Kategória: Hetero
A nőnek utólag fogalma sem volt róla, miről is beszélgettek, és arról sem, meddig. Annyi bizonyos, hogy senki más nem bukkant fel rajtuk kívül, és hogy a nap egy idő után szinte forró lett, mint ha nyár lenne, és ők beljebb húzódtak a bokrok közé, az árnyékba. És akkor nyúlt be először a srác nadrágjába, aki hitetlenkedve merevedett meg a kezében...

Hidegzuhany

2016.04.30 | BURGONYA | Kategória: Horror
Tovább folyattam magamra a vizet, amikor megéreztem a változást.
A víz. Sötét lett. Fekete.
A megdöbbenéstől megszédültem. Végignéztem magamon, és láttam, hogy mocskos feketeség csorog végig a testemen, ami már nem is tisztán víz, hanem valami ragacsosabb anyag…

Svéd nyelvlecke

+18 2016.04.30 | kyra69 | Kategória: Erotika
Igaz történet alapján :)

Beceneve: Szüzike

+18 2016.04.29 | SonnySolo | Kategória: Hetero
Fábián Levente vagyok, de mindenki csak Levnek szokott hívni. Mindegy, annyit kell rólam tudni, hogy 17 éves, kanos idióta vagyok, de próbálom rejteni és úriember módjára bánni a nőkkel, de persze visszatartani a vágyat elég nehéz egy ilyen korú szűz srác számára.
Első csoportos élményünknek lett folytatása. Sajnos a fenti párral csak kétszer találkoztunk. Utána ők valószínű, hogy tovább léptek.
Megtanultuk, hogy ezek a barátságok csak a szexre épülnek, és nem szoktak tartósak lenni. A második együttlét után még egy darabig kerestük egymást. Majd ritkultak a telefonok, és végül eltűntek.
Nem sokkal ezután, megismerkedtünk egy házaspárral, akikkel hónapokig összejártunk. Volt közöttünk szex is, de valahogy nem éreztük felhőtlenül jól magunkat velük. Ekkortájt egyikünkben sem alakult ki a biszexualitás. Ezek mindig hetero, párcserés összejövetelek voltak. Azután jött a gyökeres változás.
Egyre jobban elkezdtek terjedni az erotikus folyóiratok. Pornó újságok. Később ezekben a lapokban hirdetéseket is lehetett feladni.
Talán többen is emlékeztek. Volt egy küllemére, és tartalmára is igényes pornó magazin, az Érató. ebben is láttunk hirdetéseket. Mi nem válaszoltunk, viszont megpróbálkoztunk egy hirdetés feladással. Beküldtük a hirdetést, melyben hasonló párokat kerestünk. Kb. 5-6 válasz levél érkezett.
A legtöbb levél stílusával, a benne leírt elképzelésekkel nem tudtunk mit kezdeni. Talán túl ridegek, tényszerűek voltak. Érezhető volt, hogy csak a szexről szólnak. Barátságról szó sem esett.
Viszont volt egy levél, ami pont az egyszerűségével, titokzatosságával fogott meg bennünket.
Ennyi volt:
../.. éves házaspár vagyunk. Ha a sok levél közül, amit kaptok a mienk a legszimpatikusabb, kérjük válaszoljatok!
Ildikó & Dávid

Erre válaszolnunk kellett! Egy gond volt, hogy ők vidéken laktak. Ezzel együtt válaszoltunk nekik.

Hotelszoba

+18 2016.04.28 | SaciVersek | Kategória: Hetero
A fiktív történet egy lány (legyen a neve Dóri) és barátja (Ákos), romantikus mégis vad sztoriját meséli el. remélem tetszeni fog, ez az első írásom (kritikát szívesen fogadok). :)
2016.04.29 | SaciVersek
Ezt a versem a két hónapos Angliai utam után hazaérve írtam:)

Halkan szól, mert zajt kavarni nem mer... [...]
Mikor kölyök voltam
Szerettem az állatokat..holtan.
Hittem, hogy szerettek
Féltem, álmaimban kergettek... [...]
Ahogy lépdelsz,
lépted karácsonyi dalt idéz,
tisztát, kedveset,
járásod táncol szememben,
mint egy angyalé.
E dal legyen mindig velem,
míg sorsunk össze nem vezet
[...]
2015.10.31
A szerénység erény, akárcsak a tiszta szív és a barátok iránti hűség.
Michael Peinkofer
2015.10.30
Az emberek többsége képtelen önálló döntéseket hozni, félnek attól az őserőtől, amely az "úgy teszek, ahogyan jónak látom" elvében megnyilvánul. Akarom, és megteszem. Az emberek félnek a hibázástól, tartanak attól, hogy az eredmény rosszabb lesz, mint a kiindulópont. De hát ez gyengeség, infantilizmus! Még ennél is rosszabb - ostobaság! A döntéshozás képessége, és az, hogy elfogadjuk az ezzel járó veszteségeket, és alakítjuk, a mi képünkre formáljuk a világot - vezetői erény.
Simun Vrocsek
2015.07.24
Túl gyorsan mentem és itt maradt a testem.Boldog gyermek korom.Veled vagyok,vagy csak álmodom?

A nagy pofájú ordító a nagy képű marha.A nap is múlandó,szükség van a szavakra.
Ajánlott oldalak