Tanár úr

+18 2007.09.13 | Vivienne | Kategória: Erotika
Bemásztunk Balázs sátrába, majd vadul téptük le egymásról a ruhát a sötétben. A hátamra fektetett, lábaim széttárta, és belenyalt neves puncimba. Nyelve hegyével finoman játszott csiklómmal és a kisajkakkal. Halkan felnyögtem. Már ő se bírt magával, és lassan bevezette kőkemény farkát a puncimba, közben pedig lágyan megcsókolt...

Gréta

+18 2016.02.11 | d.a | Kategória: Hetero
Igyekeztem a lehető legkevesebbet kihozni az autó rendelkezésre álló teljesítményéből, hogy az út minél tovább tartson – mit is mondhatnék: az utazás hátra levő részében felé se néztem Viki csodalábainak. Grétából ellenben egyre többet fogtam fel: meglepően mély hangját, ahogy énekelt vagy beszélt, a repkedő haját, mikor vidáman nevetett vagy mozgott a zenére, a trikó és a melltartó által sejtetett apró melleket, amint előrehajolt valamiért, nekem meg – hogy, hogy nem – sikerült épp arra néznem. (És nem mentünk neki semminek.)

Heartbroken

+18 2016.02.10 | Monument | Kategória: Gay
Nos hol is kezdjem?! 17 éves vén fejjel, tudtam, hogy meleg vagyok és tisztában voltam az ezzel, járó következményekkel. Viszont gyűlöltem, sosem tudtam teljesen megbirkózni vele. Természetesen a hormonok közrejátszásául engem is érdekelt milyen lehet egy azonos nemű férfival való együttlét. Így ismerkedtem de túl félénk voltam, hogy képet küldjek magamról vagy, hogy bármilyen jellegű testiségbe belemenjek. De részemről korrekt és intelligens barátra tettem szert. Aki matt életem egyik része teljesen felborult.

Reggel

2016.02.08 | Judit88 | Kategória: Regény
Negyedik hét

„Miután reggel gondosan rendbe szedte magát az ember, gondosan rendbe kell szednie a bolygóját is.“
Antoine de Saint-Exupéry

A boszorkány csábítása

+18 2016.02.07 | Alexander86 | Kategória: Erotika
Ez egy fantasy történet egy varázsló és egy boszorkány viszonyáról.

Lassan beköszöntött a tavasz. A messzi északon ez azt jelentette, hogy a vastagabb bundát leváltotta a régi. - mit ne mondjak, mindkettő jól állt Helgán - Ritkán szoktam távolabb menni a kastélytól, de úgy gondoltam ideje megnézni, hol él a zöldszemű boszorkányom.

Csajos hétvége II.

+18 2016.02.06 | MNiki91 | Kategória: Hetero
Az előző történet végén azt ígértem hogy Zsófi sztorijával folytatom a csajos hétvége eseményeinek mesélést. Dramaturgiai okokból változtattam, remélem nem fogtok csalódni ebben az epizódban (sem). Többen kérdeztétek hogy mennyi igaz ezekből sztorikból. Nos ebben a történetben van egy fiktív szál amit csak a ti szórakoztatására szőttem bele a sztoriba. Szerintem ki fogjátok találni melyik ez.

Szerencsés délutánom.

+18 2016.02.05 | elvetemült69 | Kategória: Hetero
Van ami igaz belőle, van amit hozzátettem: :)

Megyeszékhelyhez közeli faluban élek.58 éves pasi vagyok, régen elváltam.Egész életemben sportoltam, így nincs rajtam fölösleg.Ismerőseim szerint fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok
2016.01.30 | Daxendor
Mint többi írásom, ez is irodalom órán született. Első sora Francois Villon egyik verséből való. Első versem, remélem mindenkinek tetszeni fog. [...]
Ne irigyeld el tőlünk e percet,
mit lopva egymásnak adunk,
mit a ködös folyópart teremtett,
kopott kabátom, szakadt sarum.

Embertársam, ne nevess ki, kérlek,
egymásnak szabadság s bilincs vagyunk,
hogy örömében örömöm lett teljes,
s ez örömből nem szabadulhatunk.
[...]
Az Istenért! Üljünk asztalhoz,
rendeljük meg a feketelevest,
és idézzünk örömédes emlékeket!
[...]
2015.10.31
A szerénység erény, akárcsak a tiszta szív és a barátok iránti hűség.
Michael Peinkofer
2015.10.30
Az emberek többsége képtelen önálló döntéseket hozni, félnek attól az őserőtől, amely az "úgy teszek, ahogyan jónak látom" elvében megnyilvánul. Akarom, és megteszem. Az emberek félnek a hibázástól, tartanak attól, hogy az eredmény rosszabb lesz, mint a kiindulópont. De hát ez gyengeség, infantilizmus! Még ennél is rosszabb - ostobaság! A döntéshozás képessége, és az, hogy elfogadjuk az ezzel járó veszteségeket, és alakítjuk, a mi képünkre formáljuk a világot - vezetői erény.
Simun Vrocsek
2015.07.24
Túl gyorsan mentem és itt maradt a testem.Boldog gyermek korom.Veled vagyok,vagy csak álmodom?

A nagy pofájú ordító a nagy képű marha.A nap is múlandó,szükség van a szavakra.
Ajánlott oldalak